עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 78

אשכול: עדכון רשיונות של GS500 ל-A1 החדש - אפשר הסבר?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    תודה. אנסה לראות אם יישאר לי זמן אחרי העברת הבעלות לקפוץ אליהם. מקסימום יום למחרת. על הדרך נכיר קצת את ה-GS החדש.
    תוכל לעזור לי בבקשה עם מספר של מישנו בעופר אבניר שמטפל בהמרת רישיון לL2? הם לא יודעים על מה אני מדבר

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי yotams4 צפיה בהודעה
    תוכל לעזור לי בבקשה עם מספר של מישנו בעופר אבניר שמטפל בהמרת רישיון לL2? הם לא יודעים על מה אני מדבר
    הרגע יצאתי מאבניר, מחכה עם סקארלט ב-Bike Spa לנקיון כללי.
    הסוכנות שלהם נמצאת ברחוב הסדנה 11, תחנה שם את האופנוע ולך ימינה עד קצה הרחוב, פנה שמאלה ותהיה שם דלת כחולה צדדית, דבר עם בחור בשם יוסי, תביא את רשיון הרכב כמובן. 2 דקות של סריקה וחותמת ויש לך מסמך רשמי שאף שוטר לא יעשה בעיות איתו

Member
    רגע חייב להגיע לשם פיזית?

Senior Member
    רגע חייב להגיע לשם פיזית?
    ממה שהבנתי, כן. צריכים חותמת מקורית וחתימה, לא צילום.
    על הדרך ממליץ מאוד על הבייק ספא בהרצל 93, שתי דקות מהסניף של אבניר ועושים עבודה מדהימה.

Member
    יש לך מספר של היוסי הזה או אולי אפילו שם משפחה? תודה על ההמלצה אך בכל הכלים שלי וגם במכוניות אני שוטף לבד

Member
    עוד שאלה מצטער ששיגעתי אותך מצאתי מישהו שהוציא את המכתב אך עדיין לא ביקר בעמדה, האם כדאי לקנות בשלב זה או לתת לו להשלים את התהליך למרות שמצהיר כי אין לו זמן? מה אני צריך לראות בטופס שהוא קיבל?

Senior Member
    הטופס הוא אוניברסלי לכל בעלים, אתה לא צריך למלא שום דבר מפרטים אישיים, רק לתת לו שנת ייצור ודגם מנוע, וגם אם זה E או F.
    אין שום בעיה לרכב גם רק עם הטופס, זה מסמך רשמי לכל דבר. עדיף ורצוי כמובן בהקדם ללכת ולבקר בעמדה.
    איזה אתה קונה בסוף?

Junior Member הסמל האישי של Cheezy Rider
    אם יש אי התאמה קטנה אך קריטית בין נתוני כ"ס ל-Kw, נגיד בגלל עיגול ספרות לא מדוייק- מי מהשניים הוא הפרמטר הקובע?
    Fullgaz oportet resurgere

לצערי אני לא מוצא את הטלפון, לא רוצה לבלבל אותך.

אני לא חושב שנסיעה רק עם הטופס קבילה.
    ראית פעם שוטר שמעניין אותו מעבר למה שרשום ברישיון?
    עזוב שוטר, כל חברת ביטוח תשמח להתנער ממך כמו שכלב מנער מים כשהוא רטוב.

Member
    הוצאתי מיוסי טופס, בודקים ביטוח חובה בעמדה 1?

Member
    מישהו יכול לעלות טופס לדוגמה?

האם המסמך הוא לגבי דגם האופנוע או שכל כלי בפני עצמו צריך מסמך מותאם למספר רישוי שלו?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי assafm25 צפיה בהודעה
    מישהו יכול לעלות טופס לדוגמה?

האם המסמך הוא לגבי דגם האופנוע או שכל כלי בפני עצמו צריך מסמך מותאם למספר רישוי שלו?
    הטופס הוא לפי שם הכלי והקוד שלו (יש קוד "כינוי" ברישיון) ולפי תבנית מספר השלדה כלומר זה תלוי בכלי. חייב לציין שיוסי הזה גבר על, חוץ מזה שאשכרה נסעתי שעתיים כל כיוון בשביל הטופס המסכן הזה (זה לא אשמתו) רק דיברתי איתו בטלפון אתמול אמרתי לו איזה שנה והוא כבר הכין לי את הטופס חתום במשרד איך שבאתי הותחלתי לדבר הוא פנה אליי "GS 2002?" אמרתי לו כן, הטופס חיכה לי אצלו על השולחן.

Senior Member
    הטופס הוא לפי שם הכלי והקוד שלו (יש קוד "כינוי" ברישיון) ולפי תבנית מספר השלדה כלומר זה תלוי בכלי. חייב לציין שיוסי הזה גבר על, חוץ מזה שאשכרה נסעתי שעתיים כל כיוון בשביל הטופס המסכן הזה (זה לא אשמתו) רק דיברתי איתו בטלפון אתמול אמרתי לו איזה שנה והוא כבר הכין לי את הטופס חתום במשרד איך שבאתי הותחלתי לדבר הוא פנה אליי "GS 2002?" אמרתי לו כן, הטופס חיכה לי אצלו על השולחן.
    אכן שירות נהדר. אם ככה זה אצל סוזוקי פה בארץ חושב שעשיתי את הבחירה הנכונה, בייחוד בהתחשב במטרו והמוניטין שלהם (עד היום היו לי רק הונדות וחששתי מהיבואנים האחרים).

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    אכן שירות נהדר. אם ככה זה אצל סוזוקי פה בארץ חושב שעשיתי את הבחירה הנכונה, בייחוד בהתחשב במטרו והמוניטין שלהם (עד היום היו לי רק הונדות וחששתי מהיבואנים האחרים).
    אז מה בדקו לך בעמדה? אני כרגע עם צמיגים לא תקינים ואין ביטוח חובה בגלל שאני לא נוסע עליו בינתיים אני מתחיל שיפוץ רציני שבוע הבא. מה בדקו לך? אגב הבוחן בחולון אמר לי שאני חייב לעשות את זה בחיפה כי אני תושב צפון. (הייתי היום בלי האופנוע אבל עברתי אליו בכל זאת כדי לשאול)

Member
    איני מצליח להבין ,

ניתן להוציא על כל כלי?
    או שיש שוני בין הכלים מאותו הסוג?
    אם יש לי את המסמך מהסוכנות האם יש סיכוי שבמשרד הרישוי לא יאשרו זאת?