האם הדיסק חדש או משומש?
אם הוא חדש, אז אין בעיה, שלם כמה מס שצריך ותקבל את החלק.
מה שכן, אם זה עלה שליש מהמחיר בארץ, אז או שזה משומש (ואז - בעסה, הסיכויים שזה יחליק בכמס די נמוכים, למרות שלפעמים זה קורה), או שזה סיני (באיכות לא ידועה).
הזמנתי לפני 3 שבועות דיסק ורפידות מחו"ל )גרמניה), וזאת אחרי שגיליתי שהעלות של הדיסק והרפידות כולל משלוח היא בערך 1/3 מהעלות בארץ.
היום שוחחתי עם אופנוען אקראי שאינני מכיר (שיחה שהתחילה כי היה לו gs1150, ומהון להון התברר שיש בעיה להביא מחו"ל את החלקים הללו, במיוחד אם הם נשלחים באמצעות dhl-ודואר ישראל. סיפר לי סיפורי זוועות של המתנות שנמשכות גם מספר חודשים עם שדבר הדואר מגיע, תקינה לדיסק/רפידות שעולה עוד כמה זוזים טובים ומיותרים, שחרור ממכס וכו'...
הכצעקתה? אני צריך את דיסק לטיפול הקרוב..עוד חודש בערך. אגב...מה לגבי שרשרת וגלגל"ש..האם אותו דבר?
האם הדיסק חדש או משומש?
אם הוא חדש, אז אין בעיה, שלם כמה מס שצריך ותקבל את החלק.
מה שכן, אם זה עלה שליש מהמחיר בארץ, אז או שזה משומש (ואז - בעסה, הסיכויים שזה יחליק בכמס די נמוכים, למרות שלפעמים זה קורה), או שזה סיני (באיכות לא ידועה).
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אין בעיה להכניס לארץ הקודש חלקי חילוף חדשים.לפעמים צריך לשלם מיסים...
בבקשה...זה תלוי איזה דיסק/רפידה/כל חלק אחר אתה מזמין.
המחירים באתר כוללים מע"מ, תירשם לאתר ותרשום ארץ מוצא וזה יוריד לך אותו. משלוח לארץ עולה 28 יורו באמצעות DHL.
http://www.off-the-road.de/en/XT-660...r-parts/Brake/
לא הזמנתי דיסקים אבל רפידות הזמנתי לפחות איזה 2-5 פעמים ואף פעם לא הייתה בעיה.
טוב, זה לא שליש מחיר...
אבל המחירים טובים.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
נחמד, תתחדש.
זה ייצא משתלם אפילו אם תצטרך לשלם מס.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
הזמנתי דיסק מסין דרך דואר ישראל הגיע היום
ללא בעיות בלי מכס ובלי כלום.
בגדול הבעיה שלך מתחילה ונגמרת ב3 אותיות - dhl. השאלה היא אם הוא שלח בdhl העסקית או בdhl הארצית (dhl זו חברת הדואר שלהם כמו שדואר ישראל היא חברת הדואר של ישראל).
אם הוא שלח בעסקי תכין את עצמך לזה שזה יעלה לך כמעט כמו בארץ ואולי גם יותר אחרי העמלות שהם ידרשו ממך עבור המוצרים (כופר).
אם הוא שלח ברגיל זה יהיה פחות כואב כנראה.
כך או כך תהיה אופטימי ותכין $, להבא לא להזמין שום דבר שנשלח עם DHL או UPS (לוודא מראש ואם צריך לוותר על המוצר והמחיר ולרכוש ממקום אחר).
יש לי כבר 4 דיסקים ו 5 סטים של רפידות ברקורד. אם אני זוכר נכון אחד הדיסקים אפילו היה מגרמניה.
טפו טפו טפו. עד היום אפילו לא ביקשו עליהם מס.