טימקס שנת 2010, יש עליו אקרפובויץ שהבעלים הנוכחי טוען שהוא שם עליו, וריאטור מלוסי ועוד כמה שטויות (מראות ריזומה וידיות).
מחירון לפי לוי יצחק לwhite max 2010 הוא 36, נידרש על הכלי 39.
דעתכם בנושא?
טימקס שנת 2010, יש עליו אקרפובויץ שהבעלים הנוכחי טוען שהוא שם עליו, וריאטור מלוסי ועוד כמה שטויות (מראות ריזומה וידיות).
מחירון לפי לוי יצחק לwhite max 2010 הוא 36, נידרש על הכלי 39.
דעתכם בנושא?
תלוי מה הקילומטראז', מה המצב הטכני וכו' וכו'
אף אחד פה לא נראה לי יכול לנבא לך מחיר של קטנוע ספציפי בלי לדעת פרטים בסיסיים עליו
השאלה אם לדעתכם מוצדק לתת מעל מחירון על קטנוע/אופנוע.
הרי אני לא יכול לבוא ולומר למוכר "סבבה, תן לי אותו בלי המראות,הידיות והוריאטור ונתקזז על זה במחיר".
הבנאדם כבר שם את הדרעק הזה על הכלי, הוא כביכול מעמיד אותי בעמדה של מחיר שהוא מעל המחירון.
ברור שבסופו של דבר ההחלטה אם לתת מעל או לא היא נטו שלי, אבל עברתי את הגיל הזה של לתת כמה אלפים מעל המחירון בגלל מראה וידית או
שיפור מכני כזה או אחר.
אגזוז זה משהו אחר.
תכוון לכלי עם מינימום 'שיפורים' לטובת אורח חיים גבוה [מקסימום אגזוז].
מוצדק לשלם מעל למחירון וזכותך שלא להסכים לשלם.
המוכר השקיע בכלי ורוצה לקבל החזר על השקעתו. במידה ואתה מהרוכשים שגם ככה היו מוציאים כספים רבים על התוספות הללו אז יתכן שזה כדאי. במידה ולא אז לא.
הבעיה היא שקשה למצוא כלי מושקע להבדיל מ״מושקע״... שלא לדבר על סטנדרטי במצב שמור.
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 01-07-2016 בשעה 22:27.
זכותו של המוכר לבקש כמה שהוא רוצה, וזכותך לשלם או לסרב לעסקה. זוהי מהות של שוק חופשי, ביקוש והיצע. אישית, לא רק שלא הייתי משלם על התוספות האלה, הייתי שואף לטימקס עם מעט 'שיפורים' ככל האפשר. במיוחד בכל הקשור למנוע.
תכוון לכלי מקורי ומטופל מרוכב שפוי/מבוגר, יש מספיק כאלה גם על טימקס, אבל יכול להיות שגם על כלי סטנדרטי מבקשים מעל המחירון בגלל השוק שלו...
Tracer 900
אולי בשוק של טימקס זה הגיוני אבל מקובל לשלם אקסטרה על תוספות ולהוריד במחיר על שינויים.
בוא נגיד שבן אדם שהחליף את הוריאטור המקורי לאחד משופר, הולך לבחון טוב טוב למה הוא מסוגל וזה לא בדיוק מוסיף לאורך החיים של הכלי.
סה"כ החלטה שלך, אם תכננת לעשות את השינויים בעצמך, אולי אפשר להוסיף קצת, אם לא אז תמצא אחד אחר. מזל שבמדינה שלנו לא חסר טימקסים.
במידה והוא מוסר גם את החלקים המקוריים,
יש על מה לדבר.
אם אין לו את החלקים המקוריים -
לא הייתי מוסיף.
אני אוהב את האופנוע שלי במצב סטוק.
ביצעתי שינויים מינוריים - והחלקים המקוריים נשמרו [מחרשה, וינקרים, ידיות קלא'ץ/ברקס]
מה שיקבע אם האופנוע יימכר מעל למחירון אלו לא התוספות אלא מצב השוק. בכל מקרה אני לא חושב שהתוספות האלו שוות יותר מאלפייה (בתכלס הוראיטור והמראות מפריעות לי יותר משעוזרות) ועכשיו רק נשאר לחשוב אם בלעדיהן הטוסטוס היה נמכר במחירון בדיוק. אם גם בלעדיהן היה נמכר מעל המחירון או שלרוב הם נמכרים בהרבה מתחת... תעקוב קצת על מודעות ביד 2, תתקשר לכולם ותחליט. הכי חשוב: אל תמהר. ואל תסתנוור מתוספות מיותרות.