לא הבנת. תן קישור למכונה
לא הבנת. תן קישור למכונה
אתה מוסיף לעגלה, לוחץ על איפה שמסומן, ואז אמאזון תחשב את תוכלת העגלה ותשלום סופי.
כלומר יוצא לך 287 דולר עד הבית ללא הפתעות ועם אחריות של אמאזון שאני סומך עליה פי כמה וכמה מכל רוכל במדינתו.
תודה.. וידוע לך אם יש איזה שהם קופונים? ראיתי שקיבלת הנחה של 50 דולר.
זה לא הנחה, אמאזון עושה כרגע קידום מכירות לויזה שלה כמו שפה יש לנו ויזה של שופרסל למשל... מציעים 50 דולר מתנה למי שמצטרף, אחלה עסקה אבל לא לתושבי ישראל. אין קופונים באמאזון הם פחות מתעסקים בשיטות "מסחרה" כאלו. יש מבצעים יומיים ויש דברים שכדאי לבדוק גם באמאזונים אחרים כמו גרמניה שמשם המשלוח לעיתים יותר זול.
בכיף, אני לקוח די רציני של אמאזון, הזמנתי משם כבר מערכות לבית, טלוויזיות לי ולחברים, רחפנים מאז שיצא הפאנטום 2 עד ה4 האחרון ועוד המון דברים שלכאורה יקרים ואנשים נמנעים מהלזמין אותם בחו"ל למרות חיסכון ניכר
חופשי קרה לי (כבר הפסקתי לספור) שכללו את מחיר המשלוח עם מחיר המוצר למרות שבוודאות מפורט אחרת במסמכים המצורפים לחבילה ונדרשתי לשלם מס.
אני פראייר שהזמן שלו יקר לו אז לרוב לא נכנס לכל הבלגאן של הערעורים אלא אם זה ממש זועק לשמיים - למשל מקרה בו על מגני קארבון של R&G "ביקשו" בלי בושה 48%... כ-300 ש"ח (מצ"ב תמונה על מנת להבין בערך על מה מדובר).
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 05-09-2016 בשעה 19:14.
איפה קנית ודרך מי שלחת לארץ?
דרך מוכר איטלקי פרטי ב EBAY ששלח באמצעות DHL (שידוע שהם בעייתיים במשלוחים ארצה).
אלא שבפעם הזו, כנראה שנפלתי על מוכס שלא בגדר העיפרון הכי מחודד בקלמר מבחינת הפעלת שיקול דעת, שהחליט שמדובר בחלף לאופנוע.
אחרי ערעור וקצת בלגאן הם ירדו מהעץ כשהבינו עד כמה זה מטופש לבקש על זה 48%, אבל זה היה כרוך בזמן לא מועט שבו חששתי שהחבילה תוחזר אחר כבוד למוכר בחו"ל (שגם זה כבר קרה :/ ).
ובחזרה לנושא שבנדון ולמרות שאני מסכים שלא פעם לא נוח/ משתלם לקנות מישראל דרך אמאזון, במידה ואתם שוהים מספר ימים בביקור בארה"ב, שירות הפריים הוא אחד המוצלחים כשרוצים להיות בטוחים שהחבילה תגיע אליכם בזמן.
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 05-09-2016 בשעה 19:37.
זה למה אני מעדיף את אמאזון כי אתה רואה את השורה התחתונה והמספר הוא ברזל
ייתכן שאמאזון וודאית יותר, אבל העלות שחסכתי עד עתה ברכישות מכפרת פי כמה וכמה על הנפילות.
אילו הייתי רוכש באמזון בשוטף הייתי מרגיש את זה טוב טוב בכיס.
אין מה לעשות - על וודאות משלמים![]()
יש לך דוגמא למוצרים שקנית בפחות ממחיר אמאזון?
כמעט כל מוצר ברגע שאתה משקלל את עלות המשלוח. גם אם המוצר במחיר טוב, השילוח פשוט מסכל את הכדאיות:/.
יתרה מכך, לא פעם יצא לך משתלם יותר לרכוש באמזון ולשלוח לארץ באמצעות buy2usa וכיו״ב מאשר לרכוש באמזון עם שילוח ישיר ארצה.
שים לב לרכישה האחרונה שלי פאנטום 4, מחיר אמאזון 1300 דולר כ 5K ש"ח עד הבית מחיר BUY2USA כ 6.2K ש"ח כמעט כמו המחיר בארץ, BUY2USA גובים אקסטרא 260 דולר מכס שאמאזון מתחייבים בפניך לא לגבות. וזה אותו מקרה דרך כל מוצר טיפה יקר שאני מעביר אצלהם. שוב אמאזון משתלמים בדברים הרציניים וזה מה שחשוב, גם בפלאפונים וכלי עבודה אגב. גרמניה חזקים במחירים לדברים האלו.
![]()
תמיד ניתן למצוא דוגמאות לשני הכיוונים (אגב, מי הפראייר בארץ שקונה מוצרים כאלו אונליין במחירים הללו עם שילוח?!) אך כאמור, אינני מרבה להשתמש באמזון או ב buy2usa כיוון שלא מתאים לי להיגזר תדיר מבחינת עלות השילוח והמיסוי (את המוצרים שרכשתי דרכם השנה ניתן לספור על יד אחת). כך שזה לא רלוונטי מבחינתי. במידה ולך יוצא משתלם דרך אמזון אז מה טוב.
ברוב הגורף של המקרים (וכל עוד שלא מדובר במוצר שעדיף לרכוש ישירות מחנות / יצרן או במוצר סיני שיצא זול יוצר לרכוש דרך עלי ושות׳), אני מעדיף להתנהל מול מוכרים ב Ebay, שניתן להסדיר מולם תנאים אלו ואחרים (אגב, גם מוכרים שלא מציעים שילוח לישראל בדיפולט, לרוב ישמחו לשלוח לישראל ולא פעם מוכרים שכן שולחים לישראל אף ישתמשו בחב׳ שילוח חלופית בהתאם לבקשתך. הכל פתוח למו״מ מול המוכר ומי שלא עושה כן משלם יותר) ושמציעים עלות ותנאי שילוח נוחים יותר, להנות מהשירות של Paypal ולתחום את סיכוני. היה וממש חשוב לי לתחום את המחיר הסופי, אני פשוט רוכש ממוכר שמציע אפשרות שילוח דרך הגלובאל שיפינג סרוויס שכבר מגלם את המיסוי.
ככל ואמזון ושות׳ יואילו להסדיר (אם ישירות ואם באמצעות המוכרים שמציעים מוצרים ע״ג הפורמט שלהם) מחירי שילוח נוחים יותר לישראל, יתכן ואשנה את פורמטי הרכישה הנוכחיים בהם אני משתמש.
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 06-09-2016 בשעה 09:15.