עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 18

אשכול: מחרשה ריזומה ומשטרה

מחרשה ריזומה ומשטרה

נסעתי אתמול בזבוטינסקי רמת גן.
    פתאום אמצע הצומת קופץ לי בוחן תנועה עוצר אותי, שאלתי אותו מה קרה, אומר לי "בדיקה שגרתית", שמענו עליך אדון שוטר.
    בקיצור הבאתי לו תרישיון ואמר לי תתקדם ותעצור בצד.
    בדק הכל פה ושם.
    אמר לי תדליק תאופנוע, תפעיל איתותים, התחיל לבדוק תאופנוע כאילו זה פצצת אטום על הכביש.
    בקיצור הוא הגיע למחרשה, הוא רואה שאפשר לקפל אותה למטה ולמעלה.
    נתן לי דוח 1000 שקל. והורדה מהכביש אם אני לא בא אליו עד מחר ומראה לו שסידרתי את זה.
    אהה ושכחתי, בנורת לד שמאירה על המספר יש 3 לדים (זה נראה אבל רגיל לא יודע מה הבעיה) אומר לי זה לא חוקי אסור שיהיה 3.

*חשוב לציין על כל מה שאני מדבר זה תוספות שנקנו במטרו! כן כן מטרו!.
    אמרתי לו איך זה הגיוני שמהחברה שמו לי את זה ומכרו לי דבר שאתה אדון שוטר טוען שזה לא חוקי.
    הייתי היום במטרו, אמרו לי שהוא לא יכול לעשות כלום על זה, זה עבר מכון רישוי וכל מה שצריך בלה בלה בלה בלה ....
    דיברתי עם הבחור ממטרו אמר לי שישלח לי את התקן רישוי של זה אנעארף.. אבל זה יהיה בגרמנית, אמרתי לו אם אני יראה את זה לשוטר הוא יקבל את זה? אז הוא אמר לי אם מכון התקנים קיבלו את זה אז הוא גם אמור לקבל את זה.

מה אתם אומרים לעשות?
    ללכת לקצין של התחנה ולהראות לו את כל האישורים והקבלות?
    (דרך אגב רשום על הלד במחרשה משהו E4 שזה איזשהי תקנה משהו כזה...)
    תמונה של הלד: http://imgur.com/a/wd2qQ
    נערך לאחרונה על ידי Yadin Tal; 03-08-2016 בשעה 15:14.
    Supermoto Rider
    SMC690R 2021
    Instagram & TikTok: Yadin_Tal

Senior Member
    איך הוא פסל אותך?
    מה הוא רשם בדיוק?

נראה לי שמישהו נקנק אותך בשקט.... ואל תשב בשקט אם כך, מה רשום בדיוק בדוח?
    מזכיר לי שאני רכבתי, עצר אותי גם איזה טמבל כזה...אמר לי על האגזוז למה הוא רועש, הראיתי לו את התקן המוטבע ושאלתי אותו האם בחור עם אוזן ביונית כמו שלו, לא מתבזבז במשטרה, והאופנוע עבר טסט לפני שבוע, ככה שהוא נמצא תקין, ואם הוא מתעקש לתת לי דוח, אז אני אלך למכון טסטים ואתלונן על זה שמר בוחן תנועה XXX אמר שהם לא מקצועיים..
    בכל מקרה, במבט מזלזל שיחרר אותי לדרכי,

אמרו לי על השוטר הזה (בוחן תנועה) שהוא מנ מניאק שמחפש להוריד רק אופנועים מהכביש.

הוא רשם לי שלא הייתי עם אפוד זוהר (בסדר.. טעות שלי אבל אין לי איפה לשים את זה.. מה אני ישים את זה על הראש?)
    הוא רשם לי שלא הייתי עם אפוד זוהר.
    בלי פס זוהר על הלוחית רישיוי.
    זה מה שהבנתי ממה שהוא רשם, כי כל מה שהוא רשום בדוח לא מבינים בשיט, אם הוא מצליח לקרוא מה הוא רשם בדוח אני מוכן לשלם פי 2 מהסכום גם.
    ומחרשה שלטענתו הוא טוען לא חוקית אבל במטרו טוענים שזה חוקי ועבר מכון תקנים וכל מה שצריך, אבל בגלל שזה מחרשה מתכווננת הוא טוען שזה לא חוקי, אז שאלתי אותו איך זה עבר טסט וכל מה שצריך ועוד יצא ככה מהחברה..? הוא אמר כי מה אכפת להם הם ימכרו לך זבל בשביל להרוויח כסף עליך, אז אמרתי לו בנתיים אתם אלה שמנסים להרוויח עלינו כסף.

דרך אגב רשום לי על הלד בפלסטיק משהו E4 יש לך מושג מזה אומר?
    נערך לאחרונה על ידי Yadin Tal; 03-08-2016 בשעה 15:43.
    Supermoto Rider
    SMC690R 2021

Senior Member
    איפה הוא רשם על הלוחית המתקפלת?
    שים פס זוהר,
    שים אפוד וזהו.
    על זה רשמו לך רק?
    איך הוא טוען שזה לא חוקי אם יש תקינה?
    מה זה משנה מה אמרו לך שהוא? אף טמבל כזה הוא לא מעל החוק,
    קיצר אל תיהיה ילד, הורידו אותך מהכביש על זה שאין לך אפוד זוהר?
    תערער ותתבע לו את התחת, מה שוב אני שואל, רשום במדיוק בדוח והאם חתמת עליו?

ציטוט נכתב במקור על ידי nitzann84 צפיה בהודעה
    איפה הוא רשם על הלוחית המתקפלת?
    שים פס זוהר,
    שים אפוד וזהו.
    על זה רשמו לך רק?
    איך הוא טוען שזה לא חוקי אם יש תקינה?
    מה זה משנה מה אמרו לך שהוא? אף טמבל כזה הוא לא מעל החוק,
    קיצר אל תיהיה ילד, הורידו אותך מהכביש על זה שאין לך אפוד זוהר?
    תערער ותתבע לו את התחת, מה שוב אני שואל, רשום במדיוק בדוח והאם חתמת עליו?
    הוא רשם 5000 שורות שאני לא מבין מילה ממה שהוא רשם שמה... אני לא מבין הוא לא היה בכיתה א שלימדו לכתוב?

הוא רשם לי ממה שהבנתי שאין לי תפס הזוהר על הלוחית רישוי (הצהוב אדום הזה שעולה כמה שקלים)
    שלא הייתי עם אפוד זוהר (למה שיהיה ומה אני צריך את זה וגם אין לי מקום לשים את זה.. כאילו אני עם קטנוע שיש לי תא מטען)
    ועל המחרשה שהיא מתכווננת כלפי מלעה שלא יראו את המספר וכלפי מטה לפני שגם לא יראו.
    ונורת לד שיש שמה 3 לדים במקום 1... איזה שטויות נו באמת אתה מבין על איזה מניאק נפלתי? 3 נורות לד במקום 1 שלא ידעתי שיש לי בכלל ולא רואים בזה הבדל על זה הוא מנסה לזיין אותי.

שאלתי אותו איך זה עבר טסט ואיך מהחברה שהאופנוע יצא משמה שמו לי את זה? איך??? הוא אמר כי הם רוצים להרוויח עליך כסף אז מה אכפת להם, אז איך עבר טסט? אמר לי עוד איזה משהו שאני לא זוכר ושהוא מעליהם ומעל החוק והם דפוקים. ככה במילים האלה.

הדוח 1000 שקל, והורדה מהכביש אם אני לא בא אליו עד מחר עם מחרשה מסודרת שלטענתו לא חוקית אבל במטרו טוענים שהיא חוקים ויש תו תקן ועבר במכון התקנים והכל.
    Supermoto Rider
    SMC690R 2021

Senior Member
    אתה יכול לקבל הורדה מהכביש על סידור ליקויים. ללכת לכל מכון טסט לעבור טסט להיות חוקי, ואחרי זה לתבוע אותו.

Senior Member
    אם יש תקינה אז ההורדה לא חוקית ואתה יכול לעשות מזה מטעמים....

יש תו תקן יש הכל!
    האופנוע עלה לכביש לפני כמה חודשים ועל פאקינג מחרשה הוא רוצה להוריד אותי מהכביש חחח
    Supermoto Rider
    SMC690R 2021

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של nimi9
    לא ברור מה הוא כתב לך בדוח, אבל גם לא נשמע שאתה ממש מנסה להבין בעצמך, ככה שקשה לאחרים לנסות לעזור לך.

אינני יודע מה מצב המחרשה שלך, אולי היא חוקית אבל מורכבת בצורה בעייתית. אם אתה רוצה חוות דעת נוספת אולי תעלה וידאו שמראה על מה מדבר השוטר. מי התקין לך אותה? האם יש לה חופש גדול שמאפשר לה לזוז?
    בעניין הלד מותר שיהיו 1, 2, 3 וגם 10. כל זמן שזה לא עובר על תקנה אחרת בחוק וזה לא מסנוור נהגים בשום צורה זה חוקי.
    אבל לא על זה, לא על פס זוהר על הלוחית ובטח שלא על חוסר באפוד זוהר - מורידים מהכביש.

אם אתה לא בטוח מה כתוב שם, קח את זה לעורך דין.

ועוד משהו - "חחח" זאת לא מילה.

הוא נתפס עלי בגלל שהמחרשה מתכווננת ואפשר להוזיז אותה למעלה ולמטה מתי שרוצים עם היד.
    על זה ההורדה וה-1000 שקל דוח ובנוסף הוא רשם גם את שאר הדברים.
    Supermoto Rider
    SMC690R 2021

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    אין לי הרבה מה להוסיף כאן, אבל אם אתה רוצה שמישהו כאן יוכל להתייחס ברצינות לעניין, יהיה הכי טוב אם תעלה צילום/סריקה של הדו"ח לכאן. בלי עיון אמיתי בדו"ח כל מה שנכתב כאן הוא כמו נאד, רלוונטי לשניה ומתפוגג מהר...

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    זה הבחור הרוסי השמנמן?
    בכל אופן את הדו"ח השוטר לא יכול לבטל ברגע שנרשם, והדרך שלך לבטל אותו היא רק אם תערער ותיגש למשפט עם הנתונים וההוכחות לתקינות החלק והחוקיות שלו, ויתכן והדו"ח יבוטל.
    את עניין הלבוא אליו להראות לו - מטרו מכרו לך את המחרשה - מטרו צריכים לעשות שמיניות באויר להביא לך טופס שירצה את השוטר, ואם לא הם למעשה מוכרים מוצרים לא חוקיים. אני במקומך הייתי ניגש לשם עם הדו"ח, עם הדרישה של השוטר, ועם האופנוע, ודורש מסמך חתום מהם שמאשר את תקינות החלק. במידה ולא מקבל - תובע אותם גם על הדו"ח גם על סכנה בטיחותית (מכרו לך חלק לא חוקי) וגם על עוגמת נפש.

ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    זה הבחור הרוסי השמנמן?
    בכל אופן את הדו"ח השוטר לא יכול לבטל ברגע שנרשם, והדרך שלך לבטל אותו היא רק אם תערער ותיגש למשפט עם הנתונים וההוכחות לתקינות החלק והחוקיות שלו, ויתכן והדו"ח יבוטל.
    את עניין הלבוא אליו להראות לו - מטרו מכרו לך את המחרשה - מטרו צריכים לעשות שמיניות באויר להביא לך טופס שירצה את השוטר, ואם לא הם למעשה מוכרים מוצרים לא חוקיים. אני במקומך הייתי ניגש לשם עם הדו"ח, עם הדרישה של השוטר, ועם האופנוע, ודורש מסמך חתום מהם שמאשר את תקינות החלק. במידה ולא מקבל - תובע אותם גם על הדו"ח גם על סכנה בטיחותית (מכרו לך חלק לא חוקי) וגם על עוגמת נפש.
    החלק חוקי ועבר במכון התקנים וקיבל אישור והכל
    Supermoto Rider
    SMC690R 2021

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של nimi9
    ציטוט נכתב במקור על ידי ATr1X צפיה בהודעה
    החלק חוקי ועבר במכון התקנים וקיבל אישור והכל
    אולי החלק חוקי, ההתקנה שלו לא:

תמונות מצורפות תמונות מצורפות

ציטוט נכתב במקור על ידי nimi9 צפיה בהודעה
    אולי החלק חוקי, ההתקנה שלו לא:

טוב שלא שמת גם את הלוחית רישוי הפוך...
    כאן יש לשוטר נקודה במקרה וזה היה ככה כשהוא עצר אותך, ואם תיסע על 190 איך המצלמה תקלוט את המספר? או תעשה כל עבירת תנועה אחרת איך ימצאו אותך?