עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 59

אשכול: רכישה דרך אמאזון

צפייה משולבת

Member

רכישה דרך אמאזון

אני מעוניין לרכוש מכונת גילוח דרך אמאזון ועולה לי שאלה לגבי המחיר שמופיע. מצורפת תמונה ואני לא מבין מה פשר הסכום שמופיע בסוגריים. חוץ מיזה, האם המחיר כולל משלוח, דמי טיפול מיסים, מע"מ וכל השאר?

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    אמאזון מטומטמים וכחלק מעניין הטמטום אתה רואה את מחירי המשלוח רק אחרי שאתה מוסיף לסל ומתקדם עם תהליך הקנייה.
    פשוט פיגור. לא סובל את הפלטפרומה הזאת רק בגלל זה.
    אתה רואה משהו זול, מוסיף לסל מתקדם עם המשלוח ופתאום 150$ דולר למשלוח. וזה עוד בלי זה שחצי מהדברים באמאזון (אם לא יותר) בכלל לא נשלחים לארץ.
    אגב עולה באיביי רק כ 40 שקל יותר כולל משלוח ולכן 99% שזה בסה"כ יותר זול.
    http://www.ebay.com/itm/Braun-Series...UAAOSwqRdXMZe~

תחפש יותר טוב זה התוצאה הראשונה ותבדוק שזה באמת אותו מוצר. תבדוק גם שזה מתח מתאים לארץ, מאוד חשוב, מלא מוצרי חשמל באמאזון נמכרים ל100V ולא ל220

Member
    יש מוכר אחד שמוכן לרשום ערל שונה של מחיר על החבילה או לחילופין להעלות את מחיר המשלוח ולשנות מחיר מוצר. מאיזה סכום מתחילים לשלם מע"מ ומכס על מוצרים כאלה?

75$ כולל משלוח. ז"א שאם זה 50 מוצר + 50 משלוח =100$ אז אתה משלם מיסים רגיל. בקיצור הקומבינציה ביניהם לא תעזור. רק אם ההסכום הסופי מתחת ל75$.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    75$ כולל משלוח. ז"א שאם זה 50 מוצר + 50 משלוח =100$ אז אתה משלם מיסים רגיל. בקיצור הקומבינציה ביניהם לא תעזור. רק אם ההסכום הסופי מתחת ל75$.
    אתה טועה. עד 75 דולר רק עלות המוצר אין מסים.
    כשאתה מוסיף פריט לעגלה אתה יכול לבדוק כמה מסים ומשלוח יעלה לך עד הבית.
    המסים הם מוערכים ע"י אמאזון ואם הם שילמו פחות מסים תקבל החזר אם הם שילמו יותר הם סופגים על עצמם.
    זה שאתה לא יודע להשתמש בפלטפורמה מסוימת לא אומר שהם מטומטמים.

Member
    זאת אומרת שאם ארכוש ב250 דולר כולל משלוח כמה שלם מיסים ומע"מ?
    ציטוט:
    So before purchasing, please check the tax rate with your local custom .

I also try my best to reduce the tax or duty according to your request.

Due to the custom tax or duty, if you reject the package, I will charge for the shipping cost and 5% (of total price) handling fee

*

In Holding in your local custom

If your parcel is held in your local custom, you will have to contact your local custom and post office.

If you need the document to clear the custom, *Please contact me that I will provide any documents after checking with my courier.

If the parcel returned due to refusal to pay import tax or or unsuccessful delivery (e.g. insufficient address information, no such receiver, etc),

I will charge for all Shipping cost and 15% of total price.
    נערך לאחרונה על ידי tomy669; 04-09-2016 בשעה 20:02.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    תלוי במוצר. מע''מ זה 17.5%. אם המוצר חייב במכס או במס קניה (שני דברים שונים) , אז זה מצטרף למחיר כולל המע''מ. יש באתר רשות המסים רשימה מפורטת של כל חובת המסים. לדוגמא טלפון סלולרי פטור ממכס אבל חייב במס קניה של 18% ומע''מ (17.5%), מה שמייקר את עלותו ביותר משליש (35.5%).
    נערך לאחרונה על ידי moonshield; 04-09-2016 בשעה 20:06.

מה אתה אומר
    דבר ראשון, הם מטומטמים בגלל שהמחיר של המשלוח מופיע רק בסוף ולא כמו בכל פלטפורמה נורמלית על המקום שאפשר להשוות בין מוצרים בצורה נורמלית.
    חצי שעה כל פעם לבדוק מוצר אחד בזמן שאני בודק 30 מוצרים באיביי.
    דבר שני, אני דיברתי על איך המכס בארץ עובד ולא על איך אמאזון עובד. וכן, בארץ לא מעניין אף אחד איך מורכבת הקומבינציה של הקנייה שלך אלא רק הסכום הסופי.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    מה אתה אומר
    דבר ראשון, הם מטומטמים בגלל שהמחיר של המשלוח מופיע רק בסוף ולא כמו בכל פלטפורמה נורמלית על המקום שאפשר להשוות בין מוצרים בצורה נורמלית.
    חצי שעה כל פעם לבדוק מוצר אחד בזמן שאני בודק 30 מוצרים באיביי.
    דבר שני, אני דיברתי על איך המכס בארץ עובד ולא על איך אמאזון עובד. וכן, בארץ לא מעניין אף אחד איך מורכבת הקומבינציה של הקנייה שלך אלא רק הסכום הסופי.
    בקשה:
    משלוח המכיל טובין שערכם הכולל עד 75$ - פטור לחלוטין ממסי יבוא.
    הפטור אינו חל על מוצרי טבק, כוהל ומשקאות משכרים.
    ערך כולל של עד 75$ - לא כולל הובלה וביטוח אם הם מחושבים בנפרד מערך הטובין.
    קרא את המודגש, ואז קרא אותו שוב.
    אני חוזר על עמדתי שכנראה לא הבנת את היתרונות העצומים בקניה באמאזון, הסיבה שאתה יכול לראות מחיר סופי רק בעגלה (ולא בצ'ק אאוט כמו שאתה אומר,אגב) היא כי אמאזון נותנת לך מחיר סגור וסופי עד הבית איביי ניסו לאחרונה לאמץ את השיטה דרך הGlobal shipping program שהיא הרבה פחות טובה מאמזון. כמובן שאם תזמין 4 אטבי כביסה או שטויות כאלו מאיביי או עלי אקספרס שמציעות משלוח חינם על המון פריטים קטנים לא ישתלם לך, אבל תנסה להזמין דברים גדולים כמו ערכות כלים, אגזוזים, מחשבים ניידים, מערכות קולנוע ביתית, טלוויזות, אתה תיווכח שבהמון מקרים אמאזון יוצאים מנצחים במחיר שלא נדבר על שירות לקוחות הטוב בעולם! ועל זה חביבי, כדאי אפילו להוסיף לפעמים. וכל זה אליך עד הבית כאן? לא צריך לחכות חודש ואז לסור לסניף הדואר.
    ניסית פעם להזמין עצמאית דרך אחת מחברות הבלדרות ? FEDEX,UPS,DHL? כשתראה איזה צינור תקבל מהם אתה תתחנן למערכת כמו אמאזון.

טוב. אני חוזר בי מעניין ה75$.

מאתר רשות המיסים:
    "
    לדוגמא:
    משלוח בגדים שערכם הכולל 65 דולר ודמי המשלוח החלים הם בסך 20 דולר (סך כולל של 85 דולר) – עדיין יהיה פטור מתשלום מסים על הטובין."

בקשר לglobal shipping program, יש לי עכשיו הזמנה ראשונה שכבר הגיעה לארץ ועברה מכס והכל וזה נראה דווקא מתקדם יפה (בצורה זהה להזמנות מאמזון).
    רוב ההזמנות של רוב האנשים זה דברים קטנים לרוב ועל כן בכל מקרה גם לפי דבריך עדיף פלטפורמות אחרות.
    לשירות לקוחות של אמזון מעולם לא פניתי.. ולמען האמת גם לא לאיביי ועלי וכו'.. עשיתי דיסיפיוטים וזכיתי בכולם אז זה נראה לי מספק.
    אבל כן, שינית לי כמה דברים בחשיבה.. אני בהחלט ישקול יותר את אמאזון בקניות רצינות של נגיד מעל 100$.
    חברות בלדרות זה זין רציני אבל אני כבר מכיר את כולם ולוקח בחשבון עמלות של 100-200 שקל לפני ההזמנה ואז מחליט אם שווה או לא. בדר"כ לא.
    אגב, מצאתי את DHL, כהכי הוגנים מבין כל החברות בהפרש גדול.

Member
    שוב אתה טועה. כשאהיה במחשב אצטט לך מרשות המסים.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי yotams4 צפיה בהודעה
    שוב אתה טועה. כשאהיה במחשב אצטט לך מרשות המסים.
    GANGSTA

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    GANGSTA
    מה?

Senior Member
    מחיר משלוח לא מחושב בסהכ בהנחה ומחיר המשלוח מתחת ל75 דולר.
    כלומר אם מוצר עולה 74.99 דולר ומשלוח עוד דולר לא תשלם מעמ (בלי להתחשב בשינוי שער הדולר בין יום ההזמנה ליום ההגעה לארץ).
    בכול מקרה עד 75 לא משלמים מיסים ומעמ גם אם המשלוח מוסיף עלות מעבר ל75 דולר.
    וזה בוודאות.

Member
    יותם, אם כך אז המכונה שבקישור תעלה 232 דולר נטו כולל המשלוח והמיסים? או שלא הבנתי??