רק לי זה נשמע כמו רעיון גאוני ל״איך נמנע לחץ ציבורי להורדת מחירי הביטוח? נספר שאנחנו הולכים לעלות את מחירי הביטוח ואז אחרי שבוע נחזיר למצב הקיים וכולם יהיו מרוצים...״
גאונות לשמה...!
רק לי זה נשמע כמו רעיון גאוני ל״איך נמנע לחץ ציבורי להורדת מחירי הביטוח? נספר שאנחנו הולכים לעלות את מחירי הביטוח ואז אחרי שבוע נחזיר למצב הקיים וכולם יהיו מרוצים...״
גאונות לשמה...!
עושים מאיתנו צחוק, זה היה ספין עלוב כדי שלא נזכה להורדת מחירים כמו כולם.
אותה שיטה שעובדת עם מחירי הדלק כבר שנים.
הכל שקרים
ישחילו לנו את הצינור מהיום למחר
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
גם אם זה נכון, חייבים להמשיך את המחאה ולנתב אותה להווזלה אמיתית בביטוחים, במיסוי על כלים, מיגון. לא חסר על מה.
Tracer 900
אני הייתי יוצא במחאה בכל זאת, לא מפספס את הכעס ומבקש הוזלה כפי שהובטח.
כך בדיוק ממוססים את ההתקוממות.
מעניין מי יקח את התהילה ויגיד שהוא זה שהצליח להשפיע...
גם אם לא ראינו מי באמת עובד בשטח.
מאסטר צודק. אם יש זמן רלוונטי, והזדמנות פז לתיקון עוול הביטוח, זה בדיוק בדיוק עכשיו!
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
גם אם הצלחנו לעצור את ההעלאה עכשיו, אין שום בטוחות שתוכנית המגירה הזאת לא תצא לפועל עוד שנתיים שלוש שתהיה ממשלה אחרת ואז לא נוכל ליפול על אוזניים שהבטיחו לנו הבטחה לפני הבחירות, לכן עכשיו זה הזמן כן להמשיך את המחאה, את הפוסטים ולעשות צעדים טיפה יותר דרסטיים גם בשביל שנקבל את ההנחה שהובטחה לנו ונתחיל לראות שיוון בינינו לבין כלי הרכב, אם לא נקבל צינור עוד שנתיים שלוש.
אני עדיין בפנים
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
יכול להיות שזה בכלל היה מהלך עסקי שנועד להוריד את גובה הפיצויים למבוטח ובמקביל להשאיר את מחיר הביטוח הנוכחי על קנו, כלומר שוב, חברות הביטוח ירוויחו יותר.
יש אישור רשמי ממשרד האוצר - העלאת המחירים המתוכננת בוטלה!
![]()
זה כאילו כתוב בסינית, מישהו יכול להסביר מה המשמעות של ביטול השינוי בריבית?