אישית אטמים חובה עירוני בין עירוני וגם בשטח.
רמת ריכוז הרבה יותר גבוהה ופעולה בדיוק הפוכה מהמצופה- שומע איתם את הסביבה הרבה יותר טוב.
אני משתמש וממליץ על Trigger. אין הרבה מה להסביר. יוצרים פרופיל לכל תג וקובעים מה קורה בהפעלה ומה בכיבוי. לי יש תג באוטו שמפעיל בלוטות' מתחבר לזה של האוטו מכבה וייפיי, מגביר ווליום ומדליק ווייז. בכיבוי ההיפך.
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
מה זה התג?
אני מחשיב את עצמי כבנאדם טכנולוגי אבל זה ממש חדש לי
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
בברכה,
SM26
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
מכיר צ׳יפים של חדרי כושר/בריכות וכל זה? זו טכנולוגיית RFID. משמש לזיהוי.
לדברים יותר מתקדמים יש NFC, רב קו משתמש בטכנולוגיה הזאת, ניתן להעביר איתה קבצים ועוד דברים. בשימוש כתג אתה יכול להשתמש בה במכשירים תומכים (כתוב במפרט של הפלאפון אם תומך). ניתן לצרוב תגים שיבצעו פעולות רצויות (כיבוי אינטרנט, פתיחת אפליקציות ועוד הרבה דברים), ניתן לקנות תגים מוכנים וניתן להתקין תוכנה שתגיד מה יקרה כאשר יקראו את התג (במצב הזה המידע לא שמור על התג אלא בתוכנה במכשיר).
מקווה שהייתי מספיק מובן
כן היית מובן, נשמע מגניב, אחקור זאת לעומק
קראתי קצת, מעניין אם יש דרך לגרום לפלאפון לתפקד כמפתח של החדר כושר עם תג זיהוי.
יש דרך?
בברכה,
SM26
בדר"כ תג הזיהוי של חדר כושר הוא RFID ולכן התשובה היא לא, כי פלאפונים לא תומכים בו (לפחות לי לא יצא לראות).
עם NFC גם לא אמור להיות אפשרי כי בפלאפון יש קורא וכותב, לא תג. מה שכן ניתן לעשות זה להעתיק תג NFC באמצעות הפלאפון ולצרוב אותו לתג אחר (בעצם לשכפל את התג). עשיתי את זה וזה עובד מעולה(: