יכול לעזור לגבי הסוזוקי - נוח גדול יעיל בעיר ומחוץ לעיר, קל מאוד לטפל בו, אם אתה מטפל לבד זה גם זול מאוד, יש לו שוק טוב וחזק ומועדון טוב ופעיל מאוד. חלקים יש בשפע לכולם, בארץ ובחול.
מכרתי את ה CBF600S, אופנוע נהדר מבחינת מנוע ואמינות, פשוט לא התחברתי לתנוחת הישיבה.
התקציב עומד על כ 23,000 שקלים. התבייתתי בעיקרון על ויסטרום 650 שנתונים 2007-2009 וכן טראנסאלפ 700 שנתון 2008.
עשיתי סיבובון על טראנסאלפ 700 אהבתי כמובן את התנוחה, והוא מרגיש לי מתאים.
על הויסטרום רק התיישבתי והרגיש לי מאוד נוח.
שניהם V טווין כידוע. ובכל זאת האם יש הבדל מהותי במנועים?
ממה שהבנתי גם אין בעיות כמעט באמינות של האופנועים הנ"ל, ועם זאת אם למישהו יש הערות לגבי זה אשמח לדעת.
כמו"כ - אשמח לקבל תמונת מצב לגבי עלויות אחזקה? מה יותר זול? אני נוסע בין 600-800 ק"מ מדי חודש, ומחפש מרווח טיפול כמה שיותר גדול.
בהקשר מרווחי הטיפול - מכיר את ה XT660Z, אבל משום מה פחות התחברתי אליו, אולי כי מיציתי את מנוע הסינגל הזה עם ה XT660R שזה למעשה אותו מנוע, ואני מחפש נסיעה יותר חלקה ועגולה. עם זאת לא שולל על הסף אם החישובים הכלכליים יכריעו לטובתו.
עקרונית יש לי טראנסאלפ 650 שנכנס יפה בתקציב ועם נתונים סבבה לגמרי, פשוט לא ממש מתחבר למראה של האופנוע, וגם קראתי במבחני דרכים שהוא די חלש בבין עירוני. אשמח לעזרה מבעלי ניסיון גם לגבי הדגם הזה, מבחינת עלויות אחזקה, והתנהגות.
לאור האמור, נא עזרתכם בעניין.
יכול לעזור לגבי הסוזוקי - נוח גדול יעיל בעיר ומחוץ לעיר, קל מאוד לטפל בו, אם אתה מטפל לבד זה גם זול מאוד, יש לו שוק טוב וחזק ומועדון טוב ופעיל מאוד. חלקים יש בשפע לכולם, בארץ ובחול.
רכבתי על 2 הכלים.
הטראנס הרגיש לי קליל וידידותי.
הוא שופר (אגזוז ועוד כמה פיצפקעס) על פניו נראה לי שהוא פחות זריז מהסזוקי.
אני מניח שכן הייתי הולך על ההונדה בהשוואה בין ה2 ( אני חסיד של סוזוקי - והייתי מרוצה מאוד מרמת השירות של אבניר ואני מניח שאחזור אליהם בעוד מספר שנים עם השתחררות קרן ההשתלמות הבאה שלי בתכנון וי סטורם 1000).
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אתה יכול לשקול גם את הימאהה TDM 900 - מנוע טווין מקבילי, חזק וטוב מאוד בבינעירוני
טיפול כל עשרת אלפים ומנוע אמין מאוד.
"יכולת שטח" כמו הסטרום...
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
חמישה הילוכים בטראנסאלפ מספיקים כדי לראות שהוא די מיושן.
הויסטרום אמין ונהדר אבל שים לב שבתקציב הזה אתה מכוון לאחד עם לפחות 100 אלף ק״מ.
יש טראנסאלפים עם קילומטרג של בימרים ישנים.
אמין הוא כן
הייתי הולך על הטרנס 700
אני לא מבין למה אתה חופר כלכך הרבה
הרי ברור שתמכור את האופנוע שתקנה אחרי 3 חודשים גג
ממה שאני זוכר אתה התחלת עם KLE
עברת לטנרה
המשכת עם הCBF600
KLE לפני שנתיים וחצי מכרתי מסיבות כלכליות אחרי 7 חודשים...טנרה חרשתי עליו והחזקתי קרוב לשנה וחצי . CBF600 קניתי כברירת מחדל היות וזה מה שהיה לי זמין והייתי חייב כלי תחבורה. אני בכלל בקטע של דו"ש, תנוחת הישיבה לא הייתה אופטימלית בשבילי
מחפש כלי לקשר ארוך ויציב..
מה מפריע לך? קח ריטלין ותרגע...
אני באמת לא מבין מה מפריע לך, גם לי זה קרה, קניתי ויסטרום 2012 ואחרי כמה חודשים נכנסתי להוצאה לא צפויה, מכרתי וקניתי ויסטרום 2005, ואחרי עוד כמה חודשים, העבודה החליטו לקנות לי אופנוע CB500.
ובכלל, מז זה משנה לך מה הסיבה למכירת כלי תחבורה ששימש אותו, הרי מדובר בעניין פרטי שלו, רק הוא יודע איזה כלי יהיה לו נוח, מתאים, או עונה על דרישותיו.
בכלי דו גלגלי במיוחד, מצאתי את עצמי לא מעט פעמים, פשוט לא מסתדר עם כלי מסוים, לא נוח לי, או לא ממש מתאים לצרכי וכו...
לפות"ש, בתור אחד שהחזיק ב2 ויסטרומים אני יכול להמליץ לך על כלי הזה, תמצא בו הרבה כיף, נוח מאוד, פראקטי, אחזקה תלוי (לטפל לבד זול, במוסך נורא יקר), קח בחשבון שמדובר בכלי שלא מיועד לשטח, אם אתה מתכוון להשתמש בו לטיולי תיור בשביל הנוחות ואפילו קצת בשבילים קלים אז הוא יתאים לך בול, לשטח טכני הייתי הולך על כלי אחר, אולי הטראנסלאף עדיף ממנו בשטח, אני גם לא יכול להמצליץ עליו מכיוון שאין לי כל ניסיון ממשי איתו.
רק לשם הבהרות עבור כל גיבורי הסוף שבוע.
שבילי קקל זה לא שטח קל.
הויסטרום לא נועד מעולם לזה. בשטח קל אם הייתי אדם מהמר, היית משאיר אותו שם
הויסטרום כמו הtdm זה אופנוע שנתפר למידותיהם של אלו שרוצים להרגיש עם כשהם בלי. אופנוע שטח.
אם לא הייתי קונה טנרה הייתי קונה טראנסאלפ והייתי עושה איתו כל מה שאני מעולל לטנרה המסכן שלי והייתי עושה את זה בנוחות של קטר על גלגלים.
לא שהטנרה שלי איזה עלה נידף ברוח, פשוט ספרטני.
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
טראנסאלפ 2007 עם 73 אלף ק"מ? או פגאסו 2010 עם 48 אלף ק"מ?
מצד אחד, אמינות מוכחת של הונדה, זמינות חלפים, נוח לי מאוד מחיר 21 אלף סופי. מצד שני יש לפגאסו את המנוע של הטנרה, סינגל, מרווח טיפולים של 10 אלף ק"מ מחיר 18 לפני מיקוח.