על איזה תקציב מדובר? כי XMAX 400 לא הכי זול לקניה ולק"מ שאתה מייעד לו אתה צריך אקזמפלר כמה שיותר חדש.
אהלן ,
שוקל לקנות xmax 400 לרכיבות של 180 קמ ליום (עבודה במרכז ואני גר בדרום). כמובן שאופנוע עדיף (יש לי רישיון A) ואני אשדרג בעתיד אך לא כית מפאת תקציב. אשמח לשמוע מבעלים של הקטנוע חוות דעת.
על איזה תקציב מדובר? כי XMAX 400 לא הכי זול לקניה ולק"מ שאתה מייעד לו אתה צריך אקזמפלר כמה שיותר חדש.
התקציב הוא עד 30K ואני מאמין שאני אמצא... השאלה היא חוות דעת על הכלי...
יש לך מושג איזה טווח אופנועים עצום שמתאים למשימה נכנס לך ב30K? אבל אני לא רוצה להמשיך לכיוון שאתה לא מחפש מידע עליו ולגביי המקס לא החזקתי כזה אישית אז אני אעצור כאן, רק קח בחשבון עלויות אחזקה גבוהות בקמ שלך עם קטנוע.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 31-07-2016 בשעה 02:42.
האקסמקס נוח אבל מעט חלש. אם תשמור על טיפולים לפי הוראות היבואן בקילומטראז' כזה אתה תפשוט רגל די מהר. הכי טוב יהיה לקנות אופנוע 500+ מיד 2.
כבעלים על אקס מקס , הוא ממש ממש לא חלש , אחלה כלי שבעולם אני עושה איתו המון נסיעות בינעירוניות , הכלי מאוד חזק משייט יפה ב130-140 ,
יעשה את הקמ בלי בעיה, הוא גם מאוד נוח תא מטען וכו שאין לך באופנוע , אבל חיסרון גדול מאוד מה שהוזכר פה לפניי, הטיפולים מאוד יקרים, אז עם הקמ שאתה מציין פה לא הייתי הולך על אקס מקס , ובכללי על אף קטנוע, כי אופנוע יותר זול בטיפולים כדוגמא משפחת ההונדה ה500 יתנו לך מענה זול יותר, אבל גם פחות נוח, לשיקולך.
איך ה500X נכנס בתקציב שלו?