תוצאות 1 עד 8 מ 8

אשכול: עוקץ ביד2, תיזהרו

Member

Exclamation עוקץ ביד2, תיזהרו

היי כולם,
    בחיפושיי אחר אופנוע יד 2 נתקלתי בהודעה של bmw f800r 2010 יד 1 במחיר 31 אלף שקל, בהתחלה היה נראה הגיוני, מחיר מחירון.
    היה רשום שהאופנוע נמצא בשדה ניצן (אזור צאלים פחות או יותר), ניסיתי להתקשר והגעתי לאיזה גברת מבוגרת שלא הבינה מה אני רוצה.
    יש דרך יד2 אופציה לשלוח אימייל, שלחתי אליהם בקשר לאופנוע ואחרי כמה ימים קיבלתי את זה למייל:

שלום,

תודה לך על תשובתך.
    אופנוע עדיין למכירה.
    המחיר הוא – 16.000 ₪ . המכונית משנת 2010 , ועשתה רק 25,500 קילומטר.
    אופנוע היא בדיוק כמו שאתה רואה בתמונות, בלי בעיות, ואף פעם לא הייתה לה תאונה.

אני עבדתי בישראל, שם קניתי אותה. לכן המכונית רשומה בישראל. יש לה לוחיות רישוי ישראליות ומסמכים ישראלים.

עכשיו אני שוב ביוון, ולרשום את הרכב כאן עולה יותר מדי כסף.
    עלות רישום הרכב כאן גבוהה מאד כי הניירת שלו ישראלית. לכן החלטתי למכור אותו בישראל.

אני מקווה שאתה מבין אותי. אני מתנצל אם הטקסט הזה מכיל שגיאות כתיב. הוא תורגם מאנגלית.
    אני מעדיף שתעונה לי באנגלית במידת האפשר.

תודה רבה לך על תשובתך.

שיהיה לך יום נעים!

הייתה חתימה שנראית מאוד מקצועית בסוף המייל, איזשהו "רופא שיניים", בכל אופן חיפשתי קצת באינטרנט והגעתי לכתבה הזאת
    http://www.globes.co.il/news/article...did=1001060408

אני הייתי עירני וניצלתי מזה אבל יש אנשים שהפסידו מזה עשרות אלפי שקלים - לא הכרתי את זה אבל זה כנראה מוכר ואיזשהי תרמית בינלאומית, תיזהרו מהדברים האלה ומה שנראה too good to be true כנראה שבאמת לא אמיתי.

שבת שלום!

Senior Member
    לא פעם ראשונה שמוזכר כאן "העוקץ היווני " הזה, אם יש משהו שהוא יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי אז הוא כנראה לא אמיתי.
    Tracer 900

Junior Member
    יש גם r6 כחול מפורסם שהוא שנת 2007, תכלס בתמונות זה השנתון 2003-2005. הוא מפורסם בערך 6 פעמים בכל מיני ערים שונות, טלפונים הזויים ואותו מייל של רופא שיניים יווני.
    שלחתי מייל כדי לברר את העניין והפלא ופלא אותו תוכן של מייל שתיארת כאן למעלה קיבלתי 1 ל-1.

Junior Member
    למי שמתפתה לזה, הבחור דורש סכום כסף ע"מ לממן את השילוח של הכלי וכל מיני שטויות אחרות, וזה עוד טרם ראית את הכלי בעיניים.
    לפעמים גם יש להם צילומי רשיונות תואמים לכלי אותו הם מפרסמים, שאותם השיגו ממוכרים אחרים.
    היה שרשור ארוך על זה בפורום השכן

Member הסמל האישי של miki
    איזה קטע... לפני כמה חודשים עירבתי את ערן (כאן בפורום ) בעניין אופנוע של BMW 1200 ST שפורסם במחיר מושך מאוד אבל היה ממוקם בקיבוץ עין גדי - לא שהיתה לי בעייה לתת לשם קפיצה. אותו כנ"ל , הטלפון לא עונה וגם אני כתבתי לו וקיבלתי בדיוק אותה תשובה...
    זו ההודעה שאני קיבלתי

"
    שלום,

תודה לך על תשובתך.

אוֹפנוֹעַ עדיין למכירה.

המחיר הוא – 23.000 ₪ . האוֹפנוֹעַ משנת 2006 , ועשתה רק 22.000 קילומטר.

אוֹפנוֹעַ היא בדיוק כמו שאתה רואה בתמונות, בלי בעיות, ואף פעם לא הייתה לה תאונה.

אני עבדתי בישראל, שם קניתי אותה. לכן האוֹפנוֹעַ רשומה בישראל. יש לה לוחיות רישוי ישראליות ומסמכים ישראלים.

עכשיו אני שוב ביוון, ולרשום את הרכב כאן עולה יותר מדי כסף.

עלות רישום הרכב כאן גבוהה מאד כי הניירת שלו ישראלית. לכן החלטתי למכור אותו בישראל.

אני מקווה שאתה מבין אותי. אני מתנצל אם הטקסט הזה מכיל שגיאות כתיב. הוא תורגם מאנגלית.

אני מעדיף שתעונה לי באנגלית במידת האפשר.

תודה רבה לך על תשובתך.

שיהיה לך יום נעים!

Dr. Christian "

Junior Member
    זה אחד העוקצים הנפוצים והמוכרים בקרייג ליסט בארה''ב.. מישהו ייבא את הפטנט הזה לארץ ..

Junior Member
    תפנו אותו לבית המרקחת הקרוב אליו

Senior Member
    תמיד הם מוצאים את הפתי התורן

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO