עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 20 מ 20

אשכול: אז היום פעם ראשונה ראיתי אפריקה טווין

ציטוט נכתב במקור על ידי MasterOz צפיה בהודעה
    אז לא חיכיתי שיוב יגיד כן...ואתה יותם, בהחלט צודק! זה לפעמים גנון!

יוב ויותם - שימו לב, הסכיתו והפנימו...
    האמת היא, שחלק מפורום איכותי זו רמת השאלות.
    אין קשר לחוקי הפורום.
    אז בתור מנהל תן לי להבין משהו (יוב - הכוונה אליך בלבד)
    אתה אומר שאני מוריד את רמת הדיונים כאן?
    אתה אומר שאני מתפלצף?
    אתה אומר שאני מתחכם?
    אתה אומר שאני טיפש? (כי עדיף שהייתי שותק כמוך, אם אין לי משהו חכם לומר...נכון?)
    כי אם כן...זו בהחלט עבירה על חוקי הפורום.

לדעתי, מה שכתבתי, אמור לגרום לכותב ולאחרים לחשוב שאולי...רק אולי...
    מכל ההתיחסות לאופנוע באשר הוא, המראה נחשב, אולי גם הסאונד.
    אבל לראות אופנוע כזה ולומר שהוא נראה טוב...זה בסדר,
    ואז...כבדרך אגב, להוסיף, שהסאונד שלו נשמע חלש...ועוד כשהוא מתרחק
    זה כבר לדעתי גובל עם הרבה דברים שלא אמרתי כדי לא לפגוע או להעליב את פות"ש,
    כי אם הוא יקרא שנית את מה שהוא כתב, גם הוא עלול לחשוב את אותם הדברים.
    כן! בהחלט היתה נימה של ציניות, כדי לעודד מחשבה נוספת.
    כן! בהחלט היתה נימה של סטלבט על השאלה, "כמה הוא יעלה בעוד שנתיים?"
    כי מה? מישהו כאן נביא? יש לזה חישוב מיוחד?
    כי אנחנו יודעים מה יהיה מצבו של הכלי בעוד שנתיים, איזו יד הוא? את הקילומטרים שעבר?
    או כל פרמטר אחר? וביחס למה בדיוק? סתם לירידת ערך הכלי בשנתיים, אם עמד ולא נגעו בו?
    אם אתה לא מבין שהכוונה לא לפגוע, אלא לעורר את השאלה והמחשבה,
    לך ולשאר הגולשים. במיוחד הצעירים והחדשים, שאני רודף אחריהם כמו גננת,
    שתשכילו להתנסח נכון, ברור, עם כמה שיותר פרטים ושאלות ענייניות.
    אם אתה חושב שאתה צודק, זה בסדר. זה רק גורם לי לחשוב עליך
    גם בתור מנהל...שאתה קצת טרחן ונודניק.

לשניכם אני מוסיף - הגנון הוא בשאלות ואמירות כאלו, לא במה שאני כותב.
    לא ראיתי את העריכה שלך.
    אני אשתדל להתייחס לכמה שיותר:
    "האמת היא, שחלק מפורום איכותי זו רמת השאלות." מסכים איתך ב100%. אני גם לא רוצה לראות את הרמה פה מידרדרת לרמת דיונים שיש בקבוצת פשפשוק אופנועים יד 2 בפייסבוק.
    לא אמרתי שאתה טיפש, לא רמזתי וגם לא חשבתי. אם זה מה שהבנת אז אני מתנצל.
    לגבי התפלצפויות והתחכמויות - לי אישית ענית בהתחכמות כשאני מנסה לקבל תשובות רציניות ועזרה רק כי לא התנסחתי ברמה שרצית.
    תשובות כאלה, ותגובות ש"נותנות לך על הראש" רק מבאסות את הרצון לכתוב פה ולעזור אחד לשני.
    אתה עושה את זה באופן קבוע (לא לי, ואני בטוח שאתה לא עושה את זה מנקמנות אישית כי אתה לא אוהב פה מישהו).

לדוגמא:
    http://fullgaz.co.il/forums/showthre...F2%EC%E9%E9%ED

פה אתה בטח חושב לעצמך איזה טרחן נודניק הוא שהוא ככה מביא לי דוגמה ספציפית.

לדעתי התגובה הראשונה שלך היא התחכמות שפשוט לא תרמה לכלום. אני מבין שגם פה הייתה נימה של ציניות כדי לעודד מחשבה נוספת? חרטא.
    איפה זה תרם בדיוק? לא יכלת ישר לענות לעניין? היית חייב לראות עוד אנשים שלוקחים אותי ברצינות?
    התגובה השנייה אחרי שראית שאני באמת מנסה לקחת את הדיון הזה למקום רציני ולקבל עזרה הייתה במקום והצלחת לעזור לי. שאפו.

אם אתה רואה משתמש שבאופן קבוע כותב שטויות - תנעל/תצחק על המשתמש/תעשה מה שאתה רואה לנכון.
    אבל אתה נכנס פה באנשים בקטנות. כשמישהו מנסה לקבל פה עזרה ולא אהבת את איך שהוא כתב את זה (ואל תתפס על המקרה הספציפי הזה, או על השרשור נעליים שפתחתי. כי אני לא נעלב מאנשים בפורום, לא רב עם אנשים מאחורי המסך שאני לא באמת מכיר ואני מדבר באופן כללי על ההתנהלות שלך) אתה נכנס בו גם כשאפשר אחרת וזה מבאס.
    תסביר מה לא בסדר. או אל תסביר. שהשרשור ישאר ריק! אם אתה רואה שהדיון הולך לפח אז תתערב.
    עם כל הכבוד לך בתור מנהל פורום, אתה לא חייב לחוות את דעתך בכל מקום. מה שלך יראה מפגר לאדם אחר לא יראה מפגר.
    בדיוק כמו עם השרשור נעליים שלי.
    במקום להנגיש את הפורום לכמה שיותר אנשים שישכילו, אתה בוחר לצמצם את מי שיכתוב פה למי שאתה אוהב את מה שהוא כותב.
    והשם ירחם או הוא לא יודע לכתוב בלי שגיאות כתיב!

אין לי את התלונות האלה לגבי אף אחד משאר המנהלים. זה ספציפית אליך. אף אחד לא שולף את המקל מהר כמוך. לדוגמא פה - יכלת להעביר את השרשור לאוף טופיק כמו ש-uriar עשה, אבל בחרת לדפוק תגובה צינית שלא העבירה שום מסר לאף אחד, למעט "המנהל מזלזל בשאלות שלי". זה המסר שעבר.
    אני בטוח שניסית להעביר משהו אחר, אבל סרקסטיות לא עוברת טוב דרך המקלדת. אני לא מבין איך אתה לא יודע את זה.

אני מכבד את העבודה שאתה עושה ואני יודע שלנהל פורום זה הרבה חרא. גם אני הייתי מנהל פורום קטנצ'יק כשהייתי ילד, ואני זוכר כמה צריך להתעסק בשטויות.
    אבל אתה רואה את העבודה שלך פה בתור גננת במקום לראות אותה בתור מורה/מדריך שזה מה שאנשים פה מצפים ממך.
    אתה יכול לקרוא לי טרחן/פלצן/קשקשן... מה שבא לך. אני לא מתווכח עם אנשים כאן. אם זאת הדעה שלך עלי, לבריאות. זה לא מזיז לי כי אני לא פה בשביל לקבל אהבה ולמצוא חברים.
    אני פה, וכולנו פה, כדי לשתף מידע, חוויות, ולעזור אחד לשני.

מה שאני אומר ומבקש זה שתשדל להיות יותר סבלן - כי כשתסיים לסתום לכולם את הפיות בסוף אף אחד לא ירצה לדבר.
    אתה יכול להתפס לכל מה שכתבתי בדוגמאות ספציפיות לאיך ההתנהלות שלך היא ללא רבב, ואיך אתה מנהל טוב כמו וורן באפט, בדיוק כמו שעשית עד עכשיו בשרשור פה. או שאתה יכול לנסות להפנים את מה שאני מנסה להגיד.
    בא לך להשאר גננת? תשאר גננת.

אני לא מצפה לתגובה ממך, רק תהרהר רגע מה גורם לסטודנט לכתוב לך במשך עשרים דקות במקום ללמוד למבחן שלו.
    קח מפה מה שבא לך.

Senior Member
    האופנועים כנראה ישמרו על ערכם יותר טוב מרוב הכלים שיש בשוק כרגע אבל השאלה כמה רוכבים ישארו בחיים אחרי כל בעיות הצמיגים שיש להם כרגע.

Sent from my A0001 using Tapatalk

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי Yuv_Coehn צפיה בהודעה
    אמ;לק;
    כאמור - ארוך מידי ולא קראתי. אבל אני מקווה שזה לא דיון על תפקוד ההנהלה כי דיונים כאלו מקומם בהתכתבות פרטית לפי חוקי הפורום ולכן זה יגרור אזהרה ונעילה - ואז מי מחרב את "הדיון" מר יוב_כהן? עוד מההודעה הראשונה היית צריך להשתמש בכפתור דיווח או לפנות לעוז או לכל מנהל אחר בפרטי.

Member הסמל האישי של Ritalin
    MasterOz היית אחלה בגלגול הקודם של פולגז ואז עשית חרם וירדת למחתרת.
    אולי תגלה לנו למה נעלמת?
    בגדול אני לגמרי בעדך
    אבל לאחרונה אתה מתחיל להזכיר לי מנהל אחר שהיה פה (c081) נראה לי קובי היה שמו שכל מה שהוא עשה היה לחסום אנשים ולדלל את המשתמשים.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ננעל. רק לכבוד שבת - הפעם בלי אזהרות.