שלום חברים אתמול לקחתי את הסטיזר לנסיעת התרשמות בעקבות המבצע שפורסם בפייסבוק ורציתי לשטף איתכם את החוויות שלי.
קודם כול בפרסומת נכתב שהקטנוע מגיע ב333 ש"ח ל36 תשלומים כלומר בערך 12 אלף ש"ח. השארתי מספר פלאפון נציגה התקשרה אלי הסבירה לי שזה קטנוע במבצע השקה ושהוא עולה 12 במקום 15 במסגרת המבצע ונתנה לי מספר של הסניף לקבוע נסיעת מבחן.
לאחר כמה ימים הגעתי לסניף והסתבר לי שהם פשוט הטעו אותי ומסרו מידע כוזב המבצע הוא על דיאלים s1 למרות שבמפורש נאמר לי שזה על הסטיזר.
הסטיזר עצמו עולה בערך 16 אלף ש"ח מעט פחות מהימהה nmax.
אמרתי לעצמי לא נורא לפחות ניקח אותו לסיבוב התרשמות אולי הוא שווה את זה.
יצאתי להסתובב בתל אביב הדבר הראשון ששמתי לב אליו זה שהמושב ממש לא נוח הזכיר לי את המושב בקומביז קשה חסר ריפוד ובעל זווית לא נוחה שדוחפת אותך קדימה למרות שהרצפה שטוחה ויש הרבה מקום היה חסר לי מקום לשלוח את הרגליים קדימה הבולמי זעזועים גם מאוד קשים ולא סופגים במיוחד האחוריים בקצרה בסעיף המוחות הוא איכזב אותי נורא.
המראות של הקטנוע מאוד ברורות אך חתוכות בצורה שמעלימה חלק מהכביש.
לגבי המנוע הקטנוע פותח בצורה יותר ערנית מהs3 125 ודירבנתי איזה ערס על גוירייד 125 חדש לצאת איתי לפתיחות על איילון בהתחלה עד כיוון ה60 קמ"ש עקפתי אותו. לאחר 60 הוא פתח עלי פער גדול כאשר המחוג נעצר על 105 קמ"ש והגוירייד עקף אותי ונעלם.
בנושא ההיגוי יש לו הרגשה קרוזרית ומאוד שונה ממה שהייתי מצפה מקטנוע עירוני-פרברי הוא כבד לא זריז ומתאים בעיקר למהירויות גבוהות לזגזג איתו בין מכוניות משרה תחושה לא בטוחה ודורש מאמצים ניכרים.
לגבי האחסון גם התאכזבתי נורא כשרואים את המושב הענק והזנב הגדול מצפים לפתוח ולראות תעלה גדולה ורחבה אך ברגע הפתיחה נגלה אלי תא קטן עם מקום לקסדה מלאה לא גדולה בלבד ולא יותר מזה.

בקצרה דיי התאכזבתי מהקטנוע לדעתי הוא מבולבל מידי ולא מצטיין בשום תחום ציפיתי לפגוש קטנוע שיכול לשייט בבין עירוני על 120 כמו הs3 125 שהיה לי אך בו זמנית קטן יותר נוח מתאים לעיר וזריז אך פגשתי בן כלאים שהוא לא לפו ולא לפו היגוי ובולמים שבברור לא תמתאימים לעיר ומהירות סופית שלא תתאים לקרוזר