עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 32 מ 32

אשכול: (כ"ע) הזמנתי כלי חדש מהחברה, לא הגיע בצבע שבחרתי - מה לעשות?

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי adnan צפיה בהודעה
    הבעיה כאן היא לא ה1200 ק"מ, אלא על איזה כלי נצברו, מדובר בקילומטראג' נמוך לכל הדעות, אפילו הרוב היו קונים בלי לבדוק את הכלי, למרות זאת, אני חושב שזו טעות, ואני אסביר.

דבר ראשון ללא קשר לגיל האופנוע, אמינות המוכר או גילו, תמיד אופנוע יד שניה לוקחים לבדיקה, לקבל חוות דעת בעלי מקצוע שכולל בדיקה יסודית, שונה לחלוטין מהסתכלות ובדיקה בסיסית שלך או של מכר.

דבר שני, מדובר באופנוע שמוגדר כ"אופנוע ספורט לרוכבים טריים", לפי סטטסטיקה אופנועים כאלה נקרעים ע"י ילדים שדי מתלהבים ובצדק, וזה קורה גם בקילומטרים הראשונים שלו, לא בכווה אלא בגלל אי ידע או התלהבות יתר.

לכן אם הייתי בשלבי התעניינות על כלי שמוגדר כדו"ש לשימוש יומיומי, אז 1200 ק"מ לא אמורים להרתיע, אך כאן מדובר באופנוע "ספורט למתחילים", לכן 1200 ק"מ יכולים להיות קריעת הכלי מכל הבחינות ועוד בהרצה, לשיקולך, בכל מקרה אל תוותר על בדיקה.
    הבנתי..
    במידה ואני לוקח את הכלי לבדיקה הם יכולים לדעת בבדיקה עם הכלי עבר " קריעה" והרצה תקינה?

Senior Member
    בק"מ שכזה... ספק אם ידעו מה עבר על האופנוע (שוב זה לא אומר שהאופנוע שנמכר אינו תקין). על פניו, זה נשמע לי כאילו שהמוכר ששילם יותר, מנסה פשוט לצמצם נזקים עכשיו כשיש את המבצע ורוכב על עניין ה-SE כתירוץ למכור במחיר הנ"ל... על מנת לקנות כלי חדש / לשדרג לכלי אחר.

אני מבין ללבך שאתה ממש אבל ממש רוצה SE. אלא שכיום, אופנוע חדש (רגיל) מוצע במחיר של 25,000K... ומשכך אינני רואה מה הטעם בלרכוש SE משומש במחיר חדש (שוב, תקן אותי אם אני טועה אבל ה - SE כולה מסתכם כאן בסטיקרים שניתן להזמין ותו לא. אין הבדל רישומי, אין הבדל באבזור, חומרים, צביעה או שיפורים).

לא בא לך בטוב 250 רגיל בווריאציה זו או אחרת של סטיקרים / צביעה? סבבה! אבל מכאן ועד לרכישת SE משומש במחיר של חדש רק בגלל סטיקרים זה נשמע לי קצת הזוי (מבלי לפגוע בכבודך).

ובכלל, אם אתה כבר מוכן להתפשר על משומש, אז לעניות דעתי כבר עדיף לנצל את מצב שוק המשומשים נוכח המבצעים של קוואסאקי ולשלות איזה 300 במחיר מצחיק...

מה שלא תחליט לעשות, אני מאחל לך שתהיה שמח ומאושר עם בחירתך.