תוצאות 1 עד 12 מ 12

אשכול: תסכול על הביטוח.

Senior Member

Unhappy תסכול על הביטוח.

אני מפרסם את זה בפורום אוף טופיק כי זו לא שאלה ואין לנושא פתרון. אין סיבה שזה יהיה בלוח הכללי.
    כל אחד מתמודד עם הנושא בדרכו שלו, מנסה להעלות מודעות וכדומה אבל בזמן שרכבתי היום בבוקר, זה פשוט הכה בי.

https://gfycat.com/CreativeReasonableCarp

ככה אנחנו נראים.
    אף אחד לא רואה את האופנוען שלבוש במעיל ב-40 מעלות חום, ממוגן מכף רגל ועד ראש שמנסה רק לא למות בדרך מהבית למשרד.
    מה שרואים זה את ההמון הערום, בכפכפים וסיגריה, עם מבט מזלזל, חותכים בכביש מהיר ועולים על המדרכות.

אם הייתי נהג פחית או כל בן אדם שלא עולה על דו גלגלי בכל בוקר, לא הייתי יורק לכיוון בעלי דו גלגלי שמתבכיינים על הביטוח.
    איך אנחנו הולכים לשכנע מישהו להוריד את מחירי הביטוח כשאנחנו נראים כמו תאונה על גלגלים?

אני אישית וויתרתי.
    ברור לי שכל אחד זכאי לרכב כמו שנראה לו, עם המיגון שמתאים לו אבל זו לא דרך לזכות באהדת הציבור.

Senior Member
    חשבתי שאנחנו נראים כמו hi viz power rangers

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    תכלס מסכים איתך לגמרי. בעיני הציבור אנחנו נראים כמו עבריינים על 2, שרוכבים עם כפכפים, סיגריה ביד אחת וטלפון ביד השניה; שנוסעים על מדרכות, מפרססים על איי תנועה ובאופן כללי נוסעים כאילו הם בעלי משאלת מוות שחותכים בכביש ומתפרצים לצומת באדום. אין פלא שבכל כתבה בנושא בעיתונות הכללית רוב הטקבקים מאחלים לרוכבים מוות בכביש ומעודדים את העלאת מחירי הביטוח (תוך זה שהם קונים את השקר שהם מממנים את הטיפולים באופנוענים) לרף אף גבוה ממה שהוא צפוי לעלות.
    הנה דוגמא עדכנית:
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4838424,00.html
    בכלל, אחוז הרוכבים שעושים את זה בזהירות, עם מיגון מלא, ובלי לעשות 'פרסות שליחים' הוא נמוך, ומספיק מבט רנדומלי בכבישי המרכז כדי להבין שאנחנו המיעוט של המיעוט.

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    אתה צודק וככה זה נראה אבל הבעיה היא לא רק תדמיתית. כבר דובר ועוד ידובר על זה שאת הישראלי הממוצע לא מעניין שום דבר חוץ מבריכת החרא שהוא ספציפית שוחה בה.
    מי שלא רוכב על אופנוע במקרה הטוב לא מעניין אותו אם יהיו אופנועים או לא ובמקרה הרע מצידו שיורידו את כולם מהכביש ושכולם יעמדו כמוהו בפקקים וישלמו את המחיר בזמן ובדלק בדיוק כמו שהוא ושאר העדר עושים. בשורה התחתונה הבעיה היא בציבור, בעם הזה, שלא מעניין אותו איש מרעהו, ולא רואה איך הוא נשלט מנטלית ע"י תקשורת מכוונת מטרה.
    היום זה האופנועים, מחר זה יהיה קבוצה אחרת על הכביש, אבל כזו שמשלמת מכיסה - כלומר המגזר הפרטי, ולא המגזר הליסינגי שהחברות מממנות לעבדים שלה.
    אישית אני לא מצפה מהעם הזה לשום דבר ולכן אני לא מדיר שינה מעיניי. ברור לי מה תהיה התוצאה (העליה תתבצע) וברור לי שהיא לא ברת שינוי כשזה הציבור במדינה הזאת.
    המחיר יעלה, ומי שמשלם ימשיך לשלם (כמו בכל דבר כאן), ועם כל הצער שבדבר מיום ליום אתה יכול לראות יותר ויותר בבירור לאיזה כיוון המקום הזה והחיים כאן הולכים.
    אגב מה שכתבתי על ה"עם" נכון גם לציבור האופנוענים. לא תהיה שום התאגדות פרט לכמה עשרות/ מאות בודדים שזה באמת עניין של לעשות או לחדול מבחינתם, והשיירה תעבור. כבר היום כשאני מדבר עם מכרים על העליה הצפויה התשובה הרווחת היא "בסדר בשביל עוד 100 שקל בחודש אני לא יעבור לאוטו ויעמוד בפקקים" ואת זה מי שמעלה את המחיר יודע ומבין טוב מאוד.
    במילים אחרות הגזירה כבר עברה ועברה יפה מאוד יחסית.
    נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 07-08-2016 בשעה 16:30.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    אני מפרסם את זה בפורום אוף טופיק כי זו לא שאלה ואין לנושא פתרון. אין סיבה שזה יהיה בלוח הכללי.
    כל אחד מתמודד עם הנושא בדרכו שלו, מנסה להעלות מודעות וכדומה אבל בזמן שרכבתי היום בבוקר, זה פשוט הכה בי.

https://gfycat.com/CreativeReasonableCarp

ככה אנחנו נראים.
    אף אחד לא רואה את האופנוען שלבוש במעיל ב-40 מעלות חום, ממוגן מכף רגל ועד ראש שמנסה רק לא למות בדרך מהבית למשרד.
    מה שרואים זה את ההמון הערום, בכפכפים וסיגריה, עם מבט מזלזל, חותכים בכביש מהיר ועולים על המדרכות.

אם הייתי נהג פחית או כל בן אדם שלא עולה על דו גלגלי בכל בוקר, לא הייתי יורק לכיוון בעלי דו גלגלי שמתבכיינים על הביטוח.
    איך אנחנו הולכים לשכנע מישהו להוריד את מחירי הביטוח כשאנחנו נראים כמו תאונה על גלגלים?

אני אישית וויתרתי.
    ברור לי שכל אחד זכאי לרכב כמו שנראה לו, עם המיגון שמתאים לו אבל זו לא דרך לזכות באהדת הציבור.
    הקטנוען בתגובה-

"תראו את המטורף הזה עם המעיל ב-40 מעלות חום איך הוא מצליח לרכב בכלל?? משוגע"
    "בטח חזר עכשיו מאיזה כביש מסוכן אחרי שסגר 200 קמ"ש ושייף את המגני בירכיים שלו. אדיוט"
    "יאללה שיעלו להם את הביטוחים כבר (אני מה אכפת לי המקום עבודה משלם)"
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    טוב אני אסתום. אתן לערן השני לענות, למרות זאת הוא 1100, אני כולה 99i

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    הכי מצחיקים, אלו הרוכבים שיש להם מעיל של דיינזה...
    אבל רוכבים עם מכנסיים קצרים, כפכפים ובלי כפפות.
    אפילו לזלזל באופן מושלם בעצמם, הם לא מצליחים.

Senior Member
    אחד האהובים עלי זה רוכבים עם מעיל וג'ינס, רק שבג'ינס יש חורים בברכיים.

אבל למה דווקא כפכפים? למה לא סנדלים או נעליים משהו?
    איך אפשר להסתובב ככה בכלל?
    מי האנשים האלה?

^^^^
    בדיוק היום ראיתי רוכבת על קטנוע לבושה בגופיה ומכנסי שרוואל קצרים אבל עם מגיני ברכיים ונעלי הרים. לך תבין...

Senior Member
    אולי היא דוגמנית רגליים?
    רוב הסיכויים שבפעם האחרונה שהיא החליקה אלה החלקים שחטפו הכי הרבה נזק.
    בהחלקה שלי אני רק השתפשפתי בברכיים (המיגון במכנס הלך לטייל) ובזרוע דרך המעיל איכשהו.

האמת שבמהירות רכיבה של עיר הייתי מעדיף שהקטנועים יהיו עם גופיה ומכנס קצר אבל עם מגיני ברכיים, נעלי רכיבה, מגיני מרפקים וכפפות מאשר רק מעיל וכפכפים כמו שנהוג.
    שמת לב אם היו לה כפפות?
    נערך לאחרונה על ידי nihrider; 07-08-2016 בשעה 17:21.

לא היו.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    אחד האהובים עלי זה רוכבים עם מעיל וג'ינס, רק שבג'ינס יש חורים בברכיים.

אבל למה דווקא כפכפים? למה לא סנדלים או נעליים משהו?
    איך אפשר להסתובב ככה בכלל?
    מי האנשים האלה?
    אלה לרוב הערסים הארצישראלים המצויים...
    Tracer 900

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי MasterOz צפיה בהודעה
    הכי מצחיקים, אלו הרוכבים שיש להם מעיל של דיינזה...
    אבל רוכבים עם מכנסיים קצרים, כפכפים ובלי כפפות.
    אפילו לזלזל באופן מושלם בעצמם, הם לא מצליחים.
    זה מעיל שקיבלו במתנה, מבטיח לך