לא יאומן
לא יאומן
בזוי, וציון נכשל בענק למשרד התחבורה .. חונטה שנשלטת ע"י פקידים אפרוריים שתוקעים כל מהלך וכל יוזמה... זכותו הבסיסית של כל אדם שלהוציא רשיון נהיגה בפרק זמן סביר, זמן המתנה של חודש אינו סביר, חמישה חודשית זו נבזות.
זה פשוט הזוי...
יש לי מחר טסט A
אם אני נכשל הלך עליי
זה רק יותר מלחיץ
בקטנה, זה לא שיש לכם גידול ואתם ממתינים ל MRI
אפשר לגמד את הכל מול משהו אחר,
אני גם יכול לצטט את מה שאמרת ולשים כתבה על כל הרעבים בסומליה ולרשום,
בקטנה לפחות לך יש מה לאכול.
כל אחד מתבכיין על מה שנוגע לו, אני מתבכיין על זה.
אני ציני.
תתנחם בעובדה שפעם, בדור שלי היה יותר קל. (עכשיו אני מרושע)
והנה אני, ילדון קטן ותמים (שנוי במחלוקת) סופר את הימים שיגמר הותק של הA1 באוקטובר...![]()
בגדולה , זכותו הכי בסיסית של כל אדם להתנייד. ואם זמני ההמתנה נראים לך סבירים , אז לי לא . ואני לא בדיוק מהטיפוסים שעוברים לסדר היום על כל דבר.
וברור, שגם הקטע של MRI להבדיל אלף אלפי הבדלות אינו תקין. לא מאחל לאף אחד מאיתנו להזדקק ליכולותיו המופלאות של צינור המגנטים הזה.
אולם היכולת של הפקידות (בכירה ככל שתהא ) להחזיק מדינה שלמה בביציה מעוררת תרעומת.
לי זה לא נראה הגיוני. יש במשרד התחבורע המון כשלים, ואני מבטיח לך שהיה מתנהל אחרת לחלוטין אילולא אותה חונטה שערורייתית שמנהלת אותו כרגע.
מתי בפעם האחרונה ראית תור (במשרד התחבורה) והמתנת כמעט 3 שעות כדי שהפקידה תספר לך שהיא לא יודעת לענות, וגם המנהלת שלה לא יודעת לענות, ובכלל מי שמטפל לא נמצא היום אבל גם לא יודעים מתי יחזור ?
ומתי נגשת למשרד תחבורה בעיר פלונית אחרי שחיכית שוב בתור, ונענית שאתה חייב לגשת לעיר אלמונית, וכשהגעת לשם וחיכית כמו דביל בתור כי זה מה שהשומר חייב אותך לעשות, ואז שוב נענית שיש בעייה ואי אפשר לעזור לך?
האם ראית במו עינך מה קורה בעמדה מס' 1 הידועה לשימצה בחולון ?
מתי בפעם האחרונה ניסית להגיע לקבלת קהל בשעה 12:01 וקיבלו אותך ...
האם אי פעם הצלחת לבצע סידורים במשרד התחבורה מבלי לקחת חופש מהעבודה? לא, ברור שלא כי הפרימדונות עובדות בקבלת קהל רק עד 12:00
אז כן, יש לי ג'ורה על משרד התחבורה... ניחוחות הג'ורה עדינים לעומת מלוא הסחי שיש לי עליהם.
אל תנסה לערבב בין שני משרדי ממשלה כי אין שום קשר בין הדברים למען צורת מחשבה עקומה של הפקידים ושל קברניטי המשרדים הלוקים בתכנון לזמן ארוך.
לחכות לטסט 5 חודשים זה כשלון מהדהד של שר התחבורה בנסיונו לשנות את עבודת החונטה של משרד התחבורה.
מיקי אתה מתפרץ לדלת פתוחה. בפעם השניה איתי.
אבל אני כן אערבב. כי כל משרדי הממשלה אותו הדבר.
תפתח ג'ורה עד מחר. איך זה יקדם... את התור?
מעדיף לפרוץ דלתות נעולות, להפיל את הדלת המשקוף והקיר גם יחד . אתה מעמעם את הניסוחים שלך כך שהם דו משמעיים, ואני טיפוס טעון . . . במיוחד על משרדי ממשלה ובירוקרטיה מיותרת. כמו כן, אתה מערבב דברים, בעיניך הטיעון שלך לגיטימי, בעיני פחות. זכותך - ואינני מערער עליה. אולי אנו חושבים בצורה דומה, אבל צורת הביטוי של כ"א מאיתנו שונה.
פתחתי ג'ורה בשביל הבן שלי (שום פרוטקציה ושום נעליים) ותוך שעות הוא קיבל אישור שכל הטפסים התקבלו ויש לו אישור לגשת לטסט ...מה תגיד על זה ?
האם לדעתך זה תקין ? בעיני זה פסול (אבל לגיטימי).
אז אם כל משרדי הממשלה ככה, אני נלחם בהם, לא מוותר. נכון, לא תמיד מצליח, נכשל מעת לעת, זה לעולם לא מרפה את ידי.
מאחר ואני בא מתוך המערכת הציבורית (משנת 1989 ) , אני יודע איפה הביצים של כל מערכת מכיר את החוקים הרלוונטיים, ומכה בלי רחמים מתחת לחגורה פקידים סוררים ומשרדים כושלים.
אסור לשתוק. שתיקה משמע אתה מקבל את רוע הגזירה.
אני לעולם לא שותק.
ומאחר והבן שלי אמור לגשת לטסט, אני מניח שלא אשב על הגדר ...
אתה עמום לא פחות ממני.
אתה צועק לעלות על הבריקאדות כשלמעשה לסדר את הבן ירגיע אותך.
ומה זה מבחינתך לעלות על בריקאדות? תצא לפגנות? You talk the talk, Can you walk the walk?
אבל אתה צודק. אני סתם רוכב מקלדת שקורא עיתונים.
בהצלחה.
שמע.. אל
תקח את זה אישית, אין לי דבר או חצי דבר נגדך.
אבל תתפלא, באמצעות הבנת העוולות לבן שלי הבנתי שציבור שלם נפגע. עזרתי להמוני אנשים בגלל שנלחמתי עבור בני ןעבורם. הכל מתועד, ואם תרצה הוכחות אשלח לך., אני פחות מאמין בהפגנות.
יאללה. בוא נסיים בידידות אבל חלוקי דיעות.
טוב, אז נראה שאני לא מתקדם לA בזמן הקרוב (ותכננתי בחמישי להוציא טופס ירוק), לפחות יש לי את האופנוע שלי.
פשוט חבל שיש ילדים וצעירים שרוצים להכנס לעולם הדו גלגלי, ובמקום זה יעמדו בפקקים בפחית תערובת אפונה וגזר גמדי.
דווקא כשאני רוצה להתחיל ללמוד אחרי שהוצאתי טופס ירוק ודיברתי עם מורה...נמאס כבר.