תשמע אני מבין שיש לך נסיון בתחום אבל מומחה שלא בודק את עצמו וחושב שהוא יודע הכל הוא לא מומחה. אולי מומחוי.

ציטוט נכתב במקור על ידי motomaniaco צפיה בהודעה
איזה חצאי אמיתות בדיוק?

אלו:

ההבדל באיך שהקסדה סופגת את המכה. ובנוסף קסדות מסיבים כמעט תמיד ברמת גימור ונוחות גבוהה יותר
ספיגת האנרגיה מתבצעת בשכבה הפנימית. המעטפת נועדה לשמור על השכבה הפנימית שלמה ולמנוע חדירה של עצמים. רמת הגימור קשורה בעקיפין במקרה הטוב.

בסופו של דבר אני חושב שעדיף קסדה מסיבים אורגניים. אבל הכל תלוי במה שכל אחד מחפש
לא יודע מה הכוונה לקסדה מסיבים אורגניים, בשואי הם רק חלק מההרכב. אבל בהתנייה שהוספת בסוף בעצם ביטלת את מה שאמרת והשארת את זה פתוח.

אתה צודק ב100 אחוז חוץ ממשקל אין שום הבדל. ובדיוק בגלל זה אי אפשר להיכנס למסלול עם קסדה מפלסטיק. אבל כמובן שאתה צודק וכולם טועים
אז יש הבדל או אין הבדל? וההערה האחרונה מיותרת.

אוקיי אז ככה. אני מנהל אגף קסדות בחנות אופנועים הכי גדולה באיטליה אני בתחום משנת 97, ואני אומר לך שתקן סנל לא אומר כלום מבחינת מסלול או לא. כדי להיכנס למסלול אתה חייב קסדה עם סגירת דאבל רינג. ולא קיימת קסדה מפוליקרבונט או פלסטיק שיש לה סגירה כזאת
את הניסיון שלך אנחנו לא מכירים ולא יכולים לנחש. חובת ההוכחה היא עליך. נשמח לשמוע ממי שיש לו מה לתרום אבל תהיה פתוח להקשיב לדעות אחרות - לפעמים הן נכונות. מה שאמרת לגבי מסלול פשוט לא נכון, ראה תשובה הבאה.
ולגבי המסלול אתה פשוט טועה.
לגבי מסלול אתה פשוט טועה. קודם כל זו החלטה של המסלול, רובם בבעלות פרטית. ושנית רוב המסלולים יבקשו רק קסדה תקינה שעומדת בתקן כלשהו. אולי במוטו ג'יפי יש דרישות אחרות.

תקן snell אומר שהקסדה תקנית בטיחותית לכביש לפי תקן אמריקאי. ושוב כמובן שבמסלולים מסויימים בארצות הברית את יכול להיכנס עם כל קסדה, ומצד שני יש מדינות בארה"ב שאתה לא צריך קסדה בכלל.
עוד תקן אמריקאי snell ו DOT הם שני מכוני תקנים שונים
שוב טעות. DOT זה התקן הממשלתי שחייבת כל קסדה שעולה לכביש. סנל זהו תקן פרטי שכל יצרן או מסלול יכולים לאמץ או לא לאמץ. אין שום מניעה שקסדה תעבור תקן סנל אבל לא תיגש בכלל לדוט.

לא הבנתי בדיוק את הפורום הזה. יש לכם איזה קטע מוזר של לזלזל באנשים שאתם בכלל לא מכירים
לא, את התחלת עם הזלזול:
אם אתה אומר
ועם כל הכבוד לזה שעבדת בתחום לפני 20 שנה, שמעתי כל כך הרבה שטויות ממוכרים בחנויות שאני ממש לא מתפלא. רוצה כבוד? תן כבוד. רוצה לֵלַמד? תהיה מוכן לִלְמוֹד. מה אתה אומר?