ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
טיפלתי את רוב הטיפולים במורשה הונדה , חוץ מאחד שעשיתי אצל מוסך אחר כי לא יצא לי מבחינת זמנים לקבוע ולהגיע למורשה הונדה.
ואז כמסורת הcbr250 הולך לי קראנק (בעיה ידועה בדגם הזה) האופנוע עם 48 אלף קמ ושנה וחצי על הכביש. פונה למורשה הונדה שטיפלתי בו הוא שולח אותי למרכזי של הונדה תל אביב.
מעמיס אופנוע על האוטו נוסע למרכזי במרכזי אומרים תוריד אותו , מוריד אחרי שבוע מדבר איתם אומרים לי תבוא.

עכשיו התבוא נשמע לי תמוהה בא באוטו הגדול, וזה מתחיל.
השמן שלי לטענתם אדום מידי (מוטול 7100 שמגיע בצבע אדום כחדש) ואז ממשיכים להגיד לי שבקבלה רשום שקניתי 2 ליטר שמן ולא רשום ששמתי 2 ליטר שמן , על מה שאמרתי שאני לא מטגן על שמן מנוע וזה השמן ששמו במנוע .

בקיצור הבחור שם (מנהל מוסך) אמרתי לו בקיצור מה בסוף עש אחריות? אז אמר לי שיש הרבה קילומטראז ושזה בעייתי והם כי אני לקוח טוב (קניתי 2 אופנועים חדשים מהניילון והתענינתי בבזוג vfr800 לטרייד אין) אז העבודה עליי החלקים עליהם.

אמרתי שהאחריות ללא הגבלת קילומטראז לשנתיים,קיבלתי תשובה שזה "לקילומטראז סביר" יעני עד 20 אלף לשנה לערך.
ושהוא בא ממש לקראתי עם זה .

שאלתי כמה תעלי לי עבודה, על זה נענתי ב3600 לפני מעמ פירוק ומשם נראה כמה עוד. בדיקה בpart zilla העלתה שאני קונה קראנק וקיט שיפוץ מלא בפחות מ1000 שקל , גררתי את האופנוע השמנתי קיט ושיפצתי עצמאית יצא לי 1200 שקל שיפוץ לבד.

מאז אני עם במוו שכן לוקחים אחריות על העבודה שלהם ללא שום בעיות ואפילן על מקרים "אפורים" הם לוקחים אחריות ונותנים גוד וויל או הנחה יפה

Sent from mTalk using windows 10 mobile
ראייה קצרת טווח ישראלית טיפוסית, הפסידו לקוח טוב לתמיד, ובשביל מה?