עדכון משמח (חצי).
4:30 בבוקר השקמה, ניגש לאופנוע ומתחיל בטקס שדורש הרבה קואורדינציה וכוח להעלות אותו לעגלה לבד. מתחיל להעלות אותו תוך שאני לא מתחשב שיש קצת טל על הרמפה שלא מיועדת לזה לכן חלקה, מחליק ונופל הצידה, נשברת ידית ברקס, ס'עומו מי יקבל אותי בלי ידית ברקס?! מאיפה אני מביא ידית ברקס ב4:30 בבוקר?! נוסע לחבר דופק לו על כל החלונות כדי להעיר אותו, פותח לי את הדלת עם קורים בעיניים צעקתי לו "תביא מפתח למחסן אין לי זמן" הביא.
ניגש למחסן, מחטט מחטט מחטט, מוצא ידית מתאימה אממה? מרותכת! שיזדיין הבוחן אם לא טוב לו, יום טוב לו.
מגיע לתור של העמדה הידועה לשמצה ב6 בבוקר ואני כבר מספר 20 ומשהו בתור לספירתי! מטורף!. בלי תקווה אני ממתין... וממתין... וממתין... ב8 נפתח השער ושיירה של רכבי דיזלים גדולים וקטנים מעירים את מנועם בבת אחת כאילו נקראו למילואים.
כמה דקות אחרי יוצא בוחן שאני רואה פעם ראשונה, עובר אחד אחד ושואל למה הם פה, מגיע אליי ואני כבר מוכן עם טלפון בכיס של החולצה לצלם את הפלולה שיוצאת לו מהאף תוך שהוא מעיף אותי כדי לחזור ביום אחר.
הוא:"מה אתה צריך"
אני:"באתי בשביל האופנוע להעביר רישיונות מL3 לL2, זה תהליך כזה שאפשר לעשות עכשיו... *קוטע אותי*
הוא:"כן כן אני יודע, איפה מכתב מיבואן"(עם חיוך)
אני: (בראש) "יש מצב שנפלתי על מישהו במקום הארור הזה עם קצת תודעת שירות שגם יודע מה הוא עושה?"

הוא בודק את האופנוע דקה... מספר מנוע... מספר שלדה... הכל בסדר תגיע אליי לחלון.

הולך לחלון ממתין דקה מקבל חותמת. "תיגש לפקידה בבקשה" עם מבטא רוסי כבד תוך כדי שהבוחן לידיו (ההוא שהעיף אותי) מקלל אנשים וצועק, הוא עדיין בשלו. מזל שלא נפלתי עליו גם היום.
ניגש לפקידה, היא קצת לא הבינה את התהליך, חשבה שהחלפתי מנוע ומה לא. בסוף הוציאה רישיון חדש L2. ברוך השם!

כל הכבוד לאיגור שהראה קצת תודעת שירות במקום שזה נדיר.

אגב
TundraOG אני מפציר בך ללכת לשנות, לא לשוטר ולא לביטוח אכפת מהמכתב שאתה מחזיק צמוד לרישיון מיוסי. אכפת להם L2 או L3. לך תשנה.