איך אנשים נוסעים? החלפת צמיגים.

אשכול: איך אנשים נוסעים? החלפת צמיגים.

תגיות: ללא
  1. yotams4 אמר:

איך אנשים נוסעים? החלפת צמיגים.

מצב הצמיגים באופנוע שקניתי, כשיש פחות מ2 ממ חריץ צריך להחליף, מכירים? מי מנחש כמו חריץ נשאר? הכלי נלקח בעגלה והורכבו 2 פירלי חדשים וטריים

אגב כדי לעזור בהשוואה, 2 הצמיגים אותו דגם בדיוק.

2. nihrider אמר:
    burnout לפני שמוכרים?
    הורדת לו במחיר?

3. yotams4 אמר:
    המצב של הקדמי תואם.

4. אברי אמר:
    תשמע חכם גדול אני לא אבל אופנוע עם צמיגים כאלה בטוח לא תוחזק נכון ולא הייתי קונה.
    אבל כבר שילמת. אז קיבלת חינם צמיגי סליקס

5. yotams4 אמר:
    אברי ככלל אצבע אני מסכים שצמיגים מעידים על רמת התחזוקה הן של רכב והן של אופנוע אך בגלל שהוא נקנה לצורך rebuild מקיף והמחיר היה נכון התעלמתי

6. הסמל האישי של uriar

uriar אמר:
    אם זה עובד - אל תיגע.

7. yotams4 אמר:
    אתה מתכוון למכלולים מכניים ?

8. eran1100 אמר:
    אחר כך מחליקים על מעברי החצייה ומאשימים את כל העולם...

9. הסמל האישי של R86

R86 אמר:
    ציטוט נכתב במקור על ידי eran1100 צפיה בהודעה
    אחר כך מחליקים על מעברי החצייה ומאשימים את כל העולם...
    עד כמה שאני יודע...לעומק החריצים יש קשר לניקוז נוזלים ולא לרמת האחיזה של הצמיג...
    אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.

10. הסמל האישי של nimi9

nimi9 אמר:
    ציטוט נכתב במקור על ידי R86 צפיה בהודעה
    עד כמה שאני יודע...לעומק החריצים יש קשר לניקוז נוזלים ולא לרמת האחיזה של הצמיג...
    נכון. אבל גם לפרופיל הצמיג שהשתנה, מידת האלסטיות של החומר שנותר והתחממות הצמיג.

הנה דוגמא של מישהו שהגדיל לעשות ולרכוב על צמיג במצב לא הגיוני בכלל באחת השבתות:

וה"לבן" זה לא שריטות או לכלכוך - אלו רצועות המתכת שמתחת לגומי...
    תמונות מצורפות

11. הסמל האישי של Dresdner

Dresdner אמר:
    ציטוט נכתב במקור על ידי yotams4 צפיה בהודעה
    אברי ככלל אצבע אני מסכים שצמיגים מעידים על רמת התחזוקה הן של רכב והן של אופנוע אך בגלל שהוא נקנה לצורך rebuild מקיף והמחיר היה נכון התעלמתי
    בסה"כ זה מראה שהאופנוע שימש ככלי תחבורה להגיע מנוקדה אלף לנקודה בית, הצמיג נשחק רק במרכז.

12. yotams4 אמר:
    נכון אבל בן אדם שמזניח צמיגים בדרך כלל לא יתמיד על טיפולים שוטפים. אגב לטענתו האופנוע שימש להרבה טיולים עם מורכבת

13. הסמל האישי של Dresdner

Dresdner אמר:
    ציטוט נכתב במקור על ידי yotams4 צפיה בהודעה
    נכון אבל בן אדם שמזניח צמיגים בדרך כלל לא יתמיד על טיפולים שוטפים. אגב לטענתו האופנוע שימש להרבה טיולים עם מורכבת
    אם לאישתי היה רכב משלה היא הייתה מכניסה אותו לטיפולים שזה היום כל שנתיים וכל מה שהיה קורה בין לבין היא לא הייתה שמה לב ככה שהרכב היה מטופל ומוזנח ביחד

Single Sign On provided by vBSSO