אכן כל הכבוד למטרו!
Sent from mTalk using windows 10 mobile
בשורות טובות, או לכל הפחות מעודדות
לפני יומיים כתבתי אימייל למטרו בנושא, והבוקר חזרו אלי בשיחת וועידה המנהל הטכני ומנהלת קשרי הלקוחות.
הם אמרו שלמרות שהאופנוע כבר לא באחריות הם מוכנים לפתוח את המנוע לבדיקה על חשבונם. אם תתגלה שהבעיה אכן נובעת מפגם בייצור הם יפנו בשמי לימאהה העולמית ויבקשו פיתרון. כמובן שאם הבעיה לא תתגלה כפגם בייצור אני אצטרך לתקן על חשבוני.
כל הכבוד למטרו על שירות הלקוחות, עד כה!
עכשיו נותר לי לקוות שאכן הבעיה תתגלה כפגם בייצור...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
You live more in five minutes on a bike like this going flat out than some people live in a lifetime" - Burt Monroe"
KTM 790 Adventure R
אכן כל הכבוד למטרו!
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
כל עוד זה הסכם שלא מחיב אותך לתקן אצלם במקרה שזה לא פגם במנוע זה אחלה שירות אחרת זה סתם מלכודת דבש.
שאפו, גם בהתנהלות שלהם למול תלונה שלי על שירות במוסך, התרשמתי שהם התאמצו להוציא אותי מרוצה. זו רמת השירות שצריך לשאוף אליה בישראל, בהצלחה.
נו למרות העצבים שלי שאפו אכן מהלך ראוי - מקווה שאכן יתגלה שזה נובע מפגם בייצור ולא ידחפו לך שימוש לא נכון בכלי או משהו בסגנון
יישר כח
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
כך נראה פגם ביצור, מנוע ורסיס שנשבר לו שסתום!
לימאהה יש אינטרס בללמוד את הבעיה ואולי זו הסיבה לפרץ הנדיבות של מטרו
אגב, למיטב ידיעתי...הוחלף מנוע קומפלט ללא עלות ללקוח, תבינו מה שתבינו.
ראיתם את הפגום, ראיתי את החדש נפתח מהקופסה והניילונים - מנוע קומפלט בלי משחקים.
אבל...יש גם אבל...
האופנוע עבר את תקופת האחריות, האופנוע עשה 100 אלף קילומטר.
המוסך המורשה המטפל, עשה כל מאמץ מול מטרו, הם פנו לייצרן, היצרן הסכים לגוד-וויל...
והופ, יש מנוע חדש, קומפלט, מהניילון...ללא שום עלות מצד הלקוח כולל הפירוק וההרכבה.
אז יש ויש, האבל הוא - שיבוא הרוכב הממוצע ויגיד - אם עשו לו...למה לא לי? גם לי מגיע!
ואני אומר, כל מקרה לגופו, כל דבר צריך להשקל בכובד ראש
ולכל מי שמכיר אותי וגם מי שלא, אני אישית משתדל להיות הכי ישר והכי אובייקטיבי שאפשר.
(למרות שכבר היו גולשים שחשבו שאני מקורב או עושה הפליות...(במקרה הזה)
אז כחלק מזה, אני מביא גם מקרה טוב שקרה ללקוח של מטרו.
אולי זו טיפה בים, אבל היא צריכה להראות. ריספקט.
היום בבוקר, הובלתי אחר כבוד את האופנוע למוסך YD Moto בירושלים,שם הוא הופקד בידיו האמונות של יואש להמשך חקירה.
מכיוון שיואש בחור קשוח עם פוקר פייס (), לא הצלחתי להוציא ממנו מידע מעודד כגון מתי תהיה לו אבחנה, או האם יקרא לי לראות את הממצאים. הוא אמר שהוא יהיה בקשר עם מטרו, ידווח להם ויתייעץ איתם ואז יהיה איתי בקשר, ושאני אתכונן להמתין המון זמן.
אני סומך עליו ומנסה להמתין בסבלנות עד שיגיעו למקור הבעיה.
חברים, זה הזמן להתפלל. אתם מוזמנים להצטרף לתפילות שלי![]()
You live more in five minutes on a bike like this going flat out than some people live in a lifetime" - Burt Monroe"
KTM 790 Adventure R
יאללה שיהיה בהצלחה!
מחכים לעדכונים.
איך אתה מתנייד בינתיים?
KTM 790 Adventure R
אני רואה אגזוז זרימה חופשית מותקן, יש מצב שיש לזה קשר למה שקרה במנוע?
בדקת קשר?
אני שואל מתוך התענינות כמובן, אין לי ידע טכני לתרום.
ואם בסוף יתברר שזה הבעיה האם הוא הותקן במטרו עבור כיסוי תחת למקרה ו...?
אשמח להחכים.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'