תוצאות 1 עד 15 מ 20

אשכול: [סרטון תאונה] תמיד להסתכל שמאלה ימינה לפני כניסה לצומת

תצוגה בשכבות

Member

[סרטון תאונה] תמיד להסתכל שמאלה ימינה לפני כניסה לצומת

ציטוט נכתב במקור על ידי israel צפיה בהודעה
    זאת לא עקיפה זה מעבר נתיב, וגם אם זאת הייתה עקיפה אתה לא יכול להשוות בין זה לבין מעבר באור אדום.
    מי השווה בין שני הדברים בכלל ?

ציטוט נכתב במקור על ידי MasterOz צפיה בהודעה
    אני מתפלא עליך...

1. כאופנוען שרוכב לפחות 10% יותר מהר משאר התנועה, עקיפה, מכל צד...
    זה רק בנתיב משותף מבחינתי, אם אני בנתיב אחר, אני רק עובר. תראה את זה איך שבא לך.

2. זה שאני מעיר על עבירות תנועה, לא אומר שאני עצמי לא עושה אותן, אבל רק פעם אחת בחיי עברתי באדום.
    ברמזור מקולקל ששוטר לא הצליח לסדר...זה גם מתועד ואתה מוזמן לצפות.

3. יש שתי עבירות תנועה שאני עושה ולא צבוע כדי להסתיר אותן, מהירות תמיד...ולפעמים איתות.
    לא תתפוס אותי עושה אף עבירה אחרת, בטח לא כאלו שנחשבות בעיניי כ"יהרג ובל יעבור"

ובמקום לנתח את המקרה של האדום, אתה נופל בלהעיר על משהו שגם לא נכון וגם לא קשור לעניין.

אכזבת.

הנה, חכה איתי ארבע דקות מייאשות ברמזור ותראה אותי עובר באדום...ולא, אני לא עומד על מעבר החצייה.גם לא אני זה שצופר.
    שים לב לכמויות המכוניות כשאני מגיע וגם אחרי שעברתי את הצומת.

1. בישראל כמו בישראל, שכולם נוהגים בשמאלי שלא לצורך, אני יכול להבין משהו שנראה כמו עקיפה מימין. מבחינתי (ולא מבחינת החוק היבש), אם נסעתי בימני במהירות חוקית, במשך.... לא יודע כמה זמן, ורכבים נוסעים במהירות איטית ממני בשמאלי, אני לא מתייחס לזה כעקיפה מימין. בפועל זו עקיפה מימין, ולא, זה לא גורע מהעבירה של הנהג שנסע בשמאלי שלא לצורך.

2. לא דיברתי על האדום.

3. מה זה ״יהרג ובל יעבור״ זה החוק של המדינה שבה אתה נוהג או שזה חוק שלך ?
    האם חציית קו הפרדה רצוף בעיניך נחשב תקין אם הכביש פנוי לקילומטרים ויש לך שדה ראייה ?

4. אין לי מה לנתח את האדום, הנבלה עבר באדום, וכנראה שגם הרכב שהיה לפניו. אם היית מצלם תאונה באותו הרגע, הייתי אומר שמגיע לו. ואולי חבל שזה לא קרה, אולי היה סיכוי שהוא היה לומד לקח.

5. אני לא צדיק הדור, רחוק מזה.... ולא ניתחתי את מה שלי, במבט חטוף, נראה כמו עקיפה מימין.
    במדינתי, אם רכב נוסע בשמאלי שלא לצורך, מה שביצעת נחשב עקיפה מימין. אתה צריך להמשיך ולנסוע אחריו עד שהוא עובר לימני. לא, שוב, זה לא גורע מחומרת העבירה שלו... אבל חוק מצד אחד וההתנהגות מהצד השני.

יש לי עוד הרבה לכתוב בנושא, במיוחד אחרי ששמעתי את מנכ״ל אור ירוק היום (או מי שזה לא יהיה) מקשקש שטויות על החלפת מצלמות המהירות במערכות למדידת מהירות ממוצעת.
    דבר אחד נכון הוא אמר.... תנו לי מספרים: כמה מהתאונות הן בגלל מהירות, כמה בגלל חינוך תעבורתי לקוי... אין סטטיסטיקה...

מה שבטוח, זה לא הפתרון, וזה מאחד שחי במדינה שבה המציאו את המערכת הזו, ואני חוצה כבישים כאלו כל יום. ברגע שהמערכת נגמרת, כולם מאיצים... מה שכן, זה תורם לאיכות הסביבה כי כולם נוסעים לאט יותר, אבל זה מעניין לי את האחוריים.

קחו את מאות המיליונים והשקיעו אותם בשוטרי תנועה, כמות גדולה יותר, וכן, כאלו שיעיפו דוחות על ימין ועל שמאל על נסיעה בשמאלי שלא לצורך. ואז אולי... רק אולי.... תשתנה, ולו במעט תרבות הנהיגה בישראל.
    נערך לאחרונה על ידי idan_g; 29-06-2016 בשעה 01:06.