הוא גדול הוא גדול הוא גדול ... אתה ענק ...
אז ככה . קודם כל תודה מעומק הלב לכל מי שהתייחס ותרם את חלקו. חברים , עזרתם לי מאוד ומחמם את הלב לדעת שיש למי לפנות.
Dresdner : מגיע גיל בו אסור לזלזל במשקפי קריאה.. ומה שעשיתי בבוקר היה להתבונן ברכיב שבלאו הכי אינו גדול בלי משקפיים. משהתבוננתי ברכיב (עם משקפיים

) שמתי לב שבעצם הוא בתוך בית שקע חיישן החמצן. שליפה מהירה, חיבור שקע לתקע ... ווואלה ...
חיישן חמצן מחובר.
מתיישב ... מניע ... וואלה .. צליל שונה מעט מהגמגום המוכר...
מכניס לראשון, מסובב מצערת ... מה זה ? זה אופנוע שונה לחלוטין , מושך ראשון עד הקו האדום ... אין דברים כאלו, אני רוכב על אופנוע שמנסה לנתק לי את הידיים מהכידון, ומושך בפראות לאורך כל הסקאלה... גם לפני כן הרגשת את הכוח, אבל היה איזה גמגום קליל... אח"כ מסובב מצערת למינימום ... כמעט כל הפיצוצים נעלמו, בטח ובטח כל הפיצוצים שהיו ב RPM גבוה... האופנוע הרבה יותר חלק, נעים לרכיבה , למרות שרכבתי עכשיו בס"ה כמה ק"מ ...
זה כאילו לרכוב על אופנוע שונה... אני לא מאמין איזה שינוי עשה חיבור חיישן החמצן . Dresdner - נראה לי שאת שאגות השמחה בקסדה שמעו עד אליך ...
לסיכום ... אני לא מבין את התנהלות המוסך ... הרי מלכתחילה ידעתם שחיישן החמצן מנותק, לחבר אותו זה בדיוק דקות עבודה ספורות. למה ? למה לכל הרוחות לא להגדיל ראש לחבר חיישן חמצן, ואם לא מסתדר או אז לומר לי לקנות PC ... למה הכל צריך לפעול "הפוך" על חשבון הלקוח. להזכירכם PC זה המון כסף, זו אינה נורה ב 10 ש"ח... אנו מדברים על על כ 3450 ש"ח ... על רכיב שהוא אולי (לא בטוח ) מיותר...
מכל השרשור הזה, אקח דווקא את החיובי... מיד לכשיתאפשר לי אעשה קורס "טכנאי אופנועים " .. די .. נמאס לי מחאפרייה .
שבת שלום חברים, שוב תודה בענק - את החיוך אי אפשר למחוק לי מהפנים.