היי חברים.
עלתה בי שאלה - במידה והאופנוע שלי רשום כ-L3 האם זה אפשרי לגשת לרשיון A על האופנוע שלי? כלומר פשוט לנסוע עליו בשיעורים ובטסט במקום האופנוע של המורה?
היי חברים.
עלתה בי שאלה - במידה והאופנוע שלי רשום כ-L3 האם זה אפשרי לגשת לרשיון A על האופנוע שלי? כלומר פשוט לנסוע עליו בשיעורים ובטסט במקום האופנוע של המורה?
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost
אתה חושב שזה אמריקה פה?
זה יותר מדי הגיוני ללמוד על האופנוע שתיסע עליו. לא בשבילנו.
חוץ מזה, אתה לא מעדיף להפיל את האופנוע של המורה במקום את שלך? (לא שנפל לי ה-A אבל מי יודע...)
או במילים אחרות, תתקשר למורה נהיגה ותשאל אותו.
אחר כך תתקשר לחברת ביטוח שלך ותשאל אם הם מוכנים לבטח מישהו שאין לו רישיון (בארה"ב אפשר)
בפעם האחרונה שבדקתי (וזה היה במילניום הקודם) אתה משלם למורה עלות של שני שיעורים עבור השאלת האופנוע לטסט.
אז למה שהוא יבזבז טסט סתם ככה?
(זה מעבר לאותיות A ו L2 שאני זקן מדי להבין מה הן אומרות)
מנסיוני האישי (אמנם משנת 1991 אבל עדיין נכון לדעתי)
ניתן לרכוב בטסט על אופנוע שאינו של המורה. אני נבחנתי על הDR600 של אחי הגדול (באותו זמן רכבתי על XL500, לא הבדל גדול אבל מספיק בשביל לקבל 'מעל 500' שבדיוק נכנס אז לתוקף ולמורה לא היה אופנוע רלוונטי להציע).
שילמתי למורה עבור הטסט ועשיתי ביטוח לטסט (בתוקף לשבוע)., נכשלתי על 'עודף בטחון עצמי' ושבוע לאחר מכן הפתעתי את הטסטר בסבלנותי על הכביש... היתר כבר היסטוריה
לא יודע לגבי רכיבה בשיעורים על אופנוע שלא של המורה. שווה לברר בכמה בתי ספר בכדי להתרשם.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
ההיגיון אומר שלא צריכה להיות בעיה אבל החוק תמיד היה רחוק מההיגיון...
יהיה בעייתי להביא את האופנוע לטסט.. זה או שתעשה לחבר ביטוח לשבוע על הכלי ותסנג'ר אותו שיביא את הכלי ויחזיר אותו או שתיסע עליו לטסט וחזור בלי רישיון ובלי ביטוח.
נשמע לי כמו כאב ראש מיותר או סיכון ממש מיותר בהתאמה.