אתה גר בטובה זנגריה?
מצלמה על הקסדה וכולם מתנהגים אחרת.
לא סתם שאלה, אלא מקרה שקרה לי בדיוק עכשיו.
יצאתי עם האופנוע מחניה, והגיעה נהגת שהיתה ממש רחוקה ממני, מרחק של כ10 מטרים בתוך העיר.
לא ברור לי מה הפריע לה, אך העובדה שיצאתי מולה כנראה הרתיחה אותה והתחילה לצפור לי בהתחלה אחרי זה ניסתה להתנגש בי, אפילו נכנסה בי במראה שלה שפגעה בכידון של האופנוע.
הבעיה היא שלא שמתי לשום דבר חוץ מדגם וצבע הרכב, יש בכלל מה לעשות במקרה כזה?
כמובן שברחתי ממנה הכי רחוק שאפשר אפילו הפסקתי לשים לב לתמרורים וחוקי התנועה, פשוט להתרחק מחולת הנפש הזו ככל האפשר ולא לתת לה להתקרב אלי, להגיש תלונה במשטרה ישנה משהו?, הבעיה שאין לי מספיק הוכחות, לא מספר רכב אפילו נהגת הרכבת שהיתה בפנים קשה לזהות במיוחד עם משקפי השמש הענקיים שהיו לה.
זה עוד כלום לפני כמה חודשים, היה מקרה חמור מזה, פשוט נכנסתי לכביש צר, שני רכבים לא הצליחו להסתדר שם אחד מהם כנראה היה די עצבני, לכן עצרתי לפניהם קצת רחוק מצד ימין שיוכלו להסתדר ולהמשיך בנסיעה, אך הבחור ה"עצבני" החליט לתת גז ולנסות להידחף מצד ימין שלי שהיה די צר,
למרות שהפניתי לו מקום בצד שמאל אפילו משאית יכלה לעבור שם,
הבחור נדחף ופגע לי ברגל, אז צעקתי ואמרתי לו "מה אתה עושה?", נחשו מה קיבלתי, איום באקדח שהוציא מתא הכפפות.
במקרה השני היתה לי מצלמה על הקסדה, אך היתה כבויה, הרבה פעמים אני פשוט שוכח להטעין אותה.
היא גם לא מחזיקה הרבה, בסביבות ה70 דקות רצוף.
במדינה שהמשטרה לא עושה כלום, אתה יכול להגיד תודה שזה נגמר בלי נזק לרכוש או גוף.
תגיש תלונה- אחרי חצי שנה תקבל מכתב שהתיק נסגר כי "אנחנו עצלנים מידי אשכרה לעשות את העבודה שלנו".
אם אין מספר רישוי - לדעתי אבוד.
ממליץ לך לקנות אופנוע כזה:
303a3b9e32ffe3bcbacf5740ed98f3f7.jpg
ועכשיו ברצינות - עשית בשכל שלא נכנסת איתה ראש בראש, אבל היית צריך איכשהו לרשום את הלוחית. אסור לנהגים כאלה להיות על הכביש (לא במקרה הראשון ולא בשני)
ותקנה סוללות ספייר!
אתה צודק, פשוט כאשר זה קורה אתה חושב רק על דבר אחד והוא "איך לצאת משם בחיים"
לגבי סוללות, בלתי אפשרי במקרה שלי, כי מדובר במצלמה עם סוללה פנימית מטענת, שלא ניתנת להחלפה, מדובר במצלמת polaroid cube.
לא שלפו עלי עדיין אקדח, אז אני לא יכול לבוא אליך בטענות שהיית צריך לפעול אחרת.
אבל אחרי שיצאת מכלל סכנה, תנסה לתפוס את הנבלה בלי להסתכן...
וגם אני לפעמים שוכח להטעין... תסתובב עם מטען נייד קטן בכיס למקרה ששכחת להטעין את המצלמה. זה סוג של פתרון לבעיית שיכחה. אפשר גם לחבר את המצלמה לכידון ולחבר אותה למצת.
אם אין לך זה לא יקר מדי להזמין מאיביי.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Yuv_Coehn
זה די מלחיץ, פשוט באותו רגע עוברת המחשבה הזו, של "ריבונו של עולם, מה עשיתי שמגיע לי איום כזה, בסה"כ זזתי ימינה כדי שיוכל לעבור בנוחות", אך הוא החליט בדרך הקשה ועוד מאשים אותי בזה.
לגבי מטען לאופנוע, אני יודע, ואפילו יש לי אחד שהזמנתי מEBAY, אך מדובר באופנוע של העבודה, וזה משהו שקשה להתקין בלי לחורר כאבל כלשהו או אפילו פלסטיק בשביל שיהיה לזה מקום נורמלי, בסופו של דבר מדובר באופנוע לא שלי, ואני לא חושב שיש לי רשות לבצע שפצור כזה באופנוע.
סליחה על הבורות האפשרית אבל האם לא פשוט יותר להתקין שקע טעינה שמתברג למצבר ונתפס על המראה להטענת המצלמה?
ובנושא - נסעתי היום בחיפה. אני בכלל מהדרום ולא מכיר את האזור לכן יצאתי לחקור את מרכז העיר. בדרך החוצה לכיוון עכו נעמד מאחורי רכב גדול (דמוי ברלינגו/פורד, לא זוכר מה הדגם) עם מרחק של כחצי מטר ביני לבינו וביני לבין הרכב שמאחוריי. אני גם תמיד משאיר את הפנס דלוק לשיפור נראות והחלטתי שלא לזגזג בתנועה בעיר לא מוכרת.
רמזור ירוק, התנועה עומדת מרוב עומס בצומת. לא יודע איך אבל הגברת החליטה לתת רוורס במקום. למזלי אני עירני והתחלתי ללכת אחורנית תוך כדי צפירות חוזרות, שלהן נוספו גם צפירות של הרכב מאחוריי שהייתי במרחק סנטימטרים כבר ממנו. למזלי העלמה נשמעה לתחינותינו לפני שקפצתי מהכלי להציל את עצמי. במידה והייתה דורסת לי את האופנוע - מוריד קסדה ומתחיל להכות בשמשה, או שפשוט פונה לניידת הנחמדה שקלטתי בזווית העין עומדת ברמזור שממול.
מקרה כביכול סתמי אבל באמת שפעם ראשונה שמישהו על הכביש מעלה לי את הסעיף בכזו רמה. ועוד התקדמתי לידה בנתיב הנגדי כשהתנועה התפזרה קצת - כמובן שיד שמאל על ההגה ויד ימין יחד עם העיניים מרשרשת בתיק. אולי שכחה להבריג את המוח למקום.
אתה יכול לאפשר לו לעבור ואז לבעוט בפנס האחורי.
מובטח לך אקשן מקיר לקיר,רק אל תיכנס לרחוב ללא מוצא.
tundra, לא הבנתי את הרעיון לגבי המראה והמצלמה!!!
המקרה שהיה לי אתמול גם בחיפה.
"הפלג הצפוני", לא יכולתי לא להאט ובטח לא לעצור, אפילו לא יכולתי לעצור באור אדום, הנבלה החליטה לעבור למצב של קאמיקאזי, הלוואי שזה היה לפחות מוצדק,
פשוט לא יאמן עד כמה הנהגים בארץ נוהגים על נקודת רתיחה, בדיוק כמו הר געש שעומד להתפרץ, ואוי ואבוי לך אם תעבור מולו ותגרום לו לאחר שניה אחת.
היום נדקר מישהו עקב חיתוך של מישהו אחר... עדיף לשמור מרחק ולהישאר רגועים... אלא אם כן אתם הכי משוריינים וחמושים על הכביש.