תוצאות 1 עד 5 מ 5

אשכול: בקשה להמלצה על נקודות שעליי לשים לב אליהם בעת קניית קטנוע+אופנוע אנדורו

בקשה להמלצה על נקודות שעליי לשים לב אליהם בעת קניית קטנוע+אופנוע אנדורו

שלום,
    קטנוע:
    ברצוני לרכוש קטנוע להתניידות יום-יומית של בית ועבודה באזור ה 5-6 אלף:
    נקודות :
    *הנסיעה היא לרוב בבין עירוני ( לוד- מרכז וחזור 20-25 ק"מ)

השאלה היא על איזה קטנועים כדי לי לשים לב? , איזה שנתונים? , ומהו קילומטר"ז סביר?
    עד כמה נמוך התקציב הנ"ל?

אפנוע:
    בנוסף לכך עם כמה דברים יסתדרו אז אקנה KTM EXC 125 / husqvarna, כאשר ברשותי סכום של 20-23 אלף שקל להשקע.
    השאלות בנוגע אליו במהלך הקנייה והבדיקה ,
    על איזה נקודות עליי להסתכל? ,
    היכן כדי לי לבצע את הבדיקה?, האם כדי לי לקנות מאדם פרטי או שבקנייה של אופנוע ממוסך שמוכר יד 2, תיהיה לי איזו שהיא אחריות עליו ומקום לפנות אליו במידת האי-תקינות??
    וכמובם עד כמה אני מסתכן בליפול על כלי פגום בסכום כזה?
    נערך לאחרונה על ידי PushTheThrottle; 28-06-2016 בשעה 23:08.

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    תקציב מאוד נמוך לקטנוע (ואתה גם רוצה ממנו בין עירוני). במחיר כזה תוכל למצוא 250 זקן או 125 במצב לא הרבה יותר טוב (אם אתה רוכב בפקקים הלוך וחזור - 125 יכול להספיק, על כביש פתוח תרגיש איתו כמו עלה נידף ברוח..).
    אם יש לך אפשרות להגדיל התקציב, עדיף.
    אם זה התקציב, הייתי מחפש הונדה SH150 - נכנסו כמה כאלו לארץ בתחילת העשור ואם תמצא כזה - הוא יעשה איתך בין עירוני וישמור על אמינות (זה אחד המנועים הכי מוצלחים של הונדה! וזה אומר משהו )
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

ציטוט נכתב במקור על ידי rusty james צפיה בהודעה
    תקציב מאוד נמוך לקטנוע (ואתה גם רוצה ממנו בין עירוני). במחיר כזה תוכל למצוא 250 זקן או 125 במצב לא הרבה יותר טוב (אם אתה רוכב בפקקים הלוך וחזור - 125 יכול להספיק, על כביש פתוח תרגיש איתו כמו עלה נידף ברוח..).
    אם יש לך אפשרות להגדיל התקציב, עדיף.
    אם זה התקציב, הייתי מחפש הונדה SH150 - נכנסו כמה כאלו לארץ בתחילת העשור ואם תמצא כזה - הוא יעשה איתך בין עירוני וישמור על אמינות (זה אחד המנועים הכי מוצלחים של הונדה! וזה אומר משהו )
    לא מצאתי sh150 חדש משנת 2006 ,
    מה דינק 200 או גיומקס שנת 2008??
    ואם לא אשמח להסבר למה?? דינק יש מצב יש לי אפשרות להביא קצת חדש יותר.

בנוגע להגדלת תקציב , כמה יותר גדול הוא צריך להיות?

Member
    דינק 200 יעשה את העבודה יופי, היה לי אחד שנת 2007 הדגם הישן והמכוער והוא היה מצויין היה לי אותו שנתיים+ עשיתי איתו 20000 קילומטר ולא היו בעיות מיוחדות, נסיעה בין עירונית כל יום ממעלה אדומים לירושלים.
    הקטנוע היה חסכוני, אמין, בלי בעיות או תקלות. פה בפורום יש שחושבים שהוא קטנוע נחות ביותר אם תשאל את
    Tribalmistyc2 תקבל פידבק מאוד לא חיובי מהקטנוע. אני מכרתי אותו כי הוא היה לי קצת חלש בעליות לכיוון ירושלים (חלש זה שהיה מגיע ל90 קמ"ש מקסימום בעליה)ובמישור היה מגיע ל130קמ"ש על המחוג ומשייט יפה מאוד.
    אם תמצא אחד שמור טוב עם קילומטרז' נמוך לדעתי אחלה קטנוע, באופן אישי מתחרט שמכרתי.
    בהצלחה

ציטוט נכתב במקור על ידי israel צפיה בהודעה
    דינק 200 יעשה את העבודה יופי, היה לי אחד שנת 2007 הדגם הישן והמכוער והוא היה מצויין היה לי אותו שנתיים+ עשיתי איתו 20000 קילומטר ולא היו בעיות מיוחדות, נסיעה בין עירונית כל יום ממעלה אדומים לירושלים.
    הקטנוע היה חסכוני, אמין, בלי בעיות או תקלות. פה בפורום יש שחושבים שהוא קטנוע נחות ביותר אם תשאל את
    Tribalmistyc2 תקבל פידבק מאוד לא חיובי מהקטנוע. אני מכרתי אותו כי הוא היה לי קצת חלש בעליות לכיוון ירושלים (חלש זה שהיה מגיע ל90 קמ"ש מקסימום בעליה)ובמישור היה מגיע ל130קמ"ש על המחוג ומשייט יפה מאוד.
    אם תמצא אחד שמור טוב עם קילומטרז' נמוך לדעתי אחלה קטנוע, באופן אישי מתחרט שמכרתי.
    בהצלחה
    אוקיי הרח בחשבון , אשמח לעוד תגובות.
    נאמר לי שלקטנוע יש בעיות בגיר לעיתים שחיכות?