כידון עקום ניתן להחליף, השאלה מה עוד נפגע בהחלקה.
אל תקנה בלי בדיקה במוסך. גם אם אתה קונה מחנות.
שלום לכולם צהרים טובים, אני מעוניין לקנות האמת wolf שראיתי במחיר ממש זול ונאמר לי שהאופנוע עבר החלקה/נפילה קטנטונת
וכתוצאה מכך הכידון קצת התעקם - בטלפון אמרו לי שלא משהו מאוד רציני.
אני יודע כמובן שאפשר להתגמש ולהוריד על דבר כזה - אבל כידון עקום (!!!) זה לא משהו שאפשר להגדיר אותו בתור רציני והורדה מהכביש?
האופנוע נמכר דרך סוכנות/יבואן אופנועים מאוד גדול ומוכר בארץ
מה דעתכם?
(ידוע לי ששאלתי את דעתכם בעבר על WR250r - אבל הגעתי למסקנה שנכון למצב שלי כסטודנט זה יקר לי מידי ואני רק רוצה להרגיש אופנוע לפני המעבר לגדולים
גם אם זה אומר ירידה באיכות)
כידון עקום ניתן להחליף, השאלה מה עוד נפגע בהחלקה.
אל תקנה בלי בדיקה במוסך. גם אם אתה קונה מחנות.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
איך עובדת הפורצדורה? צריך להזמין גרר כדי לקחת את האופנוע? המוסך שאני מטפל בו נמצא בפ"ת, האופנוע בת"א. אני לא מכיר עוד מוסכים שאני סומך עליהם.
אולי כדאי כן לציין שהסוכנות זה מטרו שהוא גם היבואן.
דיברתי עם המוכרת והיא אמרה שהאופנוע נפל ב0 קמ"ש, כמעט מעמידה.
גרר זה פתרון אפשרי.
אם זה היבואן אז יש לעובדיו ביטוח 'סחר' שאיתו הם יכולים לרכוב על כל כלי שבסוכנות.
מי שרוצה למכור יעשה את ה'אקסטרה מייל'...
ממליץ על מוסך 'טופ גאן' ברח' יגאל אלון 122 בת"א. בדיקה מקצועית ואמינה.
אין קשר למהירות או כל פרט אחר, נגרם נזק לאופנוע בנפילה הזו. צריך לבדוק כדי להעריך עלויות תיקון.
נערך לאחרונה על ידי rusty james; 24-07-2016 בשעה 14:57.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
תראה אם התקציב שלך מאפשר משהו שהוא לא סאנג יאנג.
הוא כבשה בעור זאב
איך החוק מאשר למכור אופנוע עם כידון עקום?!
כי אפשר להחליף כידון?
כל עוד שהשלדה לא עקומה (לוקחים לבדיקה) אז אין בעיה רצינית.
להבדיל מאברי, לדעתי במחיר הנכון, הwolf יכול להיות אחלה רכישה ככלי אלמנטרי שגרתי.
אז נכון, זה כלי פרווה שלא שממש מצטיין במשהו. אבל כל עוד שאין ממנו ציפיות מופרזות וכל עוד שהכלי לא במצב שחוט אזי הוא יעשה את העבודה.
עם זאת ובטרם רכישה, הייתי מברר אם יש בכלל מזלג זמין בנמצא שהוא במחיר שפוי. זאת מאחר והדגם לא נמכר בכמויות נאות כמו המתחרות היפניות ולא כל מקום יחזיק בחלפים שלו.
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 04-08-2016 בשעה 00:55.