אכן כדי לבודד את הבעיה שכרגע הכי הגיוני שזה הפאוור קומנדר צריך לכבות אותו לחלוטין עדיפות אפילו לנתק,שזה האמת די פשוט וקל ומשםצכדטי להתחיל.
Sent from mTalk using windows 10 mobile
אכן כדי לבודד את הבעיה שכרגע הכי הגיוני שזה הפאוור קומנדר צריך לכבות אותו לחלוטין עדיפות אפילו לנתק,שזה האמת די פשוט וקל ומשםצכדטי להתחיל.
Sent from mTalk using windows 10 mobile
נערך לאחרונה על ידי strelok89; 27-07-2016 בשעה 10:17.
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
בלי ה PC המצב גרוע פי כמה. PC מעדן מעט את המנוע. בלתי אפשרי לרכוב בלעדיו.
לסיכום השרשור : לא אוסיף כרגע שום תוסף, אם אין לו השפעה ישירה על הפיצוצים ופעולה חלקה ונעימה של המנוע , אולי לדברים אחרים כן כהמלצת המאסטר וסטרלוק.
כפי שכתבתי בשרשור הקודם - קיבלתי המלצות על אלון אודלסמן, מאחר ובתחילה סירב לטפל באופנוע לפני שאמצה את ההליך מול המוסך הראשון, ומאחר והמוסך הראשון לא מיצה את כל יכולות ה PC (לפחות לדעתי ) , הרי שאחזור לאלון בתקווה ש"יחליק " את פעולת המנוע.
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
המנוע שלי כנראה עבד עגול וחלק עד שזה שקניתי ממנו החליט להחליף אגזוזים. בשרשור הקודם העלתי תמונה שלהם...
מי שהציע לי PC היה המוסך אליו נכנסתי.
למיטב ידיעתי , אני לא היחיד ששם על XV את ה PC , אני כמעט משוכנע שעוד בחור מאשדוד עם אופנוע כזה 1:1 מאותו שנתון ואותו קילוטמרז' שם גם כן PC.
אגב ... ברוב ייאושי פניתי ישירות לוואנס & היינס, ותיארתי להם את הבעייה. הם היו מאוד אדיבים עד ששמעו שמותקן לי PC ואני מבקש מהם מפת הזרקה ייעודית ל XV.
הם המליצו לי על אביזר מקביל שלהם שמתאים לאגזוזים שלהם... http://fuelpak.vanceandhines.com/
בסופו של יום אם הכיוונונים לא יסתדרו לא יעזרו אחטוף ת'קריזה ואחפש אגזוז מקורי ... בטוח יש אחד כזה משומש בשוק ...
אם אתם מכירים פורום רציני אמריקאי או אנגלי ל XV (ברמה של פולגז לפחות ) אשמח להמלצות.
חיישן חמצן מבוטל. ואני מפחד שאם אגע ב PC אשבית טוטאלית את המנוע. מעדיף לרכוב עם PC מאשר בלעדיו , כי כמו שרשמתי לפני כן, זה הרע במיעוטו.
נערך לאחרונה על ידי miki; 27-07-2016 בשעה 23:06.