א,ב - רק מראה בלי הרבה מעבר. עזוב.
ג - פשרה טובה. נפוץ, מחיר סביר יחסית ועושה עבודה טובה. יותר זול ופשוט לתחזוקה מהשניים הבאים.
ד,ה - נדירים מידי ויקרים מידי - אבל אם אתה מוצא אחד במצב טוב בתקציב שלך - עוף על זה.
שבוע טוב לכולם!
אני חדש בפורום ולאחרונה שדרגתי את הרישיון שלי לA1
אני רוצה לקנות אופנוע ראשון (היה לי בעבר קימקו גרנד-דינק 125, אבל קטנוע זה עולם אחר). אין לי ספק בכלל שסוג האופנוע יהיה קסטום (קרוזר) אבל פה מתחילה ההתלבטות ולכן הפניה אליכם. השיקולים שלי הם בעיקר שיקולי תקציב. אציין שאני מודע לזה שזה אופנוע ראשון והמטרה הסופית (אני לא ממהר) היא להיות הבעלים הגאה של הארלי. חלום ילדות שאני מתכוון להגשים. אבל עד אז...
תקציב: עד 16K
שימוש: לא נסיעות יומיומיות. בעיקר בסופ"שים (ברור שמדי פעם לא אתאפק ואגיע איתו לעבודה למרות שיש הסעות)
חשוב לי גם שיהיה פרקטי לנסיעות. כלומר נוח להרכבה ובמידה ואין כבר - אפשר לחבר תיקי צד (בגלל זה ה"קליבלנד" ירד מהפרק מהר מאוד)
ההתלבטות שלי היא בין 5 דגמים.
א. דיאלים דייסטאר (VL250)
ב. יוסאנג אקילה (GV250)
ג. קאוואסאקי וולקן (EN500) - כמובן משנות ה90 המאוחרות.
ד. ימאהה ויראגו 500 - כנ"ל
ה. הונדה שאדו (VT600) - בספק אם אמצא במסגרת התקציב
מן הסתם, אני מודע לזה שהקאוואסאקי/הונדה/ימאהה הרבה יותר רציניים מהשניים האחרים, אבל במסגרת התקציב השאלה שלי היא האם "להסתכן" עם אופנוע ישן וחזק ולנסות לישר קו ככל האפשר או ללכת על הקוריאנים הצעירים, חלשים (יחסית) וזולים יותר? והאם 250 סמ"ק זה מספיק בשביל להינות מקרוזר כמו שצריך?
תודה לכולם!
א,ב - רק מראה בלי הרבה מעבר. עזוב.
ג - פשרה טובה. נפוץ, מחיר סביר יחסית ועושה עבודה טובה. יותר זול ופשוט לתחזוקה מהשניים הבאים.
ד,ה - נדירים מידי ויקרים מידי - אבל אם אתה מוצא אחד במצב טוב בתקציב שלך - עוף על זה.
ואם תריץ חיפוש תמצא עוד לפחות 2 שירשורים מפורטים בנושא
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
בשמחה ואם אחרי שראיתה עדיין יש לך שאלות לא סגורות אתה מוזמן לשאול ובשמחה נענה לך
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
בפייסבוק יש את מועדון ויראגוס יש שם כמה כלים למכירה ( כמדומני 250) שאמורים להיות משופצים.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אז הצטרפתי רשמית למשפחת הרוכבים!
מתנה לעצמי לכבוד היום הולדת.
אני מצרף תמונה (לפני דיגום קוסמטי וישור קו)
14523131_10209648289979957_5862183006420672143_n.jpg
תתחדש!
רכיבות טובות![]()
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
תתחדש
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תתחדש גבר! En500?
סע בדרכים טובות ותהנה!