לאחר נסיעה קצרה רגוע ממש ללא שום בעיה , קלאץ חדש ,
אני מגלה שהפעם הנקודת הפרדה השתנתה לגמרי ובפתיחת הקלאץ במהלך קצר הרבה יותר הוא רוצה לנסוע לי , ובנוסף לכל אי אפשר להכניס ניוטרל . אציין שוב לא כיסחתי אותו או משהו על מה זה מצביע?
לאחר נסיעה קצרה רגוע ממש ללא שום בעיה , קלאץ חדש ,
אני מגלה שהפעם הנקודת הפרדה השתנתה לגמרי ובפתיחת הקלאץ במהלך קצר הרבה יותר הוא רוצה לנסוע לי , ובנוסף לכל אי אפשר להכניס ניוטרל . אציין שוב לא כיסחתי אותו או משהו על מה זה מצביע?
אציין שעכשיו לאחר שנתתי לו קצת לנוח הכל רגיל והוא נכנס לניוטרל ללא בעיה .
אך אני חייב להבין מה קורה , זה לא נראה לי תקין. אשמח להסבר מה כדי לי לעשות.
שאלתי כדי לדעת אם יש לך קלאץ' הידראולי שעובד על משאבות ובדרך כלל אין בו כיוון, לעומת קלאץ' מכני שעובד עם כבל ויש לו כיוון.
מאחר ואצלך יש כבל, סביר שהקלאץ' אצלך לא מכוון נכון מה שגורם לו להחליק, להתחמם, ולהפריד פחות ופחות עד למצב שאתה לא מצליח להעביר הילוכים. יתכן שגם הקלאץ' עצמו (הרפידות) כבר גמורות אבל קודם נתחיל עם הכבל.
הידיות שלך מקוריות? באיזה נקודה בידית האופנוע מתחיל לזוז כשאתה משחרר קלאץ'? (ברבע, בחצי, בשלושה רבעים וכו')
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 14-07-2015 בשעה 00:22.
נערך לאחרונה על ידי PushTheThrottle; 14-07-2015 בשעה 00:28.
אחלה. הכבל שלך לא מכוון בעליל והקלאץ' שלך לא מצליח להגיע לשילוב מלא (מחליק) לפי התיאור שנתת על השילוב עם הידית. זו גם הסיבה למה השילוב נהיה יותר ויותר קשה תוך כדי נסיעה.
סגור את בורג הכיוון של הכבל עד שתגיע למצב שבו האופנוע מתחיל לזוז כשהידית מגיעה לאיזור החצי ואפילו קצת לפני (שב על האופנוע בניוטרל עם מנוע עובד, שלב ושחרר עד שתגיע לאיזור הזה בידית).
עדכן בהמשך אם הסתדר.
האם אני צריך גם לכוון את הכבל בצד המנוע , אם כן איזה דגשים מיוחדים לגביו משהו , תודה.
רק בצד הידית בד"כ.
מאיפה אתה בארץ? ואם אתה לא מסתדר קפוץ למוסך, כל מוסך אופנועים יכול לכוון לך את זה בדקה.
העיקרון הוא פשוט , באם אתה צריך למתוח\לשחרר מעבר לכיוון הנמצא על ידית המצמד ,אתה מסדר את זה עם הכיוון ליד בית המצמד (באם יש שם עוד מקום למשחק) .
בדוק את כיוון זווית מנוף המצמד על בית המצמד בייחס לספר רכב , אם הוא לא חזר כראוי למקומו האידיאלי הוא משנה את כל מע' המינוף של המצמד .