שלום. רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון. תודה!
נכתב במקור על ידי עמירם10 שלום. רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון. תודה! יש לי אותו דגם בדיוק, אפשר לטפל בכל מוסך לפי דעתי, אבל זה תלוי , מה הנתונים שלו בדיוק? מבין שזה lead אבל מה עוד?
נכתב במקור על ידי אוראל מה הנתונים שלו בדיוק? מבין שזה lead אבל מה עוד? 2009 ניו ליד. אני מדבר על טיפולים שוטפים. לא טיפלו בו כבר תקופה.
נכתב במקור על ידי עמירם10 2009 ניו ליד. אני מדבר על טיפולים שוטפים. לא טיפלו בו כבר תקופה. בכל מוסך זה אפשרי לטפל, יש אזור תעשייה תלפיות בירושלים עם הרבה מוסכים לאופנוע. "מומלץ" זה כבר עניין של דעה אישית אתה לא חושב?
נכתב במקור על ידי אוראל "מומלץ" זה כבר עניין של דעה אישית אתה לא חושב? כן אני מחפש דעה אישית מאנשים שמטפלים כבר הרבה זמן.
לא מנסיון אישי אבל בהמלצת כמה וכמה חברים ירושלמים - סוכנות הונדה בתלפיות (פייר קניג).
יחי המלך המומנט גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
נכתב במקור על ידי עמירם10 2009 ניו ליד. אני מדבר על טיפולים שוטפים. לא טיפלו בו כבר תקופה. נכתב במקור על ידי אוראל יש לי אותו דגם בדיוק, אפשר לטפל בכל מוסך לפי דעתי, אבל זה תלוי , מה הנתונים שלו בדיוק? מבין שזה lead אבל מה עוד? **עריכה: עמירם10 יש דרך להתבטא. פעם אחרונה שאתה יוצא ככה על מישהו פה. ההנהלה**
נערך לאחרונה על ידי uriar; 29-06-2016 בשעה 11:23.
חוקי הפורום