זה כבר לא משנה כרגע אבל הנה - https://www.amazon.com/gp/product/B0...A3TGC5XRRCX4P2
בבדיקת המיסים לאחר חיובי מוצר ומשלוח מופיע 0.00$, וכאמור חוייבתי בארץ כמו גדול.
זה כבר לא משנה כרגע אבל הנה - https://www.amazon.com/gp/product/B0...A3TGC5XRRCX4P2
בבדיקת המיסים לאחר חיובי מוצר ומשלוח מופיע 0.00$, וכאמור חוייבתי בארץ כמו גדול.
חביבי, אין לך על מי להלין אלא על עצמך. מוצר זה אינו נמכר או ממומש (Fulfilled) ע"י אמזון לכן לא תקבל מיסים משוערים מבעוד מועד.
הוא נמכר ע"י חנות פרטית דרך הפלטפורמה של אמזון.
להביא איזה סעיף עלום בדיעבד זה חוכמה גדולה.
בכל אופן תודה.
רשום. Sold by amazon או
Sold by mudale and fulfilled by Amazon
בכל השרשור הזה כתבת חד משמעית שקניות מאמאזון לא משלמות מיסים בארץ. שאלתי שוב - האם בטוח? כי אני ממש לא מבין באמאזון, אני קונה רק באיביי או מהיצרנים ישירות. צירפתי גם צילום מסך ופירוט מה כתוב בו, התשובה שלך היתה חיובי לא תשלם דבר בארץ, אבל לא אמרת שום מילה לאורך כל השרשור ולא כששאלתי בשנית לפני הזמנה, על הדבר הזה שאתה עכשיו טוען שקיים וברור מאליו.
בגדול תודות לתשובות שלך הפסדתי פעמיים, פעם ראשונה כי באיביי יותר זול והלכתי על אמאזון בגלל שטענת שאין מיסוי בקניות מאמאזון, ופעם שניה במיסוי ששתו לי בארץ.
בכל אופן כמו שכתבתי כבר לא רלוונטי, רק להבא כשאתה עונה למישהו משהו ואתה ככ בטוח בעצמך תוודא שלא פספסת איזה פרט שולי שיכול לשנות הכל ולעלות כסף למי שקורא. הכוונות מן הסתם היו טובות ולכן תודה בכל מקרה.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 16-11-2016 בשעה 00:22.
מה זה אומר?
![]()
שהשה בכללי כדאי קצת לקרוא ולחקור לבד איפה שאתה שם כסף. לא נכנס לך לארנק כמובן
ניסיתי את אמאזון בכמה שבועות האחרונים ופשוט אין שום דבר שהם שולחים לארץ.. ניסיתי אולי 30 פריטים שונים ואולי אף יותר. ואחרי שהשתמשתי כמה פעמים בגלובל שיפינג של איביי וראיתי שזה עובד טוב (כולל את המיסים ועד בית) אני פשוט לא רואה שום סיבה להיכנס אי פעם לאמאזון אלא אם זה מוצר מאוד יקר או נדיר. זה אחלה שירות למי שגר בארה"ב אבל כאן פשוט לא. סתם תחת.
תקפוץ לפורום השכן תתעדכן במבצעי בלאק פריידי.
קניתי כרטיס זיכרון לטלפון (סמסונג 128 גיגה) באמזון לפני שבועיים וחצי. הכרטיס נשלח עם מספר מעקב, באמצעות UPS, והגיע תוך שבוע עם שליח עד הבית.
פורום הרוצחים כפי שנקרא פה carsforum