אדיר!
מסתבר שעל ידי עבודה כירורגית מדויקת אפשר להגיע לתוצאה מעולה על הבולמים המקוריים של הימאהה MT-09.
http://fullgaz.co.il/?p=110368
![]()
אדיר!
אחלה כתבה, נקווה שיותר רוכבים יבחרו בשיפורים מסוג זה ולא ב"שיפור" אגזוז כדבר הראשון...
Tracer 900
אם המחיר סביר, לא הייתי מתנגד לשדרג את הבולמים של ה-SV.
השאלה היא האם אפשר בכלל להשיג תוצאה סבירה עבור כל סוגי הרכיבה?
הרכיבות שלי מתחלקות חצי-חצי, בין רכיבה עם עומס של רוכב יחיד לבין רכיבה בזוג עם ערימות ציוד. האם ההתאמה של הבולמים היא לא לסוג אחד בלבד?
אחלה כתבה!
נשמע כמו בחור סופר רציני ולו הייתי בעל MT-09 הייתי בהחלט מעוניין לבצע דבר כזה.
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
מי אמר לך שבויסטרום המצב טוב יותר מבחינת בולמים?... באופן כללי כאן אצלנו בארץ ישראל הנאורה... בולמים זה משהו שלא מקבל חשיבות, המון רוכבים לא מתייחסים אפילו לכיוון סאג נכון, שלא לדבר על התאמות של הקפיצים והקרטריג'ים בבולמים
ממש מגניב לראות בעל מקצוע שיודע לעבוד עם בולמים ברמה גבוהה, קשה למצוא כאלה
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
וואו אדיר
אתה בישראל, אין דבר כזה מחיר סביר, יש מחיר מופקע לסחורה פגומה.
את הקפיצים והבולם הביאו לי במזוודה, עלות 140$ לשניהם. התקנה: בחרתי להשאר עם 2 הכליות שלי והתקנתי לבד.
תוצאה: בקדמי אתה מקבל פרונט יציב ומדויק, והאחורי ניתן לכוונון, רכשתי בולם איכותי של ZX14 בפורום חלקים למכירה של SVRIDER, המוכר טען שהבולם במצב חדש ולא הופתעתי שכך היה, עם מורכב זה עולם אחר לעומת המקורי.
אין בכלל ספק שהבולמים הם המקום הראשון שבהם צריך לגעת באופנוע. כל אופנוע.
אני לא מדבר על שיפורים או שדרוגים יקרים, אלא על הבסיס - התאמת הבולמים לרוכב. כיוון סאג, כיוון לבולמים, רענון תקופתי.
כיוון נכון והתאמה של הבולמים לרוכב יגרמו לאופנוע לעבוד משמעותית טוב יותר מבחינה דינמית - והרוכב יכול לתרגם את זה למהירות או לבטיחות.
לעניות דעתי כל רוכב על כל אופנוע צריך לעבור אצל טכנאי בולמים מיד עם רכישת האופנוע על מנת לכוון ולהתאים, וכן להקפיד על שירות תקופתי לבולמים כחלק מהשגרה.
זה חשוב פי כמה וכמה מכל פעולה אחרת שעושים באופנוע, בטח ובטח מהחלפת אגזוז או שיפורי מנוע.
לצערינו רוב הרוכבים לא יודעים איך ומה עושים, עוד יותר לצערינו, כך גם רוב המוסכים.
כנס למוסך אופנועים ותשאל על סאג...ישאלו אותך אם באת לעשות פיתות.
אתה צודק 100%. לכן כתבתי טכנאי בולמים.
יש כמה כאלה בארץ.