ציטוט נכתב במקור על ידי kobi צפיה בהודעה
כלל אצבע - תקנה אופנוע כמה שיותר חדש.
בהרחבה - הדגם הקודם היה אופנוע מצוין, גדול מסיבי, מאוד קל לטיפול עצמי, ואמין כמו סבתא פולנייה. הדגם החדש רזה יותר, זריז יותר, חלק יותר, שינו בו הכל - מצורה חיצונית ועד יחסי העברה של תיבת ההילוכים, הכוח מגיע מהר וחלק בכל מהירות.
בהשוואה לדגם הישן - טוב אין מה להשוות הדגם החדש טוב יותר בכל פרמטר למעט מי שאוהב את המסיביות והגודל של הישן.
עכשיו לגבי הטיפולים - במידה ואתה רוכש דגם 2012-1014, הטיפול כל 6 אלף ק"מ, כאשר זה 2 טיפולים קטנים אחד בינוני ואחד גדול. בקטנים זה שמן מנוע בלבד, ב 18 אלף זה כולל גם פילטר שמן, בגדול זה כולל פלאגים.
מהר מאוד תבין שאם האופנוע לא באחריות בפורום של מועדון ויסטרום תראה שמטפלים לבד באופנוע, זה קל ופשוט מאוד - לפחות לטיפולים הקטנים. צריך רק סט בוקסות רגיל ומפתח לפילטר שמן.
בדגם החדש של 2015 מרווחי הטיפולים גדלו ל 12 אלף, אולי בגלל שהחליפו סוג שמן או לא יודע מה, אבל זה נחמד וחוסך כסף. לא בוצע ריקול בארץ למיטב הבנתי, לא שמעתי על משהו כזה, היה לי 7 ויסטרומים ואני חבר פעיל במועדון ובקבוצה בפייס. לא שמענו על ריקול לאופנוע - יכול להיות שזה ספציפי לדגמים שנמכרו בחו'ל כמו ארה"ב.
שורה תחתונה - זה לא משנה איזה דגם תיקח, אם יש לך חוש טכני מועט אתה מוזיל את הטיפולים מטווח מחיר של 450 ש"ח לטיפול קטן לטווח של 200 ש"ח. בינוני מטווח של 600 ש"ח ל 300 ש"ח וגדול מטווח של 1200 ש"ח ל 500 ש"ח בערך.
רכישה של ויסטורם היא רכישה יחסית בטוחה - האופנוע אמין מאוד, חסכוני מאוד בדלק, קל לטיפול, ושומר על ערכו בשוק.
מקווה שעזרתי.
כל פיסת מידע על הכלי בעברית עוזרת, אז קודם כל תודה רבה זה אכן מידע מועיל.
מה שני קצת חושש ממנו זה האם באמת יש סיכוי ל"זיוף" שנתון מצד היבואן.
האם יש אפשרות לראות אכן אם הכלי שאני רוכש הוא 2015 או שהוא 2014 שנמכר ע"י היבואן כ 2015.
יש איזשהו מספר סידורי או כל דבר אחר שמוטבע על האופנוע שככה יצא מהמפעל של סוזוקי שיכול לעזור בזיהוי השנה האמיתית של האופנוע?
כי מסמכים אפשר לזייף ובשביל כסף היבואנים יעשו הכל בארץ.
קצת לא סומך על אף אחד.