מאז שביטלתי את הביטוח של הרכב שאישתי השביתה ( לפני 6 שנים בערך).
אכן אתה לא מקבל את כל הסכום ויש תחשיב דרקוני מזן כזה או אחר.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
ממתי נותנים החזר למי שמבטל ביטוח חובה?
מאז שביטלתי את הביטוח של הרכב שאישתי השביתה ( לפני 6 שנים בערך).
אכן אתה לא מקבל את כל הסכום ויש תחשיב דרקוני מזן כזה או אחר.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אתה מנהל הפורום הדו גלגלי הגדול במדינה (לדברי אוריער) אני בטוח שאם תרצה יהיה לך יותר כוח ממני.
לגייס 100,000? לא יקרה לעולם. בקושי 100 למועדון הצלחתי אז בשביל מה ומי להתאמץ?
מראש אנחנו מודיעים שאין לנו את הכלים למחאה כרגע אז שאף אחד לא יצפה גם. מחר מתקיימת פגישת ועד אולי אגלה שטעיתי.
המועדון דואג לחברים שלו ולפעילויות שמעניינות אותו ורק אותו, מוזמנים להירשם כחברים ולפעול לשינוי או פשוט להינות.
הטיפול ברשויות ושאר הנושאים מתקיים בזכות אותם עשירים זקנים שמנים ובעלי בימרים שהטרולים השונים נהנים לעקוץ.
אם זה מפריע לך כמו שזה מפריע לי, למה אתה לא משתמש במשולש הדיווח?
אנחנו לא מנטרים את הפורום 24/7 , רק 23/7...צריך גם להתקלח פה ושם.
(חזרתי מאמריקה עם גב תפוס , ושברון לב. מזוודה אחת יותר מדי.. מושבת.
עד כאן המבוא. שברון לב. )
גלון דלק ממוצע 2 $..
גלון לא ליטר.! )
מס ערך מוסף 5 אחוז.
הארלי שומרים על נתיב.
רמזור ימינה פנוי נוסעים.
המבורגר במק /;2 $ .
עד כאן אמריקה. עכשיו נחזור כמה שנים לרוסייה. לפני שהגיעו לכאן מושבת ה2 מליון. את המהפכה בתחילת המאה הקודמת הובילו יהודים וטרוצקי בראשם.
איפוא המהפכה נעלמה.?מה קרה ליהודי החדש/ הפך לישראלי בלבנט, מרוב אשים ויום המוח הופך לזומבי. /אפטי.
מישהו קרא לגזרות הכלכליות כאן." אלימות כלכלית "מסכים איתו. הכלבים נובחיםוהשיירה עוברת".
ואיפוא קושמרו?
מרוב אדים.. )
ערן אל תיקח את זה לכיוון לא נכון.
אני בהחלט מנסה ואני בהחלט חושב שחייב שיתוף פעולה בנושא ( וכרגע זה קריאה שלי ללא קשר להיותי בפול גז וללא עניין של אגו) בין חובבי המוטוריקה באשר הם ללא הבדל מין דת גזע רמת משכל או כמות גלגלים
.הפנייה שלי אליך היא בגלל שאתה הפעיל היחיד שאני מכיר ( יתכן שאני טועה)מהמועדון .
יש לי חברים שהם חברים במועדון אבל אני לא חושב שהם קשורים למנהלה
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 31-07-2016 בשעה 22:48.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
ערן ... כתבתי לפני זמן מה ואחזור על כך שוב: נידבתי את ביתי + כיבוד (עלי) כדי לנסות ולגבש קבוצה שתבחן דרכים להוסיף כוח למועדון, לגרום לאנשים לרצות חלק ממנו. הרי הקטע הכלכלי של 120 ש"ח בשנה אינו החסם. ככל שיתפתחו גופים במקביל בלי יד מכוונת וכל אחד ימשוך לכיוון שלו המטרה לא תושג (מטרה = הפחתת מחירי ביטוח\העלאת מודעות לדו"ג \ הכרה בדו"ג כפתרון לבעיית הפקקים ולא כגורם מעיק בכבישים ועוד).
אני מניח שהמועדון פתוח לשינויים, ואני בטוח שיש אנשים שמוכנים לתרום מזמנם כדי להוביל יחד שינוי שיועיל בסופו של דבר לכולנו.
במקרים האלו אין אגו, יש מטרה משותפת, חייב להיות צוות חשיבה - קבלת רעיונות כאן בפורום - והמון תמיכה מציבור הרוכבים.
מאוד קל לבקר את פעילות המועדון מבלי לתת יד לשנות דברים מהותיים. העלאת מחירי הביטוח מכניסה את כולנו למלחמה בהחלטה השערורייתית הזו של העלאת מחירי הביטוח כדי לסבסד חזירות בלתי נתפסת של חברות הביטוח וטייקוניהן. אם משטרים אפלים הועפו, אני מאמין שניתן לבצע שינויים.
דלת ביתי פתוחה - המאבק הזה שייך לכולנו.
ילדים אומרים...בחלומות הלילה, בצאת הכוכבים.
מבוגרים אומרים...חלומות באספמייה.
ערסים אומרים...לך תישן על האף.
אני אומר, אין לך מושג על מה אתה מדבר...
אל תכעס על צורת ההתבטאות שלי, אבל אתה יכול למחוק את המיותר.
פגשת חלק מהחברים שלי, אני מוכן תמיד להסביר למה אני חושב כך,
אתה מוזמן להגיע לאיזור שלי, הכבשים יקפצו לבד על האש.
או לירושלים.
מאסטר... דקה לפני שאני באמת הולך לישון על האף... אני מאמין שצריך להלחם למען מטרות.
לך יש רעיון, לי יש רעיון ולאחר שני רעיונות. ביקשתי בקשה קלה להקדיש ערב אחד לבצע חשיבה מחודשת: פנינו לאן ...
לא הרבה, נכון?
נפגש היכן שתרצה בכייף ועם רצון לשנות ולטייב דברים יחד.
עכשיו, באמת הולך לישון.
לילה טוב .... חלומות על מדינה שמסבסדת לרוכביה את הביטוח במלואו, מפחיתה כליל את המכסים והמיסים על אופנועים...
נו ... חלום .... מותר לחלום ....
Sent from my ASUS_Z002 using Tapatalk
GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.
מיקי אני מבין את עוז שקיבל לא מעט מפח נפש מה"קהילה".
סך הכל בסופו של יום הדברים לא צלחו.
אני מאמין שאם תרים מפגש הוא יגיע (אני אדאג להביא אותו).
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
הכלבים נובחים (ושאף אחד לא יטעה כלבים טובים מבני אדם) והשיירה עוברת.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
יש למועדון אתר ושם תמצא את הלשונית- צור קשר.
אתה מוזמן להציע את עזרתך שם.
היו בחירות מסודרות לא מזמן ונבחר ועד מנהל חדש, סגן יו״ר, ועדת ביקורת וכ׳ו ואני נבחרתי שוב לתפקיד הדובר,
מאז אנחנו מקפידים להיפגש על בסיס קבוע ולנהל סדר יום כמו שעמותה צריכה לעשות, אז בבקשה לא לדאוג.
מה שכן, שמעתי שמיצו מארגן קבוצת חשיבה למאבק בביטוח, תנסה לחבור אליו.
הבנתי אותך ידידי.
אני בהחלט אלחץ על הלשונית.
לצערי ( קבל את זה בהבנה ) אתה מייצג את הלך הרוח של המועדון אדוני הדובר.
נפגש בהפגנה (המיותרת) הבאה שתארגנו.
מיקי - הלוואי שתצליח לארגן מפגש אבל כמו שנראה משחקי האגו והקבעון של כלל הנפשות בענף לא יביאו לכלום.
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 01-08-2016 בשעה 07:59.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI