עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 21 מ 21

אשכול: נהג/ת רכב משתגעים ומנסים לפגוע בכם, איך הייתם מגיבים

Member
    כן, רק שבמקרה הזה הם רבו על הכביש ואז הבחור חזר אליו עם סכין במטרה לרצוח אותו.
    בן זונה פסיכופט כזה שאשכרה רצח בגלל שטות כזאת ועוד לא בלהט האירוע אלא אחר כך.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    במדינה שהמשטרה לא עושה כלום, אתה יכול להגיד תודה שזה נגמר בלי נזק לרכוש או גוף.
    תגיש תלונה- אחרי חצי שנה תקבל מכתב שהתיק נסגר כי "אנחנו עצלנים מידי אשכרה לעשות את העבודה שלנו".
    צודק!
    תגיש תלונה, תגיד שאתה לא יודע איזה אוטו, אין לך מספר, ואתה לא בטוח אם זאת נהגת או נהג. אבל יש לה משקפיים ענקיים.
    והמשטרה תעשה לילות כימים, תשיג מודיעין זמן אמת מה-CIA וצילומי לוין עדכניים, תפתח תמונות ממצלמה כבויה, רק על מנת
    שכבודו יהיה מרוצה, קקה של משטרה!
    נערך לאחרונה על ידי השושנים; 08-08-2016 בשעה 16:00.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ^^^^
    +1
    זה לא לגמרי מדוייק, זה ממש לא תמיד המשטרה ש'אשמה' בסגירת התיקים.
    לי גנבו קטנוע לפני X זמן. ניידת של בילוש תפסו את הילד קקה שגנב אותו על חם נוסע במעברות של ב"ש עם קטנוע בלי פלסטיקה קדמית (שהוסרה לטובת הגניבה) מרכיב עוד ילד קקה, שניהם בלי קסדות. הבילושניקים (שיצאו גברים לגמרי) התקשרו אלי, ועזרו לי להחזיר את הקטנוע הביתה (בבגאז' של המיצובישי-לאנסר-פשע של אשתי) תוך נסיעה איטית אחרי לוודא שהקטנוע לא מתרסק על הכביש. באותו לילה הלכתי לתחנת המשטרה של ב"ש להגיש תלונה (תהליך שלקח כמה שעות טובות).
    אחרי כמעט שנה קיבלתי מכתב שהתיק נסגר בגלל חוסר עניין ציבורי ובגלל שהקקה הוא קטין. ביחד עם המכתב המכעיס קיבלתי מכתב 'התנצלות' של הקקה בכתב יד של ילד בכיתה א'.
    הקטנוע לא חזר ליסוע, הקסדה נמצאת איפשהו במשטרת ב"ש ("ראיות"), והקקה כנראה ממשיך להסתובב במעברות הסנהדרין בב"ש מחפש קטנועים לשחוט.
    מי שמשחרר כאלו בד"כ זה מערכת המשפט, שמעדיפה לתת צ'אנס לעבריינים, ולא להעניש בחומרה.

Junior Member
    כמו שנאמר פה כבר, מצלמת קסדה זה אחלה פיתרון (אני מודה, גם לי אין כוח להתעסק בהטענות ועניינים, רוכב בלי). מה שכן-
    במקרה הראשון שתיראת, אם בעלת הרכב גרה בשכונה ואתה אומר שאתה זוכר את הדגם והצבע, אתה יכול לנסות לאתר אותה ע"י הסתובבות בחניות או לנסות להמתין מחר בבוקר ולראות אם יוצא לך להתקל בה שוב.
    כמובן שקל לומר לאחר המעשה שאתה צריך לזכור ולרשום לעצמך את מספר הרכב.
    לגבי המקרה השני, תוך כדי האירוע עצמו, אין מה לעשות לדעתי, הבחור עם אקדח שלוף, עדיף לשתוק ולתת לו לסוע לדרכו. אני חמוש כמעט תמיד, ועדיין במצב הזה לשלוף את הנשק בחזרה עליו- כנראה לא יניב תוצאות חיוביות. מה שכן, במקרה הזה שלפי מה שאני מבין נתת לו לעבור ורק אז המשכת לדרכך, חבל מאוד שלא רשמת את מספר הרכב. העברה שהבן אדם הזה ביצע היא פשוט חמורה מאין כמוהה. זה בן אדם שהמדינה סומכת עליו, ונותנת לו רישיון לאחזקת אקדח (בואו לא נכנס לדיון בנושא רישיון הנשק בארץ), והבחור הזה מאבד את האשתונות שלו ושולף על אזרח תמים בגלל קפריזה?? חד משמעית אדם שמסוכן לציבור, אם תגיש תלונה אני מאוד רוצה לקוות שבמצב הזה ישלל לו הרישיון.

Member הסמל האישי של tree
    ציטוט נכתב במקור על ידי Rutang צפיה בהודעה
    לגבי המקרה השני, תוך כדי האירוע עצמו, אין מה לעשות לדעתי, הבחור עם אקדח שלוף, עדיף לשתוק ולתת לו לסוע לדרכו. אני חמוש כמעט תמיד, ועדיין במצב הזה לשלוף את הנשק בחזרה עליו- כנראה לא יניב תוצאות חיוביות. מה שכן, במקרה הזה שלפי מה שאני מבין נתת לו לעבור ורק אז המשכת לדרכך, חבל מאוד שלא רשמת את מספר הרכב. העברה שהבן אדם הזה ביצע היא פשוט חמורה מאין כמוהה. זה בן אדם שהמדינה סומכת עליו, ונותנת לו רישיון לאחזקת אקדח (בואו לא נכנס לדיון בנושא רישיון הנשק בארץ), והבחור הזה מאבד את האשתונות שלו ושולף על אזרח תמים בגלל קפריזה?? חד משמעית אדם שמסוכן לציבור, אם תגיש תלונה אני מאוד רוצה לקוות שבמצב הזה ישלל לו הרישיון.
    הרגת אותי, ההנחה הראשונה שלי כשקראתי את הסיפור הזה זה שלבן-אדם אין רישיון לנשק => לא כדאי להתעסק.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Rutang צפיה בהודעה
    כמו שנאמר פה כבר, מצלמת קסדה זה אחלה פיתרון (אני מודה, גם לי אין כוח להתעסק בהטענות ועניינים, רוכב בלי). מה שכן-
    במקרה הראשון שתיראת, אם בעלת הרכב גרה בשכונה ואתה אומר שאתה זוכר את הדגם והצבע, אתה יכול לנסות לאתר אותה ע"י הסתובבות בחניות או לנסות להמתין מחר בבוקר ולראות אם יוצא לך להתקל בה שוב.
    כמובן שקל לומר לאחר המעשה שאתה צריך לזכור ולרשום לעצמך את מספר הרכב.
    המקרה השני היה בחיפה, אני במקור חיפאי, כרגע לא גר שם, הייתי שם בביקור אצל חבר, אך לחזור ולחפש רכב כזה בתוך העיר הגדולה זה כמו לחפש מחט בערימת שחט.

המקרה הראשון, היה בכפר ערבי קרוב לחיפה, תוך כדי ויכוח הבחור שלף אקדח מתא הכפפות וניגש לפתוח את הדלת שלו, ברור לך שבמקרה הזה לא חיכיתי ללחיצה על ההדק, פשוט טסטתי משם כמה שיותר מהר, התרחקתי מאוד ואז התקשרתי למשטרה, באותו רגע נתתי תיאור מלא על פרטי הרכב ועל פרטי האנשים שהיו בתוכו, מה לובשים איזה צבעים, מאיפה האקדח נשלף, ולאיזה כיוון הוא נסע , אך לא את מספר הרכב כי לא הצלחתי לראותו, אני בספק שעשו עם זה משהו.