היי,אני מחפש אופנוע 250 דו"ש עד תקציב של 22 אלף.
אני לא מחפש כלי שיהיה חייתי בשטח משהו ברמה סבירה שאוכל לטייל איתו מידי פעם בשטח.
משהו שבאמת חשוב לי עם ההמלצה שלכם זה השוק של הכלי שעליו אתם ממליצים שאוכל למכור אותו במיקרה הצורך.
אשמח לשמוע כל המלצה.
היי,אני מחפש אופנוע 250 דו"ש עד תקציב של 22 אלף.
אני לא מחפש כלי שיהיה חייתי בשטח משהו ברמה סבירה שאוכל לטייל איתו מידי פעם בשטח.
משהו שבאמת חשוב לי עם ההמלצה שלכם זה השוק של הכלי שעליו אתם ממליצים שאוכל למכור אותו במיקרה הצורך.
אשמח לשמוע כל המלצה.
האופציה הכי טובה לטעמי היא wr250f
אופנוע עם יכולות לא רעות בכלל קל לטיפול ובעל שוק טוב. עם זאת אולי תצטרך למתוח את התקציב טיפה
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
התכוונת לWR250R לא F, הF הוא כלי אינדורו שמטופל לפי שעות ולא לפי ק"מ, ולא עונה להגדרה של דו"ש.
עם WR250R אוכל לנסוע בכביש בחופשיות? כי אני מחפש משהו שיתאים גם לכביש בנסיעות בעיר וגם לשטח.
אשמח לעוד הצעות אין לי בעיה לחרוג מהתקציב בכמה אלפים בודדים כל עוד יש לאופנוע עליו אתם ממליצים שוק טוב.
WR-F אנדורו ממש עם יכולת נסיעה בכביש
WR-R - דו"ש עם יכולת שטח
אם זה הולך להיות הרכב העיקרי שלך, לך על R
האמת שזה לא יהיה הרכב העיקרי שלי,אבל כן מחפש משהו שיתאים לנסיעה בכביש ביום יום.
מלבד הwr יש עוד הצעות?
אני מעוניין בכלי שיש לו שוק.
בקבוצה שאתה מחפש (דו"ש 250 סמ"ק בשביל הביטוח אני מניח) הWR250R ככל הנראה הכי סחיר יחסית לקבוצה הזו שגם ככה הסחירות שלה לא משהו.
אם תעלה בנפח אתה יכול לראות גם DRZ.
אני לא הכי מבין באופנועים שכתבתי דו"ש התכוונתי למשהו שאני יוכל לנסוע איתו גם בשטח וגם בכביש בקיצור שיהיה חוקי.
מה לגבי הCRF 250L איך השוק שלו?לגבי הWR שכולכם המלצתם עליו בקושי יש למכירה וקשה למצוא משהו נורמלי.
ה-CRF גם כלי נהדר, זוכר אותו מלימודי הנהיגה ככלי סלחן ודיי נוח לדו"ש. הוא חלש מה-WR ופחות קרבי אך גם הוא יהיה בחירה לא רעה בכלל.
ולא יודע איך זה בשאר הארץ אבל פה באשדוד הוא אופנוע הדו"ש הכי נפוץ שראיתי בהרבה.
לא תמיד יש למכירה מה שאתה מחפש וכמו בכל קניה של כלי רכב סבלנות תעזור.
אם אתה חושב שזה האופנוע שאתה רוצה, שב על הלוחות וחכה לכלי, הוא יצוץ. אם אחרי תקופה מסויימת באמת לא יהיה שום דבר אולי כדאי לשקול עוד אופציות.
נסה לפרסם גם בלוחות בפייסבוק שאתה מחפש כלי X משנתונים X עד Y, מאמין שתמצא משהו.
אני רוכב על ה crf250l באותם שימושים שאתה מחפש ומרוצה עד הגג. הכלי יותר חלש מה wr אבל נותן שילוב מעולה בין העיר לשטח באחלה מחיר.
לא יודע לגבי הסחירות שלו אחכ.
מטפל בכלי לבד ללא בעיות מיוחד... מאוד נוח וחלקים זמינים.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
אגב לגבי הסחירות של הכלים... תבדוק כל כמה ימים את המודעות לכלי הספציפי ותראה כמה כלים נוספו או ירדו... לפי זה תבין עד כמה מהר הם נמכרים.
כמות המודעות לא מעידה על הסחירות.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk