עוז
בירה עליי כשניפגש.
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
חמישה חודשים למנייק!!!
וויסקי עוזר.
אני לא יודע מה איתך אבל אישה לא מחליפה אישה אחרת.
אני והמיתולוגית צחקנו תמיד שאין לי אקסיות רק טרגדיות רומנטיות.
לפני קצת פחות משנה היא הצטרפה למניין המקולל ההוא.
אם לפניה היו שלוש ב25 שנה אז אחריה היו אולי עשרים שניסיתי להחליף אותה בהן, והיא עדיין הדבר הראשון והאחרון שעובר לי בראש כשאני מתעורר ויושן.
יש דברים שנועדת לקחת איתך, כמו ששושני אמר חלק תפרק חלק יפרקו אותך.
הסייג היחיד הוא שיש כאלה שלא רק יפרקו אלא גם ישמרו כמה חלקים.
בחיי שוויסקי עוזר.
וכשהוא לא עוזר הוא עוזר למצוא מישהי שתחשוב שתעזור.
בחיים האלה יש או כאב או שעמום. תבחר את הדרך שאתה אוהב יותר ותדבוק בה, אושר זה משהו שקיים רק בפרסומות לנייר טואלט
אל תאמין לו (גם לכל מה שהוא כתב לפני), ככה חושבים כל אלה שנפרדו אבל עדיין נמצאים בתוך זה.
כמו שכבר כתבו לך - זה עובר. יום אחד אתה קם ליום חדש. יש אקסיות שתשכח לחלוטין ולא תרצה בכלל להיזכר, יש כאלה שתהיה להן פינת זכרון חמה אצלך בלב, אבל זה לא משנה את היכולת לעבור הלאה ולהיות מאושר.
אם אתה רוצה משהו שלא יעזור לך ולא תבין, אבל אולי יום אחד כן - אז תנסה להגיע למצב שהחיים שלך מלאים במה שמעניין אותך ואתה שבע רצון מהם בלי שום בחורה. אני אמנם לא יכול לקבוע שום דבר חד-משמעית, אבל יש סיכוי שזה הרגע, שבו אתה כבר לא תחפש אף אחת, שבו תמצא.
פינה חמה ולפעמים כואבת יש לי להרבה אנשים בלב..בין אם בחורות או חברים שהלכו ואפילו לכמה דברים דוממים עשויים פלדה ושני גלגלים
אחרי שהבנתי שכשאני מתחיל לשתות אני לא מסיים אני מגביל את עצמי לשניים שלושה חצאים וזהו.
גם במצבים שהכי כואב לי אני אף פעם לא מגיע למצב של דיכאון או עצבות,
כמעט תמיד יש לי בשביל מה לקום בבוקר וכשאין אני מוצא
לשיעמום אני משתדל שלא להגיע כי משם הדרך לתחתית קרובה מאוד ואני לא מתכוון לתחתית הבקבוק
אבל משהו הפעם נדפק לי בראש ואני מנסה להבין מה...
בנתיים זה לא כל-כך הולך לי
יש לי קונטרה לזה - גם כאן, כמו בטכני, הייעוץ ללא הניסיון עלול לסבך אותך קשות, אז למי אתה מעדיף להקשיב - למי שמצהיר שאין אושר ומן הסתם אין לו ניסיון עם אושר, או למי שמצהיר שהוא מאושר כבר לא מעט שנים?
(אם כבר טכני: צריך לזכור שאושר זה לא תחנת יעד, החיים לא עוצרים כשמגיעים לזה, זה מצב שמלווה אותך וצריך לדאוג לתחזק אותו, עדיף אפילו יותר מהאופנוע, עם טיפולים סדורים וכו').
שמע הזמן הוא הרופא הגדול .
לך תמצא לך פקצה תתהולל קצת בסוף תיפול על האחת שתדע לעשות לך גיזי גיזי ואתה תמות לה על הטיזי.
היא תתפוס אותך מהבייצים ואיתה תשאר עד שיפלו לה הציצים.
אם קצת מזל תשריץ לך כמה צאצאים בתקווה שאחרי 18 כבר יהיו עצמאים.
זה מחזור החיים אותו רובנו עוברים.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לפעמים אני מרגיש את הרצון להגיע לגיל שאני יכול לשבת עם אישתי במרפסת ולראות את הילדים משחקים בחוץ
נחת רוח שאני רואה אצל לא הרבה אנשים
הבעיה שאני רוצה הכל עכשיו ומיד וזה לא עובד ככה,עובד על זה..
בלי לראות את הפנים שלך או של אברי..ברור לי למי מכם אני אקשיב
אני בוחר להקשיב לך,תודה על העזרה,זה לא מובן מאליו אחרי הקללות שקיבלת ממני לפני כמה שנים כשנעלת לי את השרשור הראשון
אבל בין גיל 14-15 ל18 השתנו כמה דברים
וגנבתי לך משפט לסטטוס בוואצאפ,סתם כי בא לי.
אם כבר כתבתי, אכתוב עוד משהו:
האידיליה הזאת, של לשבת עם האישה, לראות את הילדים משחקים, לנשום אויר צח ולהנות מהחיים, היא פעם ב... זה לא כל הזמן, אל תשלה את עצמך. אלה לרוב רגעים קטנים שנחרטים בזכרון. בשאר הזמן עסוקים בלרדוף אחריהם, לשחק שוטר טוב ושוטר רע ולנוח את מעט הזמן ביחד אחרי שהם סוף-סוף הולכים לישון. ואל תנסה לזרז את הגיל שבו זה מגיע. אם יש משהו שמדי פעם עולה לי בראש - זה חבל שלא היה לי טיפה יותר זמן עם אשתי לפני הילדים.
נ.ב. יש כל מיני זוגות, וכל מיני יחסים. כל אחד, במודע או לא במודע, מחפש את הסוג הנכון בשבילו. הבכי שהיה בשרשור על פקצות בפולגז הישן היה על זה שהבחורות, ובמיוחד קצת יותר מבוגרות מפלח הגיל שאתה מחפש, מתישבות לגברים על הוריד \ בתוך הגרון \ תמצא ביטוי נרדף (ראה הודעה של ניהיל איפשהו מקודם). ראיתי לא מעט זוגות כאלה. לא יודע למה זה טוב, לא יודע מי יכול לשרוד ככה ולקרוא לזה אושר, עובדתית - יש מלא כאלה והם מסתדרים, אז כנראה שזה משהו טבעי שקורה. מה שכן - מהרושם שלי מפעם - בחורות שלא מהסוג הנ"ל הן זן די נדיר.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 10-07-2016 בשעה 01:16.