סליחה על הבורות האפשרית אבל האם לא פשוט יותר להתקין שקע טעינה שמתברג למצבר ונתפס על המראה להטענת המצלמה?
ובנושא - נסעתי היום בחיפה. אני בכלל מהדרום ולא מכיר את האזור לכן יצאתי לחקור את מרכז העיר. בדרך החוצה לכיוון עכו נעמד מאחורי רכב גדול (דמוי ברלינגו/פורד, לא זוכר מה הדגם) עם מרחק של כחצי מטר ביני לבינו וביני לבין הרכב שמאחוריי. אני גם תמיד משאיר את הפנס דלוק לשיפור נראות והחלטתי שלא לזגזג בתנועה בעיר לא מוכרת.
רמזור ירוק, התנועה עומדת מרוב עומס בצומת. לא יודע איך אבל הגברת החליטה לתת רוורס במקום. למזלי אני עירני והתחלתי ללכת אחורנית תוך כדי צפירות חוזרות, שלהן נוספו גם צפירות של הרכב מאחוריי שהייתי במרחק סנטימטרים כבר ממנו. למזלי העלמה נשמעה לתחינותינו לפני שקפצתי מהכלי להציל את עצמי. במידה והייתה דורסת לי את האופנוע - מוריד קסדה ומתחיל להכות בשמשה, או שפשוט פונה לניידת הנחמדה שקלטתי בזווית העין עומדת ברמזור שממול.
מקרה כביכול סתמי אבל באמת שפעם ראשונה שמישהו על הכביש מעלה לי את הסעיף בכזו רמה. ועוד התקדמתי לידה בנתיב הנגדי כשהתנועה התפזרה קצת - כמובן שיד שמאל על ההגה ויד ימין יחד עם העיניים מרשרשת בתיק. אולי שכחה להבריג את המוח למקום.