בקיצר, מישהו יודע כמה אופנועים כאלה נמכרו?
מעניין מאוד, נראה על פניו איכותי ביותר.
בקיצר, מישהו יודע כמה אופנועים כאלה נמכרו?
מעניין מאוד, נראה על פניו איכותי ביותר.
יש הבדל משמעותי ברכיבה על שני הכלים
מצד אחד הוא זול בהרבה מהנינג׳ה 300, מצד שני אין לו ABS.
לא עדיף כבר ללכת על 250sl עם ABS וביטוח מוזל?
אני לגמרי בעד תחרות בשוק אבל מחסור ב-ABS זה עניין קריטי. על אחת כמה וכמה לרוכבים חדשים שמחפשים כלי ראשון.
ראיתי אחד כזה היום על כביש 4 ליד זכרון יעקב נראה ממש טוב!
אלכס, אם אתה שואל אותי, הsl לא בתחרות עם tnt300 גם אם תוסיף לabs קוויקשיפטר ומערכת בקרת אחיזה. אתה תסכים איתי גם אם רק תסתכל עליהם אחד ליד השני. חוץ מזה, חוויתי abs בכמה אופנועים ובכנות, מעדיף להיות בלי abs מאשר עם אחד מעפן שמתערב לך בכל הזדמנות ויוצר כמעט תאונה
אני פחות עף על העיצוב הכולל אך על פניו, ממראה עיניים ה-300/250 נראות כמו אופציות מעניינות לאנטרי לבל בשוק המקומי ובהחלט מדגדג לבצע נסיעת מבחן.
אני יכול לתרום לדיון שבתור בעלים של keeway, בינתיים אני מרוצה מהאופנוע (חוץ מאיזה פאק 2 קטנים)..
ובהקשר לעיניין אני אפילו מאוד מרוצה מהיבואנים שעושה רושם שהם אנשים טובים וקשובים לצרכן בהרבה מובנים.
הכלים של בנלי נשמעים מאוד מעניינים, יש לי חולשה בברכיים למותגים איטלקיים, גם אם כיום הם מיוצרים בסין. העיקר שהלב (מרכז הפיתוח) יושב באיטליה.
מבחינת ההבדלים בין גרסת ה-250 וה-300, אל תשכחו את עניין הביטוח. הדבר בטח משחק עניין למי שמחפש כלים בנפחים האלה.
מה בסוף בחרת ולמה?
מה מרווח הטיפולים של בנלי?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מרווח הטיפולים אצל ה250 הוא כל 5 אלף ואני חושב שככה גם אצל ה300,מה שכן לי מחירון הטיפולים שהם פרסמו הטיפולים לא יקרים במיוחד.
בחרתי בסוף ב250 בגלל שיקולים כלכליים של מחיר הכלי,מחיר ביטוח והכי חשוב כמעט אין כלים כאלה בארץ,לכן לא ידוע עוד מה יהיה מצב השוק איתם
מקבל אותו יום חמישי הקרוב נעדכן איך הוא![]()
מחכה בקוצר רוח לתמונות וחוות דעת! תתחדש!