תחליט: אתה רוצה את הצבע שהציעו ? כן, תקנה ותגמור עם זה, לא ? תבטל את הקניה ולך לקנות משהו אחר שנראה לך.

אני עם המאסטר.

תחליט: אתה רוצה את הצבע שהציעו ? כן, תקנה ותגמור עם זה, לא ? תבטל את הקניה ולך לקנות משהו אחר שנראה לך.

ערב טוב חברים,
ראשית, תודה רבה לכולם על העזרה והייעוץ.. היום התקשרתי למיטרו לבטל את העסקה ובעוד כמה ימים מחזירים לי את הכסף..
ככה מצאתי מישהו שקנה את הנינגה ליפני חודשיים וחצי מהסוכנות גרסת ספיישל אדישן כמו שרציתי הכלי שלו עבר 1200 קמ עבר הרצה תקינה במיטרו..
הוא דורש 25000 והוא לא גמיש הכלי שמור לא עבר החלקה הכל תקין אתם חושבים שכדאי לתת את המחיר הזה?

כמה זה חדש מהחברה?
מאור, אם תכתוב עם סימני פיסוק...אני מוכן להפוך את המוכר, לנדייה קומאנצ'י.
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 14-07-2016 בשעה 22:43.

צודק...זה נאור, אני כבר לא רואה טוב, בגילי המופלג.
נראה אם לא יענה לי, גם אם אקרא לו מאור...ושיעשה את ויקי...פדיה, או את גוגל.

הוא התכוון כמה עולה חדש מהחברה

חדש מהחברה עולה 26, אבל לפי מה שהבנתי הצביעה המיוחדת של הספיישל אדישן עולה קצת יותר...

ברור לך שהוא קרע לו את הצורה ב1300 הק"מ האלה?
לא הייתי קונה ממנו במחיר הזה

מתי הוא עלה לכביש?
עריכה: לא שמתי לב שרשמת מתי, לא להתיחס.

הבעיה כאן היא לא ה1200 ק"מ, אלא על איזה כלי נצברו, מדובר בקילומטראג' נמוך לכל הדעות, אפילו הרוב היו קונים בלי לבדוק את הכלי, למרות זאת, אני חושב שזו טעות, ואני אסביר.
דבר ראשון ללא קשר לגיל האופנוע, אמינות המוכר או גילו, תמיד אופנוע יד שניה לוקחים לבדיקה, לקבל חוות דעת בעלי מקצוע שכולל בדיקה יסודית, שונה לחלוטין מהסתכלות ובדיקה בסיסית שלך או של מכר.
דבר שני, מדובר באופנוע שמוגדר כ"אופנוע ספורט לרוכבים טריים", לפי סטטסטיקה אופנועים כאלה נקרעים ע"י ילדים שדי מתלהבים ובצדק, וזה קורה גם בקילומטרים הראשונים שלו, לא בכווה אלא בגלל אי ידע או התלהבות יתר.
לכן אם הייתי בשלבי התעניינות על כלי שמוגדר כדו"ש לשימוש יומיומי, אז 1200 ק"מ לא אמורים להרתיע, אך כאן מדובר באופנוע "ספורט למתחילים", לכן 1200 ק"מ יכולים להיות קריעת הכלי מכל הבחינות ועוד בהרצה, לשיקולך, בכל מקרה אל תוותר על בדיקה.