כן, זה אמור להיות בסדר. אם ביצעת הכל - לא ניסית עדיין להרכיב את הכל ולראות איך זה עובד? או שמשהו עדיין לא תקין?
כן, זה אמור להיות בסדר. אם ביצעת הכל - לא ניסית עדיין להרכיב את הכל ולראות איך זה עובד? או שמשהו עדיין לא תקין?
עדיין לא בדקתי, העדפתי לחכות לתשובה ברורה וסדר פעולות מובן מאשר להמשיך להתעסק "על עיוור".
עדיין לא בדקתי את עניין המצופים, מה בדיוק תפקידם בכח וכיצד הם משפיעים על התמונה הכללית?
המצופים קובעים את גובה הדלק בקרב', מה שמשפיע על היכולת של האויר לשאוב אותו מצד אחד, ואם אין מספיק - הוא לא מגיע לדיזות מסוימות באופן סדיר מצד שני. יש עוד קטע איתם - השסתום שהמצופים סוגרים בשביל להשאיר את גובה הדלק נכון, לפעמים נוטה להיתקע כשהוא לא חלק לגמרי \ הקדח שבו הוא זז לא חלק \ אחד מהם או שניהם מלוכלכים בלכלוך "דביק".
אם עשית כמו שצריך את מה שג'ק וטריבל יעצו לך ועדיין לא עובד,
כנראה שאין מנוס מהתעסקות עם המצופים.
כיוון גובה מצוף זה הדבר הכי מאתגר בקרבורטור אז תעבוד מסודר.
קשה להאמין שמנסיון לווילי מצוף ייצא מכיוון אז לך על מה שג'ק אמר:
תבדוק שמחט המצוף תקינה ושהקדח נקי.
על הדרך תבדוק גובה מצוף.
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.
אוקיי, חיברתי הכל, לא מניע וגם המצבר מתחיל כבר לשבוק חיים מכל נסיונות ההנעה...מה הלאה?
אוקיי, אני חושב שהפתרון הכי טוב לרגע זה הוא פשוט לגרור אותו למוסכניק שלי ולבוא לקחת אותו בעשירי או להסתדר עם התשלום איכשהו. לא חושב גם שאמור לעלות לי הרבה, פעם אחרונה שסידרו לי קרבורטור זה הגיע לכמה מאות בודדות.
תטעין את המצבר,תיתן מספר סיבובים ושלוף את אחד המצתים.
הקצה הפנימי של המצת אמור להיות רטוב מדלק טרי,אם הוא ייבש המנוע לא נדלק בגלל שלא נכנס דלק פנימה.
אם הקצה רטוב מדלק,תחבר את המצת לכובע שלו ותצמיד את הקצה לשלדה או למנוע תוך כדי סטרטר בשביל לראות אם הפלאג מנצנץ.
בלי ששני אלה מתקיימים המנוע לא ידלק.
אין לי איך להטעין עד יום ראשון שבוא אני אוכל לקחת את המצבר למוסך העירוני ולהטעין אותו, משמע שהסופ"ש הזה עם כל הקשור לאופנועים סיימנו.
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost
מצבר טעון, מסובב כמה סיבובים...נאדה.
הוצאתי פלאגים, הם מתפקדים טוב, יבשים כמו החולות בנגב...מה הלאה?
אוקיי, תיקון טעות - It's ALIVE! ברוב פזיזותי שכחתי לחבר את צינור הוואקום של מיכל הדלק, ברגע שחובר האופנוע זינק לחיים.
כיוונתי את הקרבורטורים כמיטב יכולתי- סל"ד אחיד של 1400. בורג כיוון הסל"ד לא עובד משום מה. כשנותן גז הוא חוזר לסל"ד סרק אך לאחר 2-3 שניות של ירידה הדרגתית ולא באופן מיידי. אין משום מה את ה"קליק" המוכר כשאני מותח ומחזיר את ידית הגז, רק צליל עמום אם מותחים ועוזבים במהירות.
מה הלאה?
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost
המצרעת חוזרת מצויין אחרי בדיקה, בכל המקומות כולל בקרבורטור היא חוזרת באופן מיידי.
גם אחרי שהמצרעת נסגרת לוקח עוד שנייה-שנתיים עד שהסל"ד שב לסרק. בריחת לחץ אולי? גם האופנוע לא נשמע הכי בריא משום מה פתאום וכשאני מאיץ גם לוקח לו שניה-שתיים להגיב וזה לא קרה קודם.
בדוק 2 סיבות:
תערובת עניה מדי ו\או כניסה של אויר מהמניפולד.
ציינתי כבר שהמניפולד בין המנוע לקרבורטור מזיע קצת ויש טבעת של דלק עליו. ריססתי שם WD40 לראות אם זה ישפע (בזמן שהכלי מונע) ולא נראה שום הבדל.
איך אני בודק עם התערובת ענייה מידיי? לפי הפלאגים רק 1/5 מהפלאג (וגם זה בקושי) שינה צבע, השאר לבן כחדש.