700-1000 בערך.
חברים שבת שלום,
T-MAX 2005 נזילה מה-fork יש נזילה די רצינית של שמן גם אחרי שטיפה מיד לאחר נסיעה מופיע שמן על הטלסקופים.
הטלסקופים נראים בסדר בתקווה שמדובר בגומיות בלבד
יש מקום מומלץ לטיפול בבעיה כזאת?
עדיפות לאיזור י-ם למרות שאם יהיה הפרש במחירים ארד בכיף למרכז.
מה עלות ממוצעת לתיקון כזה?
700-1000 בערך.
המחיר ברוב המוסכים בי-ם (בדקתי לפני כשנתיים, מאמין שלא השתנה) להחלפת
מחזיר שמן הוא (כמו שאמר השכן מלמעלה) 400+- לבולם.
אם נפרצו לך השניים אולי יעשו לך איזו הנחה סמלית.
בהצלחה
ממליץ על ישי ממיסטר מוטו.
נערך לאחרונה על ידי שעיר בגב"ב; 01-08-2015 בשעה 19:27.
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.
לי נפרץ בxt הטלסקופ הימני,yd(דני ויואש)עשו עבודה מדהימה,ממליץ בחום!
עדיף כבר לעשות את שני הצדדים, חבל לגלות שאחרי שבוע שגם המזלג השני נוזל.
אני יסביר לך מה כ''כ מדהים,עלות מחזיר שמן עלה באזור ה550 ש''ח,המוסך התעקש שזה יקר מידי,וחיפש טוב טוב עד שמצא מחזיר שמן במחיר שפוי יותר,פירק את הגלגל הקדמי והחליף שמן בשני הבולמים+ניקה את כל האזור+אבק ברקס מהאזור הרפידות,זה מה שהדהים אותי.
באיביי 2 מחזירי שמן עולים מאה וקצת שקל.
סאנשיין יש לנו צדיק?
SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R
עד שהמחזירים היו מגיעים מהאייבי.....(הייתי כבר פורץ את המחזיר השני),מעדיף לשלם קצת יותר,ויגיע יום למחרת במקום לחכות שבועיים שלוש.
מה שהתכוונתי ש''שעשו עבודה מדהימה''יעידו פה עוד עשרות לקוחות של yd,שאכן המוסך הזה הוא רמה אחת מעל כולם,(זו דעתי בלבד)שהעבודה שהם עושים הם עושים מהלב וכיף לבוא לשם,אני לא יציין מוסכים אחרים איזה מחיר ניסו לתקוע לי על מחזיר שמן מסכן.בקיצור,כן נהנתי לראות שמפרקים את הכלי שלי ומטפלים בו בכל האהבה והמסירות שיש,כן זו ההנאה שלי..לך אולי זה נראה כולה מחזיר שמן,אבל ידידי זה מלא עבודה.
Xt125r מה השם של המוסך ?