נכתב במקור על ידי
alexsupreme
250 סמ"ק הם בעיקר זולים בטיפולים, בדלק ובביטוח.
לדעתי זה המינימום אופנוע שאתה צריך בשביל לחרוש את הארץ בשלווה. אין לך בעיה לשייט על 110 על כביש מהיר או להשתחל בכל חור בתנועה עירונית פקוקה.
סה"כ הם שומרים על מחירים קרובים יחסית למחירון ולא שונים בהרבה מהאחים הגדולים שלהם. מי שמחפש אופנוע בזול, יחפש 250 שמור גם עוד שנתיים. ממה שראיתי, מי שאוהב אופנועים, החלום שלו לא נגמר 250 או 500 סמ"ק. זה פחות או יותר אותו סיפור בכל הקטגוריה של a1, תמיד יהיה מישהו שמוכר כלי שחוט במחיר מציאה או כאלה שקיבלו רשיון ומוכנים למחיר רצפה רק כדי לשדרג למשהו גדול יותר.
בתקציב של 20 אני לא חושב שתמצא משהו הרבה יותר טוב. כל ה-300+ מתחילים רק ב30 אלף ומזנקים מעלה.
אם לא היית מוגבל בתקציב, אני הייתי ממליץ על ה-500 של הונדה. הוא יעשה את כל מה שה-250 עושה רק בפחות רעש, פחות עבודת קלאצ' ובצורה יותר בוגרת ורגועה.
סה"כ עד לפני שנה, אנשים עברו את ה-a1 בכיף על כלים כמו הנינג'ה ובחו"ל יש לא מעט שחוזרים מאופנועים גדולים לקטנים בשביל להרגיש את הכיף של 10000 סל"ד מבלי להגיע למהירויות לא חוקיות.
אני אישית בעל רשיון a ורוכב על הפיציאר אז אני די משוחד. אני מת עליו אבל אני לא אשקר ואגיד שאני לא מגניב מבטים לכיוון כלים גדולים יותר.
מבחינת בעיות אני לא הבן אדם האידאלי לענות לך כי לא יצא לי לרכב איתו מספיק אבל מבחינת לספק סחורה, הוא עושה את זה כמו גדול.
אני נוסע הרבה עם חברה, חלק לא קטן מזה על כבישים מהירים ולא קרה שהרגשתי מוגבל באופן כלשהו. סה"כ הוא אופנוע מאוד נפוץ ולא חסר ביקורות או מבחני השוואה.
ה-250 היפנים הם כלים אמינים יחסית ונראה שנפלת על דיל סבבה.
בהצלחה בקניה ורכיבות בטוחות.