עשית נסיעת מבחן על שני הכלים?
שלום,הוצאתי רישיון ל a1,והגיע הרגע להשתדרג מקטנוע לאופנוע חדש,כרגע אני יוכל להרשות לעצמי את ה Z250 אך התגובות שאני מקבל מאנשים הם שזה טעות לקנות כזה כלי.ועדיף משהו בנפח יותר גדול.אני חייב לציין שהנסיעות שלי מגיעות ל 20 25 קילומטר ליום.המטרה היא גם לצאת מהעיר לעשות טיולים מידי פעם.
לכן השאלה היא האם עדיף לקנות 250 או 300 עם {העלות של 10 אלף שח יותר ועוד ההתיקרות בביטוח חובה}האם זה שווה את זה? תודה רבה לכול העונים
עשית נסיעת מבחן על שני הכלים?
מה אמרו האנשים שטענו שזו טעות?
מכיר מישהו שרכב על שניהם מספיק זמן כדי לתת חוות דעת על ההבדל בין הכלים?
נשמע שהמרחק שאתה נוסע יכול לעבור בקלות רבה על ה- 250.
מה שכן, במסגרת דרגת הרישוי אתה יכול לשקול כלים בנפח 400-500 שבהם ההבדל משמעותי יותר.
אבל כמו שאמר הבחור מעלי, קח נסיעת מבחן, סע בדרכים שאתה נוסע ביום יום ותתנסה בעצמך, יותר טוב מכל עצה.
תודה על העצות על ה250 רכבתי והוא מתאים לי כמו כפפה ליד.
על ה 300 לצערי עדיין לא וגם כרגע אני לא ראיתי אותו בסוכנויות של מטרו.
400 ו500 חורג לי מאוד מהתקציב שלי.
הטענות של האנשים שאני מדבר איתם מתייחסות למיצוי של הכלי אחרי תקופה מאוד קצרה זאת אומרת שאני חושש מזה שימאס לי או תחושה של חסר כוח בכלי לאחר זמן מה.
תשמע, הכל תלוי בשימוש של הכלי ומה אתה מגדיר כנוחות. אני בזמנו הייתי עושה טיולי סופ"ש של 300 ק"מ לעל 250 ישן (עם קרבורטור) שבקושי גירד את ה-110 במישור, ובכבישים מוגבלים ל-80 או נתיב ימני בכביש מהיר זה היה בסדר גמור, השתדרגתי בנפח בכדי להעלות את הנוחות בטיולים.
250 אפשר למצות מהר, אבל השאלה היא למה אתה צריך יותר מזה? עדיף ללמוד את הבסיס על 250, להשתפשף ולהשתפר כרוכב ואז כשאתה באמת מרגיש שאתה מוכן לנפח גדול יותר - לעלות מעלה בדרגה. ראיתי אנשים שעושים עם הנינג'ה הזה השכבות ב-130 קמ"ש בהרים ולא מתלוננים.
תודה לכול העונים,שכחתי לציין שהנסיעה שלי רגועה לחלוטין לא מחפש להתחרות עם אף אחד.
אך עם זאת חשוב שלכלי יהיה כוח מטעמי בטיחות.אני דיי ניקרע בין שני הדגמים האלה שהם מאוד מוצלחים יש לציין.
מה גם שהמחירים כרגע אטרקטיבים,הפער בין ה 250 ל 300 עומד על 10 אלף שח,פלוס העלייה בביטוח החובה,אני באמת לא יודע האם זה מצדיק את כל העלות הזאת.
ואין מספיק אנשים שרכשו את הכלים האלו בשביל לשאול.
אהלן, לפני כחודש התחדשתי בZ250. לא עשיתי נסיעת מבחן או נסיעה כלשהי על Z300 או NINJA 300 אבל בכל אופן אני לא רואה סיבה להוציא כמו שאתה אומר, 10 אלף ש"ח יותר על הכלי ו1000 יותר על הביטוח, שגם ככה זה אופנוע שאחליף עוד שנה גג שנתיים.
אם יש לך שאלות על הכלי אשמח לענות.
אני מחזק את הבחור שהגיב מעלי. לשלם 10k יותר על הכלי ו1k יותר על ביטוח בשביל עוד כמה סוסים? לא שווה.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
היה לי שיקול דומה בין לקנות נינגה 250 או 300, לבסוף כמו הבחור מעליי לא ראיתי סיבה מספיק טובה להשקיע עוד כסף בשביל הבדל כל כך זניח.
כיום אני כבר כמה חודשים עם ה250 ומרוצה מאוד. 20-30 ק"מ יומי כמו שציינת אתה תוכל לעבור איתו בהנאה ובנוחות.