עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 42 מ 42

אשכול: סגירת אום/בורג במומנט הנכון-אקדח אוויר/ידית מומנט

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי doutsh צפיה בהודעה
    ההמלצה החד משמעית שצריכה לצאת מהשרשור הזה היא שכל אחד צריך להשתדל להשתמש תמיד בידית מומנט
    לא, זאת לא ההמלצה מהשרשור.
    כי גם ידית מומנט שמפעילים בלי רגש גוזרת ברגים וחורשת הברגות. נחש איך אני יודע.

חוסר הדיוק של ידית המומנט, ביחד עם הפערים הלא זניחים במתיחה של הבורג בפועל (!) והגוח שמופעל על ההברגה בפועל (!!) ביחס למומנט שאתה מפעיל על הראש שלו מביאים למצב שגם הידית מומנט הכי מדוייקת בעולם לא תמיד תעזור לך. פה הרגש בא לעזרתך. אחרי שפתחת וסגרת הרבה ברגים במומנטים שונים והגזרת כמה על הדרך, אתה ברוב המקרים תהיה מספיק מדוייק עם היד ומספיק רגיש כדי לעצור אם זה לא "הולך כמו שצריך" ולפני שהרסת משהו.

לגבי להשתמש תמיד בידית מומנט - זה פשוט לא ריאלי לסגור כל בורג שאתה פותח בידית מומנט. זה פשוט לוקח יותר מידי זמן וזה מיותר ברוב המוחלט של הברגים.
    אלה שבהם זה באמת חשוב - בהחלט סוגרים עם ידית מומנט ולפי ההנחיות המדוייקות.

קו תחתון, אני אומר - תפתח רגש שיאפשר לך להיות מספיק מדוייק בלי ידית מומנט, ותיעזר בה במקרים בהם אתה רוצה/צריך את הדיוק המירבי או שאתה לא יכול לבצע את הוראות הסגירה בלעדיה (למשל טלטלים, ראשים וכד')

קצת באיחור

היקר,
    חס ושלום, לא אמרתי שמישהו נגדי, רק נימקתי את שיטתי בנימוקים חד משמעיים עם משלים והסברים מורחבים במיוחד.
    כל אחד אומר את דעתו ומנמק וזה מה שעשיתי וזה מה שעשה דויטש ועוז היקרים, זה אחד ממטרות פורום, להפרות זה את זה.

מקווה שדבריי הובנו מספיק והמלצתי היא להשתמש בידית רגילה ולפתח יכולת רגש ביד.
    זה לא בעייה, רובם יכולים ללמוד ולהתנסות תוך כמה פעמים, ומי שלא לומד לא מתקדם.
    שאין ברירה ולא פתחת יכולת רגש ונסיון, תשתמש בגלגל הצלה-בידית מומנט.

כל הכבוד לדויטש ודומיו שמוכנים להשאיל כלי עבודה לא יקר לשיטתם ולמען כולם.

ציטוט נכתב במקור על ידי Vaderom צפיה בהודעה
    לא, זאת לא ההמלצה מהשרשור.
    כי גם ידית מומנט שמפעילים בלי רגש גוזרת ברגים וחורשת הברגות. נחש איך אני יודע.

חוסר הדיוק של ידית המומנט, ביחד עם הפערים הלא זניחים במתיחה של הבורג בפועל (!) והגוח שמופעל על ההברגה בפועל (!!) ביחס למומנט שאתה מפעיל על הראש שלו מביאים למצב שגם הידית מומנט הכי מדוייקת בעולם לא תמיד תעזור לך. פה הרגש בא לעזרתך. אחרי שפתחת וסגרת הרבה ברגים במומנטים שונים והגזרת כמה על הדרך, אתה ברוב המקרים תהיה מספיק מדוייק עם היד ומספיק רגיש כדי לעצור אם זה לא "הולך כמו שצריך" ולפני שהרסת משהו.

לגבי להשתמש תמיד בידית מומנט - זה פשוט לא ריאלי לסגור כל בורג שאתה פותח בידית מומנט. זה פשוט לוקח יותר מידי זמן וזה מיותר ברוב המוחלט של הברגים.
    אלה שבהם זה באמת חשוב - בהחלט סוגרים עם ידית מומנט ולפי ההנחיות המדוייקות.

קו תחתון, אני אומר - תפתח רגש שיאפשר לך להיות מספיק מדוייק בלי ידית מומנט, ותיעזר בה במקרים בהם אתה רוצה/צריך את הדיוק המירבי או שאתה לא יכול לבצע את הוראות הסגירה בלעדיה (למשל טלטלים, ראשים וכד')
    תודה לך Vaderom היקר
    כל מילה פנינה, וכל מילה בסלע.
    אני רואה שאני לא בדעת יחיד, זה מעודד שדבריי לפחות הובנו, לא חייב להסכים

מענין ומסקרן לעשות סקר בנדון, אבל סקר עם שאלות הגונות שמוסכמות על 2 הצדדים

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    אם אחד בא ואומר לך שאתה שיכור אולי הבעיה אצלו,אבל אם כולם אומרים לך,כנראה שאתה שיכור.
    אתה טוען שניסיון מחליף ידית מומנט,אני טוען שגם מכונאי עם וותק של 40 יהרוס הברגה אם לפניו סגר אותה חמור.
    במוסכים יש תחלופה,מגיעים כלי רכב שעבדו עליהם ידיים כאלה וידיים כאלה,לכל יד רגש אחר בזמן שמומנט יש אחד בלבד.
    אני לא אומר שצריך לסגור את התיבת אוויר עם ידית מומנט,אני אומר שקיצורים בזמן הקצר עולים הרבה כסף בזמן הארוך,אלומיניום זה לא חומר סלחן במיוחד.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 צפיה בהודעה
    אם אחד בא ואומר לך שאתה שיכור אולי הבעיה אצלו,אבל אם כולם אומרים לך,כנראה שאתה שיכור.
    אתה טוען שניסיון מחליף ידית מומנט,אני טוען שגם מכונאי עם וותק של 40 יהרוס הברגה אם לפניו סגר אותה חמור.
    במוסכים יש תחלופה,מגיעים כלי רכב שעבדו עליהם ידיים כאלה וידיים כאלה,לכל יד רגש אחר בזמן שמומנט יש אחד בלבד.
    אני לא אומר שצריך לסגור את התיבת אוויר עם ידית מומנט,אני אומר שקיצורים בזמן הקצר עולים הרבה כסף בזמן הארוך,אלומיניום זה לא חומר סלחן במיוחד.
    ידידי היקר,
    אני לא יודע ולא מבין למה אתה מתעקש לטחון שוב ושוב את הדברים ולהתווכח עם עובדות, הדברים המנומקים מדברים בעד עצמם.
    לשם הדוגמא שהבאת, לא הבנתי אם אתה טוען שכולם (רוב עובדי המוסכים והמכונאים שאני מכיר) "שיכורים", ורק אתה ועוד מספר גולשים כאן שחושבים אחרת הם לא שיכורים, התבלבלת ידידי בדוגמא שלך.

ובכלל, אני מכיר וזוכר אותך מהפורום הישן בתור אדם יצירתי, מקצוען, עוזר לכל גולש כמעט, ובעל ידע רב.
    מוזר לי מה קרה בזמן הביניים, אבל אני מכבד כל אדם, במיוחד מי שחושב אחרת ממני ואני לא מסכים איתו.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    הדברים המנומקים שלך מדברים בעד עצמם רק אליך.
    לא רק אתה מכיר, כולנו מכירים את רוב עובדי המוסכים והמכונאים
    וכולנו חושבים שרובם מחפף, כולל מוסכים שמהוללים כאן בפורום וראיתי כבר ששברו ברגים.
    לא שאני מצפה שיעבדו בכל מוסך כמו בסדנא של AMG, אבל בהחלט שיעבדו לפי הספר.

זה שכולם עושים משהו, לא הופך אותו לנכון.
    זה שהרוב מתנהל בטימטום, לא עושה את ההתנהלות לנכונה.

תמשיך תמשיך, גם לכבד את כולם, למרות שכולם מפגרים ואתה מדהים.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    אני במשך 4.5 שנים הייתי סוגר קנים של אמ 16 במומנט סגירה קבוע כ 100 ליום. ועדיין אני לא מתחרה עם מפתח מומנט ומשתמש תמיד בו.
    אתה רוצה להגיד שמכונאי שפותח וסוגר ברגים שונים כל היום טוב יותר ממפתח מומנט בגלל נסיון? אין מצב בעולם אם בכמות סגירות שאני עשיתי לאותו הבורג מפתח מומנט עדיין ניצח

Sent from mTalk using windows 10 mobile
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי AntiVirus צפיה בהודעה
    ידידי היקר,
    אני לא יודע ולא מבין למה אתה מתעקש לטחון שוב ושוב את הדברים ולהתווכח עם עובדות, הדברים המנומקים מדברים בעד עצמם.
    לשם הדוגמא שהבאת, לא הבנתי אם אתה טוען שכולם (רוב עובדי המוסכים והמכונאים שאני מכיר) "שיכורים", ורק אתה ועוד מספר גולשים כאן שחושבים אחרת הם לא שיכורים, התבלבלת ידידי בדוגמא שלך.

ובכלל, אני מכיר וזוכר אותך מהפורום הישן בתור אדם יצירתי, מקצוען, עוזר לכל גולש כמעט, ובעל ידע רב.
    מוזר לי מה קרה בזמן הביניים, אבל אני מכבד כל אדם, במיוחד מי שחושב אחרת ממני ואני לא מסכים איתו.
    אין מה לעשות, הוא פשוט צודק, אם מישהו לפניך סגר בורג בכוח מוגזם אחרי שתשחרר אותו זה כבר לא יהיה אותו הדבר
    וכן ככה במוסכים נגזרות הברגות ולא מעט
    לקוחות פחות מרגישים את זה אבל המוסך בטח שמרגיש את העבודה המיותרת... שהיא נגזרת של הגישה שלך... ובטח שאתה בבית אחרי שתגזור בורג או שתים ותבין איזה סיוט מהגיהינום זה יכול להיות לשחזר הברגה או לחלוץ חצי בורג בלי להזיק להברגה, אולי אז תבין את החשיבות של מומנט סגירה

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

ציטוט נכתב במקור על ידי Meirson צפיה בהודעה
    אין מה לעשות, הוא פשוט צודק, אם מישהו לפניך סגר בורג בכוח מוגזם אחרי שתשחרר אותו זה כבר לא יהיה אותו הדבר
    וכן ככה במוסכים נגזרות הברגות ולא מעט
    לקוחות פחות מרגישים את זה אבל המוסך בטח שמרגיש את העבודה המיותרת... שהיא נגזרת של הגישה שלך... ובטח שאתה בבית אחרי שתגזור בורג או שתים ותבין איזה סיוט מהגיהינום זה יכול להיות לשחזר הברגה או לחלוץ חצי בורג בלי להזיק להברגה, אולי אז תבין את החשיבות של מומנט סגירה

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

"אם מישהו לפניך סגר בורג בכוח מוגזם אחרי שתשחרר אותו זה כבר לא יהיה אותו הדבר"
    ידידי היקר, אמרת הכל וענית את התשובה לעצמך ולכל קוראי השרשור.

מי שהמורה שלו הוא ידית מומנט ובלעדי המורה הזה, הוא מוגבל בשימוש, שיערב לו.
    אני ועוד עשרות אלפי אנשים בדור זה ובדורות שקדמו, ועוד לפני הולדת ידית המומנט, שהתעסקו/מתעסקים בסגירת ברגים, מסרבים להיות מוגבלים ולא חשים צורך להיות מוגבלים לידית המומנט שעושה באופן כללי את מלאכתה כמעט נאמנה, וודאי יותר טוב מבן אנוש לא מנוסה, (
    תלוי בסוג הידית), למורת רוח משתמשי המומנט המוגבלים לידית מומנט, ולמורת רוח מי שלא מסכים עם זה בפורום "פול גז".

משתמשי מומנט הדוקים לא יכולים לבצע סגירות ברגים בהעדר ידית מומנט והם מוגבלים לידית מומנט. משתמשי ידית רגילה שלמדו והתנסו, לא מוגבלים ויכולים לעבוד עם/בלי ידית מומנט.

להיות מוגבל? מה עדיף? כל אחד מגולשי האתר שקרא ויקרא את השרשור וודאי בחר או יבחר את ההעדפה שלו.

אני כמו רבים אחרים כולל אלפי בעלי מקצוע בעלי וותק רב עוד לפני שנולדו בעלי ומנהלי אתר "פול גז", בחרו לא להיות מוגבלים, ללא קשר לאשכול הזה, או בלעדי כל אשכול אחר שהיה בכל אתר כלשהו או שיווצר אי פעם.

תודה, ושוב תודה לעוז היקר, האשכול הזה צובר צפיות ורייטינג, למה לא
    בכיף
    נערך לאחרונה על ידי AntiVirus; 10-07-2016 בשעה 00:02.

Senior Member הסמל האישי של doutsh
    וואלה, שכנעת אותי...
    בכלל, בדורות שקדמו, לפני המצאת האופנוע, אנשים היו רצים ממקום למקום.
    מאז המצאת האופנוע, אנחנו רוכבים ממקום למקום וככה אנחנו מוגבלים, כי בהעדר אופנוע אנחנו תקועים בבית.
    אז כל הפראיירים שרוצים להיות מוגבלים, תמשיכו לרכב על אופנועים כמו עדר.
    אני ממחר חוזר לרגליים הישנות והטובות.

ציטוט נכתב במקור על ידי doutsh צפיה בהודעה
    וואלה, שכנעת אותי...
    בכלל, בדורות שקדמו, לפני המצאת האופנוע, אנשים היו רצים ממקום למקום.
    מאז המצאת האופנוע, אנחנו רוכבים ממקום למקום וככה אנחנו מוגבלים, כי בהעדר אופנוע אנחנו תקועים בבית.
    אז כל הפראיירים שרוצים להיות מוגבלים, תמשיכו לרכב על אופנועים כמו עדר.
    אני ממחר חוזר לרגליים הישנות והטובות.

הנה הוא הגיע, ידעתי!
    "אני ממחר חוזר לרגליים הישנות והטובות."
    זורם עם ההומור שלך, אל תפל דבר מכל אשר כתבת!
    לשיטתך, אתה אכן מוגבל, עובדה שאתה "תקוע" בפורום "ומוגבל", ולא נוסע באופנוע לפי שיטתך.
    אגב, הרגליים שלך יותר משוכללות מכל אופנוע או רכב, אבל מוגבלות לשימוש שלהם - ללכת/לרוץ ולא לנסוע, זה לא הגבלה תלוייה בך, כך נולדו כל בני האנוש.

בן אנוש המחזיק אופנוע, פחות מוגבל כי הרגליים שלו נשארו והוא יכול להשתמש בהם לשימוש שלהם, ויכול להשתמש גם באופנוע לשימוש שלו - הוא יכול לבחור ולא מוגבל.
    מי שמחזיק ידית רגילה וידית מומנט, יכול לבחור במה להשתמש כי הוא לא מוגבל לידית ספציפית, מי שמגביל עצמו מראש רק לידית מומנט אז הוא מוגבל, מה לעשות, פעם הבאה אולי תצליח

אגב, כתבת שאתה יכול להשאיל ידית מומנט, תוכל בבקשה להשאיל לי ידית מומנט? אני פשוט רוצה לבחור ולא להיות מוגבל רק לידית רגילה!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    חפרתם.