טוב, עד שיהיו חוקים ברורים לגבי מכירה בפורום, אני מנצל את המצב P:
מוצעים בזאת למכירה מכנסי רכיבה Held Gamble. מי שלא מכיר את HELD - שיבוש לו בפינה.
נתחיל מהסוף למי שלא אוהב חפירות:
מכנסי רכיבה חדשים בניילון רב עונתיים - חסינים לגשם, מאווררים, עם בטנת חימום לחורף, עם מיגונים בברכיים.
מידה מדיום, נמצאות בת"א, 800 שקל. או 900 גמיש.
0545886689,
אסף.
למי שרוצה לקרוא קצת יותר ולקבל גם סקירת מוצר על הדרך, הנה:
הדגם הספציפי הוא מהטופ שיש ל HELD להציע בליין שהוא לא גורטקס. יש לו ממברנת HUMAX שהיא בעצם אותו רעיון כמו גורטקס - ממברנה חסינה למים
מצד אחד אבל מנדפת זיעה מצד שני. הממברנה היא בלמינציה, כלומר - לא בטנה שאפשר להוציא אלא חלק מהמכנסיים, כך שהם תמיד עמידות לגשם, אבל יש להם
שני רוכסנים שפותחים פתחי אוורור בירכיים.
מנסיון, מאחר ואני רוכב עם זוג זהה כבר שנה, הן חסינות לגשמים כבדים בנסיעה ממושכת. למעט פעם אחת שמים חדרו מלמעלה אבל זה היה בגלל המעיל..
עכשיו, לגבי ענין הנידוף - ראשית זה עובד. בממברנות האיכותיות יש באמת נידוף מסוים של זיעה, אבל למי שלא התנסה, גם בגורטקס (שזה בעיקר הפך להיות שם דבר, כמו גופרו או ג'יפ..) - זה לא קסם שאפשר להזיע ולהישאר יבש, אלא מזיעים ויש נידוף כך שלא מרגישים כמו בחלפ"ס שבו גם אם יש שמש בחוץ, בפנים אתה ספוג.
במכנסיים הספציפיים, פתיחת האוורור בהחלט גם משפרת את המצב, אבל לא מדובר במכנסי קיץ מבד רשת שמזרימים אויר כמו מעיל רשת. יש להן גם בטנת רשת נעימה על הגוף
שעוזרת לנידוף.
אני רוכב איתן כבר כמעט שנה, כמה אלפי ק"מ טובים, חורף וקיץ והן מעולות בעיני. בחורף אני לא משתמש בבטנת חימום כי היא משוגעת. פשוט סוגר את האוורור ופעם אחת שמתי גטקס דק. בקיץ הן נסבלות בהחלט. זה לא ג'ינס אבל אני סובל מחום ולא חושב פעמיים לפני שאני לובש אותן גם ביום חם וברגע שגם רוכבים ויש אויר אז המצב לגמרי סבבה.
עכשיו לגבי המיגון - ראשית, הן עשויות בד של DU PONT בצפיפות 750D, שזה מאוד(!) צפוף והבד אמור להיות עמיד יותר ממכנסי רכיבה ממוצעים בשפשוף. אמור, בכל אופן.. עם זאת, הן ממש רכות ולא מרגישות כמו חליפת אסבסט שבדרך כלל מרגיש ציוד רכיבה עשוי בד צפוף מאוד.
יש בד קוולאר באזורים שבדרך כלל משתפשפים כשאנחנו רוכבים כמו טמבלים ופוגשים כביש.
בברכיים יש מיגון מעולה של SAS TEC, שאחרי כמה דקות רכיבה כשהחומר מעט מתחמם נהיים סופר גמישים ובלתי מורגשים בעליל. יש אפשרות לכוון את הגובה שלהם בקלות ובהבדלים משמעותיים. אני 1.70 והן כמעט על הכי גבוה אצלי, יושבים בול.
בירכיים יש מקום למיגון - במקור מגיע ספוג דק כזה, אני הכנסתי מיגון של SAS TEC שמיוצר עבור HELD שהוא טיפה גדול על הכיס אבל מסתדר בגלל המבנה שלו.
לצערי יצא לי לבדוק את העמידות שלהן בשפשוף - אולם היה מדובר בנפילה במהירות מאוד נמוכה אז על המכנסיים לא ראו שום סימן והמגן בהחלט שמר לי על ברך וירך שמאל.
פיצ'רים מגניבים נוספים שיש להן -
בתחת יש עור שנקרא PITTARDS שמונע החלקה - החרא הזה עובד אפילו טוב מדי... ברכיבה ספורטיבית מאוד שצריך לזוז הרבה מצד לצד זה מצריך טיפה יותר להרים את עצמך כי אחרת הוא ממש מדביק אותך לאופנוע. בכל יתר הזמן ובמיוחד בגשם הדבר הזה עובד מדהים. מעבר לכך יש במפשעה בד אלסטי כך שהן באמת סופר נוחות וגם הגזרה שלהן היא יחסית צמודה ולא גזרת שק תפוחי אדמה שהרבה מכנסי רכיבה מתהדרים בה.
בונוס אדיר - יש מלא כיסים! יש כיס מאחור עם רוכסן, פחות שמיש בעיני אבל מלפני יש שני כיסי ג'ינס שבכל אחד מהם יש גם כיס נוסף פנימי שנסגר עם רוכסן עמיד (אך לא חסין) לגשם. מעבר לכך יש בכל ירך שני כיסי CARGO, שנפתחים עם סקוץ' והם חסינים לגשם. ההשקעה אגב ניכרת בירידה לפרטים הקטנים - בכל כיס יש לשונית קטנה שעליה כתוב Waterproof או Non-Waterproof.
מעבר לכך יש על הכיסי ירכיים שני כיסונים קטנים נוספים שאחד מהן משמש אותי בדיוק לאטמי אזניים והשני מתאים בדיוק לאכסון של כדור משכך כאבים
עוד קטע מגניב זה החגורה שמגיעה עם המכנסיים ונסגרת על ידי מגנט.
יש גם מחזירי אור משוגעים באזור הקרסול ונראה לי שזהו בגדול.
קצת על מידות - אני 1.70, לובש מידה 42 בקסטרו(...). המדיום יושב עלי מצוין ותאכלס אפשר גם טיפה יותר שמנמן. בהתחלה רכשתי SMALL והיה TOO SMALL בשבילי. מבחינת אורך - אני מאמין שהם יתאימו גם למישהו גבוה יחסית, ועל פי טבלת המידות למיטב זכרוני זה עד 1.85.
רכשתי אותן בזמנו מאחד האתרים הגרמניים, עלו משהו כמו 750 שקל פלוס משלוח ואז שילמתי עוד קצת מיסים. היום אפשר לקנות HELD אצל AD מוטוספורט, אז שווה לבדוק אצל דדוש אם יש לו את הדגם (או אם אתם מדיום - כאמור, זה גם פוסט מכירה... אני אעשה לכם מחיר זול יותר ממחיר חו"ל P: ).
אגב, למי שתהה למה יש לי שני זוגות - הוזמנו בטעות פעמיים, האנטישמים לא ביטלו, אמרתי לא נורא ונתתי אותן מתנה לאחי אבל הן לא התאימו לו במידה אז הוא לקח ממני זוג אחר שהיה קטן יותר. זה שלמכירה כמובן עם התגיות והכל...
יש פה וידאו בהולנדית שמסביר על המכנס והמעיל התואם. לדוברי הולנדית שביניכם...
https://www.youtube.com/watch?v=6wgqi5uQk6o
תמונות אפשר פה:
http://wheelz.co.il/%D7%A7%D7%90%D7%...1%D7%99%D7%A9/