נשוי?
שמע הזמן הוא הרופא הגדול .
לך תמצא לך פקצה תתהולל קצת בסוף תיפול על האחת שתדע לעשות לך גיזי גיזי ואתה תמות לה על הטיזי.
היא תתפוס אותך מהבייצים ואיתה תשאר עד שיפלו לה הציצים.
אם קצת מזל תשריץ לך כמה צאצאים בתקווה שאחרי 18 כבר יהיו עצמאים.
זה מחזור החיים אותו רובנו עוברים.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לפעמים אני מרגיש את הרצון להגיע לגיל שאני יכול לשבת עם אישתי במרפסת ולראות את הילדים משחקים בחוץ
נחת רוח שאני רואה אצל לא הרבה אנשים
הבעיה שאני רוצה הכל עכשיו ומיד וזה לא עובד ככה,עובד על זה..
בלי לראות את הפנים שלך או של אברי..ברור לי למי מכם אני אקשיב
אני בוחר להקשיב לך,תודה על העזרה,זה לא מובן מאליו אחרי הקללות שקיבלת ממני לפני כמה שנים כשנעלת לי את השרשור הראשון
אבל בין גיל 14-15 ל18 השתנו כמה דברים
וגנבתי לך משפט לסטטוס בוואצאפ,סתם כי בא לי.
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
אם כבר כתבתי, אכתוב עוד משהו:
האידיליה הזאת, של לשבת עם האישה, לראות את הילדים משחקים, לנשום אויר צח ולהנות מהחיים, היא פעם ב... זה לא כל הזמן, אל תשלה את עצמך. אלה לרוב רגעים קטנים שנחרטים בזכרון. בשאר הזמן עסוקים בלרדוף אחריהם, לשחק שוטר טוב ושוטר רע ולנוח את מעט הזמן ביחד אחרי שהם סוף-סוף הולכים לישון. ואל תנסה לזרז את הגיל שבו זה מגיע. אם יש משהו שמדי פעם עולה לי בראש - זה חבל שלא היה לי טיפה יותר זמן עם אשתי לפני הילדים.
נ.ב. יש כל מיני זוגות, וכל מיני יחסים. כל אחד, במודע או לא במודע, מחפש את הסוג הנכון בשבילו. הבכי שהיה בשרשור על פקצות בפולגז הישן היה על זה שהבחורות, ובמיוחד קצת יותר מבוגרות מפלח הגיל שאתה מחפש, מתישבות לגברים על הוריד \ בתוך הגרון \ תמצא ביטוי נרדף (ראה הודעה של ניהיל איפשהו מקודם). ראיתי לא מעט זוגות כאלה. לא יודע למה זה טוב, לא יודע מי יכול לשרוד ככה ולקרוא לזה אושר, עובדתית - יש מלא כאלה והם מסתדרים, אז כנראה שזה משהו טבעי שקורה. מה שכן - מהרושם שלי מפעם - בחורות שלא מהסוג הנ"ל הן זן די נדיר.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 10-07-2016 בשעה 01:16.
עד לפני כמה דקות עשינו סגירת מעגל קטנה..לקח 7 שעות רצופות אבל סוף סוף הגענו להסכמה
בגלגול אחר,בחיים האלה או הבאים אנחנו ניהיה יחד.
כרגע יש הסכם הדדי של שמירה על נתק מוחלט
מוזר איך ששנינו היינו בזוגיות של מעל לשנתיים לפני הקשר הזה ביננו
ודווקא החודש וחצי האלו הרגישו כמו תקופת חיים שלמה,מסתבר שלשנינו*הרגיש כך
אבל היא עם הדתי שלה ואני מחפש את הג׳ינג׳ית הבאה שלי (חושב קצת לגוון..אולי ברונטית הפעם)
מוזר איך שאנחנו יודעים הכל אחד על השני אבל מתחילת הקשר הכל היה בתחושת אופוריה
וואלה לרגע הרגשתי כמי ״חטיאר״ שיושב עם חברת נפש מהעבר..היה קשה,נגמר בטוב
וטוב שנגמר,גרם לשנינו להתבגר בעשור (מרגיש כרגע בן 40 היא בת 20 (: )
ועכשיו אני כבר יומיים בלי שינה ויש לי 38 דקות להתארגן לעבודה
Good morning to all of my unsleeping friends
תתנחם בזה שאהבת נעורים אף פעם לא מחזיקה חיים שלמים, מעט מאד זוגות שרדו
את המבחן הזה. באנגלית קוראים לזה אהבת גורים...
תתחזק תצא לבלות וחפש את זו שביחד תבנו משהו משותף שטוב לשינכם באותה המידה.
אל תמהר לבזבז את הנעורים, המעיין הזה מתייבש הרבה יותר מהר ממה שאתה יודע.
והעולם גדול ופתוח...
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
שושני לא מחייב.
סיפור אמיתי מהבית:
אבא עליו השלום הייתה לו אהבת אמת ( ולצערי זו לא הייתה אמא שלי).
הוא הכיר אותה בעבודה אישה צעירה, יפה שאפילו היום בגיל 70 נראה כי היא שמרה על קווים נאים.
הוריה שגילו שהיא מתעסקת עם גבר נשוי שלחו אותה לארה"ב (לפחות ככה הבנתי מאבא שלי) והוא נשאר איתנו במקום ללכת אחרי ליבו.
כמו שניתן לתאר הזוגיות שלו עם אמא שלי לא הייתה משהו שראוי לספר אבל למזלו של אבא שלי (נשמע הזוי אבל אני קצת שמח בשבילו) אמא שלי נפטרה ובאמת זמן לא רב אחרי פטירתה הוא חזר להיות בקשר עם אותה אחת (הייתה כבר גרושה כמה שנים).
הקשר היה טראנס אטלנטי מאחר והיו לה ילדים (ילדה כוסית על ומוכשרת רצח) במנהטן.
לפני מספר שנים מצאתי בתעודת הזהות הישנה של אבא שלי נייר עיתון גזור ובו ידיעה על נצחון של קבוצת כדורגל ושאלתי את אבא שלי ממתי הוא מתעניין בכדורגל.
והוא בהתרגשות סיפר לי (אחרי כאפה קטנה שאני מחטט לו בדברים) על שיר שנמצא בצד השני של הדף שהוא שמר לזכרה במשך כמה עשורים.
לפני שנה ביקרתי את "אימי" החורגת (אבא שלי נפטר בינתיים) במנהטן ויצא לנו שיחה אמיתית (טוב היא קצת התפתלה כדי להוריד את חשד הבגידה למרות שאמרתי לה שהכל בסדר ואני שמח שהיא איתנו) והעלתי את עניין השיר והגברת עם דמעות רצה והוציאה את העיתון מהעודת זהות שלה.
אז המסר שלי לכולכם יש דבר כזה אהבה אמיתית ולדעתי אם יש לכם אותה אל תתנו לה לחמוק מידיכם!
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני לא יודע מה זה אהבה אמיתית,אבל אני יודע שהרגשות שהיו ועדיין ישנם כלפיה לא חוויתי מעולם
אבל הדרך שבה בחרתי והדרך שבה היא בחרה מנוגדות
ועד שאיך שהוא הגענו לעמק השווה אחרי עבודה קשה מאוד...היא כבר התארסה למישהו אחר..
בחורות לא חסר,אני אופנוען (אחרי חצות בלבד) גיטריסט,1.85 עם פה שיכול להמיס גם לבבות של אבן,ושאני רוצה אני יודע איך להסתיר את הגיל שלי יפה מאוד
אני משתעמם בקלות,שאיפה לעצמאי בעתיד (יודע,מנוסה,לא קל.) והקיבולת שלי לטימטום מאוד נמוכה
ועדיין,באה ילדה שקטנה ממני מבחינת חשיפה והשקפה בעשור לפחות (בגיל גדולה ממני בחמישה חודשים)
בלי שום נושא שיחה משותף,חברים היו בטוחים שהשתגעתי סופית,אבא שלי כמעט התעלף כשפגש אותה "בטעות" (מנוצריות לחרדייה.....)
לא הייתה מוכנה לשמוע על אופנועים (הדבקתי אותה בחיידק הכל בסדר) לא על מסעדות שאני אוהב ולא על ברים
ללא שום "נתונים חיצוניים" מיוחדים,שום דבר שימשוך אותי אם סתם הייתי רואה אותה
יצא לנו לדבר כמה פעמים...סתם כי שיעמם...
ואיך שהוא נוצר קשר שהפך אותה ברגע אחד מידידה לאהובה
בדר"כ אני מבין מה קורה לי מבחינה נפשית,יודע לפרש את הרגשות שלי...הפעם לא,פשוט לא
אז כן זה מאוד מוזר לי שבימים ספורים הכל נהפך לחלוטין לרעה,מוזר לי
בדר"כ אני חותך את השטויות האלה בהיה כייף והיית אחלה חוויה,איתה לא הייתי מסוגל
אז אחרי שנפרדנו (ושבוע לפני שהתארסה) כמעט חזרנו...וזה לא קרה...למה? אין לאף אחד מאיתנו מושג.
צ'מע, לא כולן כאלה. נפלת על סדרה דפוקה, מזל לא טוב
אבל מה, אחד השרשורים הגדולים לאחרונה אם לא ה.. העלה לי חיוך !!!
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
אז גם אני אעשה כמו ג'ק ואפנה אותך לספרות מקצועית. תעביר את הזמן של הדיכאון בקריאת 'אהבה בימי כולירה'.
פלורנטינו אריסה לא פסק מלהגות בפרמינה דאסה ולשמור לה אמוני נצח ואהבת עולם כל חמישים ואחת השנים ותשעת החודשים וארבעת הימים שעברו מזמן שדחתה אותו, כשהיה בן עשרים ושתיים, לאחר אהבה ארוכה ורצופה מכשולים, ונישאה לאחר. לא היה לו כל צורך לעשות את החשבון ולסמן קו על קיר בתא כלשהו, כי לא עבר יום שלא קרה משהו שהזכיר לו אותה.