אני התחדשתי בJIAU S3 לפני יומיים.
נכון לעכשיו אין טענות, הכל עובד, חלק ומהר.
אפילו הג'יפיאס שבדרך כלל מקרטע בסיניים עובד כמו מלך.
מאוד מומלץ ורק 800 ש"ח.
http://www.aliexpress.com/item/JIAYU...247923121.html
מה אומרים? מישו יודע משו?
אני התחדשתי בJIAU S3 לפני יומיים.
נכון לעכשיו אין טענות, הכל עובד, חלק ומהר.
אפילו הג'יפיאס שבדרך כלל מקרטע בסיניים עובד כמו מלך.
מאוד מומלץ ורק 800 ש"ח.
http://www.aliexpress.com/item/JIAYU...247923121.html
אם תרצו, אין, זו אגדה!
ממליץ בחום על zenfone 5 lte.
ממליץ בחום לא להתקרב ל lg
כנ"ל (גילוי נאות שאני מוכר טלפונים)
היה לי lg g2 ועכשיו g3 ואני מאוד מאוכזב מ lg באופן כללי.
מה שעיצבן אותי במיוחד זה שיש להם מלא באגים אבל הם לא דואגים לתקן אותם.
לא מוציאים עדכון קטן שיסדר כל מיני בעיות.
שלא לדבר על לקבל גרסה חדשה של המערכת הפעלה, הם מוציאים ממש מעט עדכונים למכשירים.
אני חושב שיכולות התוכנה של lg לא ברמה של סמסונג וזה מה שגורם לכל הצרות האלה.
בנוסף לזה:
בg2 הקליטת gps הייתה נוראים, כמעט כאילו שלא היה לי gps והועצמת רעש של הרמקול הייתה מאוד חלשה
בg3 הפלסטיק שמסביב לאוזניות ולהטען נוטה להישבר משימוש רגיל לחלוטין, והוא גם מתחמם רצח וחיי סוללה גרועים מאוד
ספציפית לg4:
חיי סוללה פחות טובים מסמסונג
המעבד שהם בחרו הוא איטי יחסית למכשירי דגל אחרים
ה ui של lg בינוני
אין אפשרות לעשות רוט
מתחמם יותר
כמעט את כל מה שnihrider כתב אתה יכול גם לומר על הסמסונג. תכלס שני הטלפונים היחידים שמבטיחים לך אורך חיים ארוך מבחינת עדכונים הם האייפון (ימ"ש) והנקסוס. בשניהם מובטח עדכונים ותיקוני תוכנה על בסיס קבוע ולהרבה זמן. ברוב טלפוני הדגל האחרים פשוט מקווים שתחליף טלפון. החומרה נשמעת מפוצצת אבל בפועל בלי עדכוני התוכנה המתאימים כל החומרה לא שווה כלום.
בקיצור לך על נקסוס. כרגע יש את 5 יחסית בזול ואת ה6 החדש. בחודשים הקרובים על פי שמועות תצא גרסה חדשה של נקסוס 6 משונמכת. כך שהמחיר יחזור להיות זול משמעותית ביחס למה שאתה מקבל
זה לא רק העדכוני תוכנה, גם הבעיות הפיזיות שציינתי.
אם זה ככה גם בסמסונג אז המצב על הפנים...
אני את 2 המכשירים שלי קניתי בפחות מ1900 שקל.
אם הייתי משלם מחיר מלא כנראה שהייתי הרבה יותר כועס...
טוב אז נראה לי שאני אלך על הגלקסי... בנתיים בשעתיים האחרונות הספקתי לשמוע עוד תגובות לא מעודדות לגבי ה lg...
שהסוללה מתחממת וכאלה....
יש לי LG G4 ואין לי שום התחממות ושום בטיח.
זמן סוללה בסמארטפונים עם מסך ענק באיכות כזו ועם מעבד חזק כזה, זה לא להיט בשום מכשיר למרות שאני סבבה עם זה לגמרי. טוחן את הצורה של המכשיר כל היום ויש לי סוללה עד הערב. המכשיר היחיד שהעיף לי את האף מבחינת הסוללה זה אייפון 6+.
יש לחבר את הS6. לא רואה כמעט שום הבדל בין המכשירים מבחינת ביצועים. ההבדל היחיד זה בממשק.
א-ב-ל... הOne Plus של אח שלי לא נופל מהם בשום צורה והוא בשליש מחיר. בקיצור מרוץ החימוש המוטרף הזה הוא סתם בולשיט. ממילא בסופו של דבר הוא בעיקר משמש לשיחות, מיילים, הודעות, טאפאטוק ופייסבוק. לא משהו שצריך מחשב על בשבילו. משחקים וסרטונים? נו באמת..
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
ככה, סתם להזכיר: יש לי טלפון של סוני בן שנתיים על 5.0.1 ועוד מעט יוצא לו 5.1, תוך כדי שהוא עבר בכל התחנות בדרך החל מ-4.1.
וזה כללי לכל הליין של z-משהו של סוני. אה, וגם חיי סוללה שהוזכרו כאן, ב-Z3 פשוט מעבר לכל דמיון, אבל המצלמה של Z3 לא משהו (ד"א, לאשתי יש LG G3 וגם לו יש אחלה חיי סוללה אם לא היו הורגים אותו עם מסך QHD). וכשקניתי את G3 לאשתי (כי נשבר לה הטלפון ולא היה בא לי לחכות, אז רציתי משהו במיידי), ראיתי את הכמות שנמכרת ממנו - בוא נגיד ש-8 מתוך 10 אנשים שנכנסו לחנות רצו G3.
אז לא, אייפון ונקסוס הם לא היחידים, ולא, לא ממליץ לקנות נקסוס 5, אלא אם אתה אוהב התעסקות.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 16-07-2015 בשעה 14:57.
ג'ק האקספיריה מעולים, סוני חברה מעולה.
שוב הכל עניין של מה אתה צריך מהטלפון.
כאחד שמוכר כאלה ביום-יום אנשים נוטים ללכת עם העדר ולקנות סמארטפון שהם לא ינצלו אפילו 30% מ"הכוח" עיבוד שלו..
4 ליבות 2 ליבות ידה ידה ידה, רוב היישומים "הפשוטים" לא יודעים לנצל אפילו שני ליבות, שלא נדבר על יישומים שמספיק ג'יגה של ראם.
אם אתה גיימר כבד, סבבה קונה g4.
אם אתה מוזיקאי, משתמש בנואנדו, בקיובייס, אוקיי קונה טלפון עם 4g ראם.
אבל בחייאת צביקה, היית מקבל ממני טלפון מושלם לצרכים שלך, בשליש המחיר.
אנחנו רוצים הכל יקר ומקשיבים לעדר, אבל קודם צריך להקשיב לעצמך ולשאול מה אני צריך מהדבר הזה?
אני מפיק מוזיקה על מחשב שיש לו מעבד i3 ו 16gb ראם, כרטיס מסך אני לא צריך כי אני לא משחק.
אפילו חיבור אינטרנט אין לו, כרטיס רשת תרתי משמע.
כל אחד והצורך שלו.
אתה צודק לחלוטין וכתבתי את זה בעצמי.
קניתי את זה כי רציתי את זה (שזה דיון בפני עצמו על הצרכניזם החולני הזה שגם אני כמו רבים אחרים חולה בו), לא כי אני צריך זה.
יש טלפונים זולים בהרבה שזהים לחלוטין מכל בחינת שימוש בפועל. רק נתוני חומרה ידה ידה כמו שאמרת וממשק שונה.
תכל'ס הg4, כמו הs6, מיותרים לחלוטין.
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
קניתי לאישתי לפני שנה את ה - g3 ולדעתי זה טלפון מ ד ה י ם.
לא מכיר שום בעיה עם זמן סוללה.
לא מתחמם.
מצלם ברמה בלתי נתפשת
מוזיקה - סוף הדרך.
מהירויות אדירות.
פותחים דרך האימייל קבצים ועובדים עליהם.
ממש כמו להחזיק בכיס מחשב נייד + טלפון + מצלמה איכותית.
לא מכיר את ה - g4, שמעתי שאין ממש הבדל. אם אין הבדל, קנה את ה - g3 שעולה עכשיו חצי ממה שהוא עלה לפני שנה (לדעתי בערך 1500)