הכותרת נערכה בהתאם לחוקי הפורום. גם השרשור עצמו גולש לטכני אם ניסיון למצוא מה הבעיה ולא רק המלצות לחשמלאי - אם ימשיך ככה הוא יאוחד עם השרשור הקודם. בהצלחה בחיפוש וההימור שלי - מצבר.
אז קודם כל המצבר כנראה נפרק, ממליץ לבדוק האם יש מערכות שגונבות זרם ולנסות לעקוף אותן (ניתוק פיוז)
תטעין את המצבר ותבצע בדיקת טעינה על מצבר מלא ותקין, במידה ויראה תקין זה אומר שיש פריקה.
הבדיקה נעשית גם על ידי רב מודד (בדיקת זליגה במיליאמפר) במידה ובדיקה תראה מעל 5 מיליאמפר רוב הסיכויים שזו הבעיה
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
הכותרת נערכה בהתאם לחוקי הפורום. גם השרשור עצמו גולש לטכני אם ניסיון למצוא מה הבעיה ולא רק המלצות לחשמלאי - אם ימשיך ככה הוא יאוחד עם השרשור הקודם. בהצלחה בחיפוש וההימור שלי - מצבר.
יש במצברי עופרת תופעה שנקראת פריצה או קצר בין תאים. זה יכול לקרות במצבר חדש לחלוטין או אחרי תקופת שימוש. קל לאבחן את זה. מחברים מטען למצבר, פותחים את הפקקים ומסתכלים פנימה. אם באחד או יותר מהתאים רואים בועות בכמות גדולה יחסית לשאר התאים אז יש קצר. במצב כזה חייבים להחליף מצבר (קרה לי אחרי 3 חודשים, הוחלף במסגרת אחריות). אם מצבר שזה עתה יצא מטעינה לא הניע ועם בוסטר הניע בקלות, כנראה שזה מה שקרה אצלך. אם היה לך "מערכת שגונבת זרם", סביר להניח שהתנעה ראשונה הייתה עובדת (מיד אחרי הטענה).
תודה רבה לכלום ובמיחד ל Shasha127 שעזר לי לאבחן את התקלה.
בסוף זה באמת המצבר תקול
כמו שכולם הציעו לי כאן, לבדוק אם רב מודד.
נבדק שאחרי נסיעה המצבר מראה מע 12V והאופנוע מניעה ללא בעייה.
נבדק שיש טעינה כאשר המנוע עובד.
זהו בגדול.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast